Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Kokius man siūliukus geriau pirkti vilnonius ar medvilninius?
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 09 03, 20:26)
Kokius man siūliukus geriau pirkti vilnonius ar medvilninius?

žiūrint kokiu metu leliukaas gims, jai žiemą tai geriau iš šiltesnių - pusvilnės bent jau , jos yra minkštos, švelnios
padėsim kuo galėsim
Atsakyti
QUOTE(radvileee @ 2009 08 29, 16:10)
Merginos, reikia jūsų pagalbos. Noriu numegzti dukrytei tokią ar panašią tuniką, gal turite schemutę ax.gif
user posted image

Čia liemenė iš gymboree internetinės parduotuvės- bandžiau kažką panašaus, buvau numezgus atskirai tas pynes, tačiau susiuvus, veržė mano dukrytei petukus, kaklas negražiai gulėjo.Teko išardyti ir pabaigiau megzti pagal savo fantaziją biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Mergaitės- man labai reikia išmegzti hello kitty, gal kas turi išsisaugoję schemučių? niekaip nerandu doh.gif Ačiū, jei kas pagelbės 4u.gif
Atsakyti
soni ta nukopijuota liemene super gerai atrodo 4u.gif ir tas kaklo uzbaigimas idomus la bai saunus darbas
Atsakyti
O as pasiguosiu unsure.gif , numezgiau megztuka ir kepurele ir dabar isploviau, tai issitampe, dabar nzn kada tiks verysad.gif
Merino vilnos siulai, ploviau rankomis vesiam vandeny su vilnai skirtom priemonem verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2009 09 04, 13:40)
O as pasiguosiu unsure.gif , numezgiau megztuka ir kepurele ir dabar isploviau, tai issitampe, dabar nzn kada tiks  verysad.gif
Merino vilnos siulai, ploviau rankomis vesiam vandeny su vilnai skirtom priemonem verysad.gif

Užuojauta friends.gif O gal pakabinai ant virvės ir nutįso?
Mezgant iš nebandytų siūlų verta iš pradžių numegzt ir išplaut pavyzduką. Kad ir kaip tingisi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 09 04, 14:04)
Užuojauta  friends.gif O gal pakabinai ant virvės ir nutįso?
Mezgant iš nebandytų siūlų verta iš pradžių numegzt ir išplaut pavyzduką. Kad ir kaip tingisi  rolleyes.gif

aciu 4u.gif , nekabinau, viska dariau kaip reikia, bet va taip gavosi pirma karta doh.gif nu dabar jau zinosim, kad taip buna doh.gif ir kad reiktu isplaut ir pasiziuret, kas cia gausis rolleyes.gif
Atsakyti
Čia liemenė iš gymboree internetinės parduotuvės- bandžiau kažką panašaus, buvau numezgus atskirai tas pynes, tačiau susiuvus, veržė mano dukrytei petukus, kaklas negražiai gulėjo.Teko išardyti ir pabaigiau megzti pagal savo fantaziją biggrin.gif

user posted image
[/quote]

vau kaip grazu thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
mano darbui dar tpli saukia iki kaikuriu meistriskumo, bet vaikas labai dziaugesi ir sake pirmadieni tik su situ megztiniu eis i mokykla
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 09 03, 22:51)
Mergaitės- man labai reikia išmegzti hello kitty, gal kas turi išsisaugoję schemučių? niekaip nerandu  doh.gif Ačiū, jei kas pagelbės  4u.gif

Kažkur turėjau nemažai radus, bet šiuo metu tik tiek radau doh.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
http://hellokittyalong.blogspot.com/

Papildyta:
ten buvo tiesiog DAUG rūbukų su Katike, o štai ir schema http://snowfairydesi...hotos/photo/5/3
Atsakyti