Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

mimka,tavo nertinukas daug gražesnis už originalą bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kai neriami sketukai? Ir gal foto turit su aprasymais? Noreciau dukrytei nunerti krikstynoms. Labai buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
parodysiu ir čia savo mažulę su krikšto rūbeliais

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaju: 06 rugpjūčio 2008 - 21:56
QUOTE(trysrg @ 2008 08 06, 22:00)
Gal kas zinot kai neriami sketukai? Ir gal foto turit su aprasymais? Noreciau dukrytei nunerti krikstynoms. Labai buciau dekinga  4u.gif

yra atskira tema apie skėtukus, tik paieškok truputį mirksiukas.gif
Atsakyti
mamytes paelbekit. labai reikia kriksto rubeliu schemuciu berniukui metinukui: kelnytes, megztukas, skraiste paprasta ir kepuryte kur gale susirisa. zinot tai butu pirmas blynas, tai kaip butu gerai jei schemutes butu lietuviu kalba, nes as kitomis taip nelabai blush2.gif is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
o čia mes per pirmąjį gimtadienį jau išsiterliojusios suknią:

user posted image

o čia labai nenorėjom būt su juostele ant galvos, tai vienintelė nuotrauka su ta juostele, bet už tai nekokybiška

user posted image
Atsakyti
labai nuostabi suknytė ir dukrytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatėlė @ 2008 10 02, 20:36)
labai nuostabi suknytė ir dukrytė  wub.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
mama_inga labai garzi suknute ir dukryte
Atsakyti
Istiesu gan idomi bet labai grazi suknyte. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, esu naujoke pas jus forume, ir naujoke - nereja 4u.gif esu nerusi tik serveteles, o kaip rubus nerti net neisivaizduoju unsure.gif noriu savo 5 men. princesytei nunerti juostele ant galvytes, gal galit padet kaip man ja nerti, ta prasme paeiliui zingsniu - tarkim as nusinerciau kilpu pynele, mazdaug atitinkancia galvyte, ir nerciau i virsu ratu kokiu nors rastu? ar is pradziu geriau nusinerti juostele i ilgi o paskui ja sujungti? padekit smile.gif
Atsakyti
Mezgejeles, reikia skubios pagalbos. Ieskome megztu arba nertu braskyciu schemu, reikia papuosti mazos princeses suknyte. Gal galite padeti? blush2.gif
Atsakyti