Na mes taip pat pabuvojom OZE

važiavom pora dienu po atidarymo, kad nepatekti i "mesmale" kaip kad kažkas raše. vaizdas klaikus, statybu stadija... Prisma radom lengvai, bet ispūdžio nepaliko, tikejomes tikrai kažkokio tai naujesnio asortimento ar bent jau tų pačių prekių mažesnem kainom, išleidau tiek pat kiek maximoj

tik maximoj man jaukiau
Visu tu Zaru, Mango ir t.t. tikrai nepasigedau, bet ir "mandresnio" nieko nepastebejau. Kainos visur aukštos. Išsigandau kai Skinijoj paprastos kojnes kainavo 8.99 lt
Papuošalu parduotuvej (toj panašioj i Ibero) net auskaru neleido pasimatuot, dar taip naglai pasake negalima. nu ka aš žinau. gal ir kitur negalima. nors kai pirkau briliante, buvo galima
Vaiku-mamos kambario nerasta

bent jau aš neradau, ir keičiau vaikui sauskelnes mašinoje
iš pirmo aukšto i antra su liftu galejom pakilti, viskas ok, o iš antro i trečia kai pakilom, tai paklaikau (reikejo lifto, nes buvom su vežimeliu) - išeinu iš lifto, o ten visiškos statybos, stovi baisus keli turkai ir sako "zdrastvujte devocka, idite idite sdes"

nebuvo vyro šalia, kaip moviau atgal su vaikais i lifta
na kas vaikams patiko, tai erdvus žaidimu kambarys. daugiau nieko, tikrai, net pavalgyt nebuvo kur...
nežinau ka ten tures nemokamai dalinti, kad grįžčiau