Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(Egloshke @ 2008 07 30, 13:18)
Pavyzdyje man atrodo iš storesnių siūlų nerta, už tai taip ir gavosi blush2.gif

nu gal g.gif bet dviguai storesni negi gali būt g.gif nes mano jau irgi neploni medvilniniai buvo ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 07 31, 10:05)

wub.gif wub.gif wub.gif
neraliai grazuuuuuu thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražiū rūbelių prisižiūrėjau wub.gif Dabar mezgu megztuką su kapišonu, tai užstrigau prie to kapisono, nežinau, kaip čia jį išmezgus g.gif gal kas kada mezgėt 4u.gif pasidalinkit patirtim
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 07 31, 11:05)

truksta net zodziu wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2008 08 02, 16:53)
Labai gražiū rūbelių prisižiūrėjau  wub.gif  Dabar mezgu megztuką su kapišonu, tai užstrigau prie to kapisono, nežinau, kaip čia jį išmezgus  g.gif  gal kas kada mezgėt  4u.gif pasidalinkit patirtim

Aš nėriau. Nuo kaklo nėriau aukštyn vis pridėdama akių ir platindama. Išplatinau iki plačiausios galvos vietos. Tada staigiai siauriniau. Šiek tiek pasiaurinus, kai mačiau, kad jau yra visas galvos ilgis, susiuvau. smile.gif

Manau, kad tą patį principą galima naudoti ir mezgant. Tik va nežinau, ar aiškiai parašiau? rolleyes.gif
Atsakyti

As apakus nuo tokio grozio wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu jau Viliutes mezginiai bigsmile.gif thumbup.gif Kaip iš kokios pasakos wub.gif
Atsakyti
viliute, nuostabu.
Atsakyti
lauriukas
ingauk
ggudrute
Fanfaf
Drum

AČIŪ jums 4u.gif
ir man labai patiko šitas darbelis,bet nuoširdžiai sakau,tokio visų dėmesio ir tiek pagyrų tikrai nesitikėjau,pasirodo, tai vienas sėkmingiausių mano darbų
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 07 24, 10:03)
Aš va ką nunarpliojau  biggrin.gif  tik ne visai pagal žurnalo modelį (ant kraštų nenėriau gėlyčių) nuotrauka su mob daryta tai kokybė "superinė"

user posted image

koks vasariskas.... grazu labai
Papildyta:
QUOTE(jurgitasta @ 2007 08 15, 22:05)
Dievuliau Monique,neapsakomas grozis. Turbut tavo princese buvo pati pati paciausia bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif .
Merginos kitu darbeliai irgi pasakiski thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

P.s.: nuo siol sita tema bus mano favoritu sarasuose rolleyes.gif

o cia koks grozis. tikra pasaka
Atsakyti

nerealiai grazi suknele wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti