Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų nuogumas vaikų atžvilgiu (du)

QUOTE(Kriiste @ 2009 09 15, 15:49)
Taip, esam mate nuogus tevus, pradedu itart - kad jus manot kad as ryte atsikeliu visa nuoga - ir davai vaikams gamint pusryti lotuliukas.gif  - taip ner, bet ner ir taip - kad vaikai ner mate manes nuogos cool.gif , toje pacioje pirtyje - nera taip kad sedi issivertus visu grazumu, nu prisidengi ranksliuosiu, jei rengies irgi nusisuki i siena - bet jei kazkam kazkas rupes - pamatysi ka noresi, bet nemanau kad mano vaikus tai domina, jiems tai rupi, kaip kad ir man tikrai nerupeavo paziuret kaip tetis ryte atsikeles mausis apatinius ar ne, kaip persirengs - ir islys ten kas ar ne - nu ka as zinau - nebesugebu paaiskint doh.gif

Jei jus nebutumet maciusi savo tevu nuogu,gal ir dabar taip nesilegtumete su savo vaikais smile.gif
Tai vis del to prisidengiat pirtyje ranksluosciu,o kam?
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 09 15, 16:17)
ar vesitės kai bus ir 10 metų?

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nežinau. g.gif
Dabar manau, kad taip.
Atsakyti
QUOTE(Vanilla27 @ 2009 09 15, 15:51)
Jei jus nebutumet maciusi savo tevu nuogu,gal ir dabar taip nesilegtumete su savo vaikais smile.gif
Tai vis del to prisidengiat pirtyje ranksluosciu,o kam?

todel kad mes NESIDEMONSTRUOJAM, o tik nesislapstom - jau minejau kad tai skirtingi dalykai, dengiuos ranksluosciu - kaip ir pleze deginuos su maudymuku, i gatve einu su rubais, o namie leidziu sau ir su chalatu but ir su treningais.

Manau taip - kiekviena seima perima is savo buvusios seimos modelius, ir nemanau kad mano tevai iskrype, mane isaugino iskrypusia ir mano vaikai taip auginami bus iskrype schmoll.gif

Sutinku - jei seimoje auginamas vaikas nera mates nuogu tevu net per rakto skylute, jam tai tabu - jis ir savo seimoje kuria sukurs suauges - prisiims tokias pat taisykles - nemanau kad taip ar kitaip yra gerai ar blogai - tiesiog taip yra.

Idomu tik kaip buna situacijose, kai is labai liberalios seimos vaikas susitinka suauges partneri is labai puritoniskos seimos - kaip tada jie taikosi vienas prie kito g.gif
Atsakyti
I toki klausima Seksologas V.Šapurovas atsako smile.gif
Ar gali visiškai skirtingos asmenybės, kurių pomėgiai, pažiūros, šeimos skiriasi, ilgai ir laimingai gyventi kartu?

Laiminga kombinacija šeimoje nėra taip lengvai nustatoma ir po vedybų nebūtinai išlieka. Svarbiausia yra galimybė ieškoti kompromisų nejaučiant skriaudos sau.
Jeigu žmonių interesai ir pomėgiai labai skiriasi, surasti kompromisą daug sunkiau. Dažnai svarbesnis yra požiūrių bendrumas į šeimą, vaikus, bendravimą.

O mano nuomone viskas yra suderinama, jei yra noras ir isprusimas bendrauti smile.gif
skirtingas nuogumo suvokimas nera nieko labai blogo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 15 rugsėjo 2009 - 15:08
QUOTE(pukuotukas @ 2009 09 15, 15:50)
Gal kas teiksis perskaityti , vietoj kvailu gincu ir issakyti, normalia nuomone smile.gif

O kurioj cia vietoj kalbama apie tevu nuoguma? mastau.gif
Net sis psichoterapeutas pasisako uz tai, kad vaikus APSAUGOTI nuo lytinio gyvenimo demonstravimo.
Vaikus reikia apsaugoti nuo tėvų lytinio gyvenimo stebėjimo galimybės
Atsakyti
Taip nuo lytinio gyvenimo stebejimo galimybes smile.gif
Tai taip pat nuogumas , sitas seksologas tikrai daug straipsniu raso apie nuoguma .
Atsakyti
...ir nepykit, bet, svelniai issireiskus, tai tas jusu autoritetas Sapurovas- batsiuvys be batu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 09 15, 16:14)
...ir nepykit, bet, svelniai issireiskus, tai tas jusu autoritetas Sapurovas- batsiuvys be batu...  mirksiukas.gif

o kas jusu yra autoritetas - gal galit pasidalinti, pasiskaitysim ju minciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 09 15, 17:14)
...ir nepykit, bet, svelniai issireiskus, tai tas jusu autoritetas Sapurovas- batsiuvys be batu...  mirksiukas.gif

Joks autoritetas jis man tik su jo issakyta nuomone siuo klausimu as sutinku ,ir klausiu kitu ka mano.
Baikit cia koliotis kaltinti ir pulti.
Rodot savo lygi daugiau nieko .

Daug apie nuoguma ir seksualini auklejima kalbejo Froidas, bet juk neautoritetas jum, jis ne elitas cool.gif
Atsakyti
Niekad specialiai neieskojau psichologo nuogumo klausimais, nes musu seimoje ner problemu del to.

O visokiu treciarusiu skaitalu tai apstu. Norit citatom, prasom. rolleyes.gif

Klaipėdos psichikos sveikatos centro vyriausiasis gydytojas, psichiatras Aleksandras Slatvickis mano, kad perdėtą susižavėjimą savo kūnu galima drąsiai vadinti patologija. „Nudizmas, ekshibicionizmas, narcisizmas – tai psichikos sutrikimas. Viskas, kas per daug, yra už normos ribų. Tokiems žmonėms norisi, kad jo kūnu grožėtųsi ne tik jie patys, bet ir aplinkiniai. Jiems yra nesvarbu, ar jų kūnas yra gražus, ar ne“, - sakė psichiatras.

Cia Sapurovo lygio psichologija. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pukuotukas @ 2009 09 15, 16:22)
Joks autoritetas  jis man tik su jo issakyta nuomone siuo klausimu as sutinku ,ir klausiu kitu ka mano.
Baikit cia koliotis kaltinti ir pulti.
Rodot savo lygi daugiau nieko .

Daug apie nuoguma ir seksualini auklejima kalbejo Froidas, bet juk neautoritetas jum,  jis ne elitas  cool.gif

Tuoj pukuotukas pareiks, kad skaite Froida originalo kalba. biggrin.gif Tik gal pirma reiketu kokia Pleckaicio "Logika" paskaityti, sakyc. mirksiukas.gif Nos nuo Saltinelio iskart prie Logikos- gali buti truputeli sudetinga.
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 09 15, 11:13)
Galime pasidalinti savo patirtimi ir savo argumentais. Norit rimciau argumentuoti- pateikit psichologiniu straipsniu nuorodas. Bet kai pateikia tokius "zudancius" argumentus, kaip Brazausko anukai, tai jau kazkoks humoro kampelis gaunasi.  biggrin.gif

O kodėl tu manai, kad tavo šeimos modelis yra "nežudantis" ir geležinis argumentas bei pats geriausias pavyzdys? Kas pasakė? Tu taip manai, va tiesiog. Bet kai kalbame apie kitus šeimos modelius, tau tai neįdomu. O kam įdomus tavasis, juolab, kad kiti neįsipaišo į idealius tavo nubrėžtus rėmus, vien todėl yra pats ginčijimo faktas. Na ne visi gyvena kaip tavasis šeimos modelis, bet klausimas, kuris modelis užaugins teisingo mąstymo vaikus. Žinoma, galime burti iš kavos tirščių, bet vis dėlto. Ar tėvai - inteligentai užaugino dukrą inteligente? Va žudantis klausimas biggrin.gif
Atsakyti
Kodel tai vadinate butent to seksologo nuomone, tai visuotine nuomone ir visai tai nesusije su vaiku ir nuogais tevais. Sitos palotogijos priezastys nera irodytos ir vienareiksames.
Bet jei jum tai uzkliuva ir kolegos nuomone kuria citavote jum rodiklis na tada lotuliukas.gif
Ekshibicionizmas (lot. exhibere – rodyti, demonstruoti) – lytinis nukrypimas demonstruoti lytinius organus. Labiau būdinga vyrams, kadangi moterų anatomija nėra tam pritaikyta. Vyras apsinuogindamas susijaudina, pajunta erekciją ir kartais spontanišką orgazmą.
Beja idomus mokslinis faktas "
Pastebėta, kad atogrąžų kraštų gentyse ar Ramiojo vandenyno salose, kur lytiniai organai ne itin pridengiami, ekshibicionizmas nėra žinomas
Atsakyti