Įkraunama...
Įkraunama...

PC Ozas

QUOTE(rainiukas @ 2009 08 27, 13:48)
Tai ir renkiesi pigiausia variant lotuliukas.gif

Na IKI ties paveiksliukais juk kainų nerašo tongue.gif Vietoj pigiausios ar akcijinės gali kaip tik pačią brangiausią įmušti doh.gif

QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 08 27, 13:56)
aš vaikystėj labai mėgau parduotuvėm žaisti thumbup.gif
dėl sverimo,tai yra taip,kad imi apelsiną, ir pakeli galvą į kainą,esančia virš tos dėžės apelsinų. ten yra nurodytas kodas,pvz 6. nueini prie svarstyklių,paspaudi 6 ir sveri smile.gif taip kad tokiu būdu daug aiškiau,nes nereikia išškoti prekių po visą katalogą ir spelioti kuris kuriam čia priklauso:)

Na tada lyg ir aišku viskas. Geriau atidirbta savitarnos sistema, reiškia, nei IKI rolleyes.gif
Atsakyti
O tie numeriukai prie zuvu ir mesu anokia cia naujiena. RIMI jau senokai naudoja, bent jau Savanoriu RIMI.
Atsakyti
Na nežinau ar ten išties savitarna, jei kasoj dar kartą patikrina ar gerai pasisvėrei doh.gif ( O gal čia mes labai įtartini atrodėm g.gif verysad.gif ) Aišku Lietuvoj gyvenam, o ne kokioj Vokietijoj, bet vistiek...
Atsakyti
Ziauriai nepatiko Ozas, neradau beveik kur uzeiti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninjah @ 2009 08 30, 00:19)
Ziauriai nepatiko Ozas, neradau beveik kur uzeiti  schmoll.gif

Man taip pat nepaliko didelio ispudzio ozas mastau.gif galejo jau kazka idomesnio sugalvoti. Parduotuves beveik visos tos pacios kaip ir visur. Nors atydarymas jau buvo visur dar bordakas, galejo pirma susitvarkyti, o veliau leisti klientus g.gif su parkingu isvis nieko nesuprasi... Jei dar karta ir vaziuosi ten tai tik i vegetaru restorana (girdejau, kad bus)
Atsakyti
QUOTE(feminaart @ 2009 08 30, 08:27)
Man taip pat nepaliko didelio ispudzio ozas  mastau.gif  galejo jau kazka idomesnio sugalvoti. Parduotuves beveik visos tos pacios kaip ir visur. Nors atydarymas jau buvo visur dar bordakas, galejo pirma susitvarkyti, o veliau leisti klientus  g.gif su parkingu isvis nieko nesuprasi... Jei dar karta ir vaziuosi ten tai tik i vegetaru restorana (girdejau, kad bus)

Na skirtumas toks, kad neisileido Apranga Group.
Atsakyti
Tai gi prisiklausėt koks ten chaosas ir dar daug kas nesutvarkyta, tai ko ten važiuoti?? Kažkoks masinis bandos jausmas veržtis į naujas daržines, o po to kritikuoti. Kai yra daug kitų alternatyvų: be dulkių, švaru, tviska, visos (beveik) parduotuvės veikia, parkingas padorus, viskas puiku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aloe.vera @ 2009 08 30, 10:11)
Na skirtumas toks, kad neisileido Apranga Group.

Gal ir blogai padare, nes gal tik pora parduotuviu buvo po kurias smagu pavaiksciot g.gif
Atsakyti
QUOTE(feminaart @ 2009 08 30, 16:18)
Gal ir blogai padare, nes gal tik pora parduotuviu buvo po kurias smagu pavaiksciot  g.gif

O kas kitose negerai g.gif
Atsakyti
Buvau penktadieni. Prisma - tuscia, pirkeju praktishkai nebuvo. Kulinarijos nera (tik keptos shlauneles kaip visur). yu.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 08 27, 09:06)

Beje -patirtis iš IKI. Bent jau ten pasitaiko, kad matai sverdamas paveiksliuką su keliomis analogiškomis prekėmis (pvz. apelsinai vienokie ir kitokie ). Tai be parduotuvės darbuotojo pagalbos ir neatsirinksi pats, kurią būtent prekę spausti sveriant cool.gif  Nes kaina juk skiraisi...

Pacioj pradzioj ir mane tas dalykas nervindavo, paskui pastebejau jei pasirenki ne ta preke, tiesiog jos nededi prie nuskanuotu, po poros sekundziu atsiranda uzrasas "sios prekes nenoriu" ar kazkaip panasiai. Tada vel ieskai tinkamo kodo rolleyes.gif
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 08 27, 14:56)
aš vaikystėj labai mėgau parduotuvėm žaisti thumbup.gif
dėl sverimo,tai yra taip,kad imi apelsiną, ir pakeli galvą į kainą,esančia virš tos dėžės apelsinų. ten yra nurodytas kodas,pvz 6. nueini prie svarstyklių,paspaudi 6 ir sveri smile.gif taip kad tokiu būdu daug aiškiau,nes nereikia išškoti prekių po visą katalogą ir spelioti kuris kuriam čia priklauso:)

Bet juk ne is vieno skaitmens tie barkodai g.gif reik geros galvos atsimint, ar as kazka ne taip supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 30, 10:48)
Kažkoks masinis bandos jausmas veržtis į naujas daržines, o po to kritikuoti. Kai yra daug kitų alternatyvų: be dulkių, švaru, tviska, visos (beveik) parduotuvės veikia, parkingas padorus, viskas puiku doh.gif

cia kur toki rasti sugebejai?

QUOTE(Fiolita @ 2009 08 30, 23:12)
Bet juk ne is vieno skaitmens tie barkodai  g.gif  reik geros galvos atsimint, ar as kazka ne taip supratau  g.gif

tenais du skaitmenis reikia atsiminti ir paspausti ant svarstykliu - nemanau, kad tam jau geros galvos reikia.

Mano vaikui toksai sverimas patiko. O po to prie kasu dar ir ciulpinuka is kasininkes gavo - nepasiseke mano auklejimo valandele.
Atsakyti