Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(jurka @ 2007 08 21, 16:21)
Neapsakomai graži suknute!!!!!
Ir aš jau kitur rodžiau, bet ir čia dar savo mažylės suknytę krikštynoms parodysiu smile.gif

http://public.fotki....kstynos098.html

Labai puikus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2007 08 27, 12:16)
Labai puikus darbelis thumbup.gif

Ačiū už įvertinimą. Čia pirmas mano nunertas rūbelis blush2.gif smile.gif
Atsakyti

4u.gif
oi kiek grožybių čia prisižiūrėjau smile.gif nu labai gražiai neriat.
gal kuri turit shemutę bolero ,labai norėčiau nunerti savo dūkrytei.
Atsakyti
Sveikutės. Ir aš norėčiau parodyti savo nertą drabužėlį dukrytei.Čia mano pirmas blynas. blush2.gif Nepeikit labai,nes žianu,kad nėra idealus variantas. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
nerodo nuotraukytės
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2007 08 27, 17:02)
Sveikutės. Ir aš norėčiau parodyti savo nertą drabužėlį dukrytei.Čia mano pirmas blynas. blush2.gif Nepeikit labai,nes žianu,kad nėra idealus variantas. blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
user posted image

Man nerodo nuotraukos unsure.gif

Dabar jau rodo blush2.gif Labai labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dorin: 27 rugpjūčio 2007 - 16:11
QUOTE(saldainia @ 2007 08 27, 17:10)
nerodo nuotraukytės

Man rodo. smile.gif Matyt,kažkas su ryšiu ne taip. g.gif
Dorin, ačiū. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2007 08 27, 18:02)
Sveikutės. Ir aš norėčiau parodyti savo nertą drabužėlį dukrytei.Čia mano pirmas blynas. blush2.gif Nepeikit labai,nes žianu,kad nėra idealus variantas. blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
user posted image

labai labai grazus komplektukas krikstynoms thumbup.gif thumbup.gif,tikrai nepanasu i pirma blyna . Nematau del ko jis turetu but peikiamas g.gif
Atsakyti
user posted image

o kaip tokią kepurytę nunerti? 4u.gif
Atsakyti

Man labai gražu thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip tokį smagų rankinuką nunėriai? Ir aš tokį norėčiau sumeistruot smile.gif ax.gif gal patartum kaip?

Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. 4u.gif
QUOTE(jurgitasta @ 2007 08 27, 18:07)
labai labai grazus komplektukas krikstynoms thumbup.gif  thumbup.gif,tikrai nepanasu i pirma blyna . Nematau del ko jis turetu but peikiamas g.gif

Ačiū labai už komplimentus. Jūsų geri žodžiai tai, paskatinimas nerti kažką kitą.
QUOTE(ivory @ 2007 08 27, 18:18)
o kaip tokią kepurytę nunerti? 4u.gif

Nėriau labai paprastai,be jokių schemų. Tiesiog iš galvos. Jei norėtumėt,galėčiau įkelt didesnę kepurėlės foto, kur matosi aiškiau mirksiukas.gif
QUOTE(jurka @ 2007 08 27, 21:27)
Man labai gražu  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kaip tokį smagų rankinuką nunėriai? Ir aš tokį norėčiau sumeistruot  smile.gif  ax.gif  gal patartum kaip?

Šaunuolė 4u.gif

Rankinukas taip pat lengvai nėrėsi. Nėriau kaip kepuraitę: iki pusės kapšelio kaip kepurę,o vėliau nebeplatinau, dariau kaip vamzdelį. Nežinau,ar suprantamai paaiškinau. blush2.gif Iš tiesų nieko sudėtinga.
Atsakyti
ramux, suknelė tiesiog fantastiška.
Atsakyti