Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

kogero tik tiek ju ir turiu ,bet gal kas tiks,jei netycia uztikciau dar ,tai butinai imesiu smile.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
Ačiū, jau imasi deliotis vaizdas, manau tą pirmajį ko gero ir panaudosiu thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų mezginukai wub.gif , nao paltukas tai išvis thumbup.gif

Ech verysad.gif Aš tik kepures megzti moku. Patį mezgimo pradžiamokslį žinau, tik nemoku platinti, siaurinti (o čia vos ne pagrindas doh.gif ). Mezgiau dukrytei megztuką, tai jau iškart per mažą padariau, be toks nekoks gavosi blush2.gif Dar ir apdailinti reikia, knygą turiu, bet ne visada viskas aišku. unsure.gif
Atsakyti
Va mano nelabai pavykęs megztukas dukrytei verysad.gif

user posted image
Atsakyti
cacukas, nesakyk, kad nepavykes. Man atrodo viskas gerai, bet gal reiketu ta megstuka padaryti mergaitiskesni? As pamaciusi pamaniau, kad koks grazus berniukiskas megstukas blush2.gif Jei numegstumei kokiu gelyciu ar drugeliu manau butu visai liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 09 03, 14:02)
Va mano nelabai pavykęs megztukas dukrytei  verysad.gif

Viskas gerai tam megztukui. O be bandymų niekas neišmoksta, kuo daugiau megsi, tuo lengviau bus.
Atsakyti
QUOTE(Sigitute @ 2009 09 03, 16:02)
cacukas, nesakyk, kad nepavykes. Man atrodo viskas gerai, bet gal reiketu ta megstuka padaryti mergaitiskesni? As pamaciusi pamaniau, kad koks grazus berniukiskas megstukas  blush2.gif Jei numegstumei kokiu gelyciu ar drugeliu manau butu visai liuks  4u.gif

Papildyta:
QUOTE(panelė Prym @ 2009 09 03, 16:25)
Viskas gerai tam megztukui. O be bandymų niekas neišmoksta, kuo daugiau megsi, tuo lengviau bus.

Dėkui už palaikymą 4u.gif

Va, kad jo puošti nebeverta, nes jau iš pradžių buvo per mažas, tad čia galima bus traktuoti, kaip mezgimo pamokėlę... blush2.gif
Atsakyti
Cacukas,grazus tas megztukas,tad nusisekusio jo vadinti negali,o jei per mazas,tai pati proga megzti didesni mirksiukas.gif o megztuka per maza gali kokiam mazam berniukui padovanoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurute_ @ 2009 09 03, 17:21)
Cacukas,grazus tas megztukas,tad nusisekusio jo vadinti negali,o jei per mazas,tai pati proga megzti didesni mirksiukas.gif o megztuka per maza gali kokiam mazam berniukui padovanoti smile.gif

Tai čia jau labai mažo reikia ieškoti lotuliukas.gif , nes mano dukrytė gimė 34 savaičių, tai kai vežėmės namo, tesvėrė 2300 gr, ir jau tada rankas negalėjau į rankoves įkišti... siaurokos buvo blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 03 rugsėjo 2009 - 16:25
tai tada dukrytės lėlytei liks, o dukrytei naują numegsi 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau pabandyt numegzt savo ateinančiam kūdikėliui megztuką, bet neturiu tokių gilių mezgimo žinių, kaip jūs. Tai gal galiu kreiptis pagalbos jei ką?
Atsakyti
visada mirksiukas.gif
Atsakyti