QUOTE(Ligičiukas @ 2007 08 14, 10:41)
Kaip smagu turėti dukrytę kiek gali prinerti. O ką daryti kaip turi tik sūnų? Tada belieka tik pasigrožėti. Visos šaunuolės kiek gražių darbelių prisižiūrėjau. 

vaikinams taippat galima daugko prinert ir kelnes ir sortukus ir kepuryte, tik aisku be raukinuku ir ne rozines spalvos
bet siaip musu kleckiukai nuskriausti pries mergytes

Aina sau kaip gražu
Bitelės jūs
Aš tai laiko vis nerandu, gal tik kitai vasarai ką nunersiu

QUOTE(Monique @ 2007 08 02, 17:05)
Čia mano dukrytės krikšto rūbeliai, rodžiau jau ir kitose temose, bet ir čia įdėsiu
o čia skraistė: 

Dievuliau Monique,neapsakomas grozis. Turbut tavo princese buvo pati pati paciausia

Merginos kitu darbeliai irgi pasakiski

P.s.: nuo siol sita tema bus mano favoritu sarasuose

sveikutės.giriuosi ir aš-čia krikštynoms vienai mergytei nėriau,improvizavau,pavartykit,įvertinkit
suknytė krikštynoms
suknytė krikštynoms
QUOTE(alexxxx @ 2007 08 16, 00:55)
sveikutės.giriuosi ir aš-čia krikštynoms vienai mergytei nėriau,improvizavau,pavartykit,įvertinkit
suknytė krikštynoms
suknytė krikštynoms
Gražu. Reikėjo įdėti kūrybos ir fantazijos

Alexxxx,saunuole tu,be galo grazu
. Net nesitiki,kad tokius darbus daro paprasti mirtingieji 
Dar turiu klausimeli neriancioms. Kaip isgaut minkstesni nerini? Ar pades jei nersiu didesnio nr. vaseliu?
Nepykit uz kvailokus klausimus as dar tik naujoke,tai ir nezinau nieko
.

Dar turiu klausimeli neriancioms. Kaip isgaut minkstesni nerini? Ar pades jei nersiu didesnio nr. vaseliu?

QUOTE(jurgitasta @ 2007 08 16, 11:51)
Alexxxx,saunuole tu,be galo grazu
. Net nesitiki,kad tokius darbus daro paprasti mirtingieji 
Nepykit uz kvailokus klausimus as dar tik naujoke,tai ir nezinau nieko
.

Padės, pabandyk truputį ir pažiūrėk, kaip gaunasi.
Labai priklauso nuo mezgėjos - vienos mezga storesniais virbalais ar vąšeliu tampriai, o kitos plonesniu laisvai, rezultatas gaunasi panašus. Žiūrėk, kaip tau natūroje gaunasi, jei per kietai - arba laisvaiu megzk, arba storesnę darbo priemonę imk.
Man laisviau megzti ar nerti darbeliai atrodo gražesni

Aciu Aukse7
. Bandysiu ir ta ir ta varianta. Nuneriau savo mergickai kepuriuka rudeniui,tai biski kietoka gavosi,bet ant galvos tai neblogai atrodo
. O dar salikeli noriu tokiu pat siulu,tik bijau kad per kietas nebutu
.

QUOTE(alexxxx @ 2007 08 16, 00:55)
suknytė krikštynoms
suknytė krikštynoms
Neapsakomai graži suknute!!!!!
Ir aš jau kitur rodžiau, bet ir čia dar savo mažylės suknytę krikštynoms parodysiu

http://public.fotki....kstynos098.html
QUOTE(jurka @ 2007 08 21, 16:21)
Neapsakomai graži suknute!!!!!
Ir aš jau kitur rodžiau, bet ir čia dar savo mažylės suknytę krikštynoms parodysiu

įdomus, gražus nematytas modeliukas
QUOTE(ivory @ 2007 08 26, 11:35)
įdomus, gražus nematytas modeliukas
Ačiū.
Aš čia prisižiūrėjus, iš kelių suknyčių pavyzdžių pasidariau savo suknutę