Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų nuogumas vaikų atžvilgiu (du)

QUOTE(Daiva41 @ 2009 09 15, 13:41)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Aš ir galvoju, kad po kelių metų ar dar greičiau nebesigvieš mano privačios erdvės WC g.gif
Dabar jam tik 1,6 m mirksiukas.gif

yra skirtumas kur vaikui 1,6 o kur 10 metų.
nu mamos,kurios turi mergaites,ar jūsų vyrai persirenginėja prie dukros?aina kartu i pirtį nuogi?
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 09 15, 14:40)
nu mamos,kurios turi mergaites,ar jūsų vyrai persirenginėja prie dukros?aina kartu i pirtį nuogi?

o kuri is sios temos rase, kad 10 metu vaikas eina kartu i WC? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 09 15, 14:40)

Yra cia tokiu deja doh.gif
QUOTE(Kriiste @ 2009 09 15, 14:42)

Ji klause ne tik del wc,bet ir del pirties mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 09 15, 14:42)

tema apie nuogumą.viena yra kai vaikui 1,6 metų,kita kai jau 10 metų.
o atsakys kas-ar eina vyras su dukra į pirtį nuogas?tai normalu ar ne?
Atsakyti
[quote=alfa159,2009 09 15, 15:38]
Pirmos temos pirmuose puslapiuose buvo nuoroda i straipsni apie tai. Jei tikrai domina- susirasit. O jei tik parekt norit- tai nepades.

Perziurejau specialiai nera ten jokio straipsnio,ir man buvo idomus butent tie kuriais remiates jus?
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 09 15, 14:38)

Subjektyvios klausiau. Idomi man jos subjektyvi nuomone. Mano subjektyvi nuomone su Tamstos siuo klausimu nesutampa.  rolleyes.gif

nu kiekvienas turi teise i savo nuomone bet kokiu klausimu:
nu man pvz negrazu raudonai ar zaliai dazyti plaukai - bet nevadinu iskrypeliais tu, kurie taip dazo
Man negrazu vietoje sijono dirzas nesiojams - bet jei kas taip vaiksto - negaliu sakyt kad jis nesveikas, nesupranta ar t.t.
Nu pvz sraigiu ar varliu valgymas, ar kokiu kirminu - irgi man nera priimtinas, bet tikrai nemanau, kad juos valgantys zmones yra kazkokie nesveiki
Tai kodel zmogus persirengiantis prie vaiku, ar besimaudantis (dar karta kartoju - nu reikalui esant, buna gi visokiu situaciju) - tai jau irskrypes, ar mama zindanti kudiki ilgiau nei jums priimtina - jau iskrype ir pan doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ulyja @ 2009 09 15, 14:46)

tai kad sioje temoje viskas suplakama i viena doh.gif
Taip, ir tai normalu tiems, kas tai toleruoja, kas netoleruoja, - nenormalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 09 15, 14:46)

Butent Kriisti sake eina visi nuogi i pirti su vaikais doh.gif
QUOTE(Kriiste @ 2009 09 15, 14:51)
nu kiekvienas turi teise i savo nuomone bet kokiu klausimu:
nu man pvz negrazu raudonai ar zaliai dazyti plaukai - bet nevadinu iskrypeliais tu, kurie taip dazo
Man negrazu vietoje sijono dirzas nesiojams - bet jei kas taip vaiksto - negaliu sakyt kad jis nesveikas, nesupranta ar t.t.
Nu pvz sraigiu ar varliu valgymas, ar kokiu kirminu - irgi man nera priimtinas, bet tikrai nemanau, kad juos valgantys zmones yra kazkokie nesveiki
Tai kodel zmogus persirengiantis prie vaiku, ar besimaudantis (dar karta kartoju - nu reikalui esant, buna gi visokiu situaciju) - tai jau irskrypes, ar mama zindanti kudiki ilgiau nei jums priimtina - jau iskrype ir pan doh.gif

Na nieko sau palyginimai doh.gif ,kalbama apie jusu vaikus,o ne apie svetimu zmoniu rengimasi,ar plauku dazymasi,ar jums taip pat rupi tu zmoniu elgesys,kaip jusu vaiku psichika paveikta?Tiek mazai vaikai rupi jums?
Atsakyti
QUOTE(Vanilla27 @ 2009 09 15, 14:54)

Na nieko sau palyginimai doh.gif ,kalbama apie jusu vaikus,o ne apie svetimu zmoniu rengimasi,ar plauku dazymasi,ar jums taip pat rupi tu zmoniu elgesys,kaip jusu vaiku psichika paveikta?Tiek mazai vaikai rupi jums?

o jus nebuvot atsisveikinus sioje temoje g.gif

IS KUR JUS ZINOT KAIP IR KIEK MANO VAIKU PSICHIKA PAVEIKTA g.gif Is ko jus sprendziat, kiek man rupi mano vaikai - jus mus gerai pazystat g.gif
As apie jus nesprendziu nieko - nenorit - neislyskit is abitu visa gyvenima, nei jus del to blogesni busit, nei geresni, o va jus leidziat sau del nezinomu priezasciu daryti visokias prielaidas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilla27 @ 2009 09 15, 15:54)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Eina sau doh.gif
Tai kuo Kriisti paveikė taip savo vaikų psichiką?
Kad į pirtį visa šeimyna vaikšto nuogi?
Tai jei mes su vyru mėgstame degintis nuogi ir imamės mažių kartu, tai jį žalojame?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 09 15, 14:59)
o jus nebuvot atsisveikinus sioje temoje g.gif

IS KUR JUS ZINOT KAIP IR KIEK MANO VAIKU PSICHIKA PAVEIKTA g.gif Is ko jus sprendziat, kiek man rupi mano vaikai - jus mus gerai pazystat g.gif
As apie jus nesprendziu nieko - nenorit - neislyskit is abitu visa gyvenima, nei jus del to blogesni busit, nei geresni, o va jus leidziat sau del nezinomu priezasciu daryti visokias prielaidas doh.gif

Kadangi as turiu dukryte,tai man nera nuo ko dangstytis namuose smile.gif ,bet jei tureciau berniuka,tai jis eitu tiek i pirti,tiek i dusa ,jei reiketu kazkur kitur isvaziavus ,su TECIU!
Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2009 09 15, 15:03)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Eina sau  doh.gif
Tai kuo Kriisti paveikė taip savo vaikų psichiką?
Kad į pirtį visa šeimyna vaikšto nuogi?
Tai jei mes su vyru mėgstame degintis nuogi ir imamės mažių kartu, tai jį žalojame?

Ta suzinosite ,kai vaikas paaugs mirksiukas.gif ,bet matyti brestanciam berniukui mama nuoga,tikrai nera gerai.
Atsakyti
QUOTE(Vanilla27 @ 2009 09 15, 16:05)
Kadangi as turiu dukryte,tai man nera nuo ko dangstytis namuose smile.gif ,bet jei tureciau berniuka,tai jis eitu tiek i pirti,tiek i dusa ,jei reiketu kazkur kitur isvaziavus ,su TECIU!
Papildyta:

Ta suzinosite ,kai vaikas paaugs mirksiukas.gif ,bet matyti brestanciam berniukui mama nuoga,tikrai nera gerai.

Iš kur tokios žinios?
Ir jei taip galvojate, kad brestančiam (1,6m. )berniukui matyti mamą nuogą nėra gerai, ar esate tikra, kad jūsų dukra matydama jus nuogą teisingai vystosi? Ir ar tai jai nepakenks ateityje?
Atsakyti
QUOTE(Vanilla27 @ 2009 09 15, 15:05)
Papildyta:

Kas butu jei nebutu butu lotuliukas.gif
Mes atostogaujam ne tik su visa seima, bet daznai as ir viena su vaikais isvaziuojam - juk nesivesiu tecio vien tam - kad vaika numaudytu doh.gif , Juk nerasiau niekur kad as ir tik as einu kartu su sunum - aisku, jei yra galimybe - jis eina su teciu, jei jos nera, eina su manim - ir cia jau labai blogai g.gif

Mano vaikas jau paauges ir tikrai nepastebejau jo psichikos pazeidimu schmoll.gif
Atsakyti