Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų fantastiškų DVYNUKŲ liūtukų gimimas

Su kokiu susizavejimu perskaiciau bigsmile.gif
Be galo grazi ir laiminga mamyte wub.gif
Paskaicius tokias gyvenimo istorijas ,norisi dar vieno leliuko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 03 rugsėjo 2009 - 16:02
4u.gif sveikinimai didziausi. Skaitineju as visas laimingai pasibaigusias istorijas ir pati tokio noriu verysad.gif bet MB nors kuola ant galvos tasyk doh.gif 2-3 metai va tada galesim pagalvoti schmoll.gif as tiek ilgai nenoriu laukti...
Atsakyti
Ech Veite, be galo nuostabiai gražu wub.gif Gražu didelė šeima, gražu, kai viskas kas netikėta -yra ir bus gerai. Smagu, kad nepabūgai , kai sužinojai jog laukiesi ir net tada, kai vietoj vienos širdelės pamatėt dvi. wub.gif thumbup.gif Sėkmės jums dideliausios auginant tiek daug mažučiukų wub.gif

Aš irgi visada svajoju apie gausią šeimą, tačiau kuo toliau, tuo labiau bijau pagalvoti apie tai, nes dukrytė lb šokdina su savo ožiais... unsure.gif Bandysiu ieškoti kuo tinkamesnio sprendimo mūsų ožkytei...
Atsakyti
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2009 09 04, 10:35)
Ech Veite, be galo nuostabiai gražu  wub.gif  Gražu didelė šeima, gražu, kai viskas kas netikėta -yra ir bus gerai. Smagu, kad nepabūgai , kai sužinojai jog laukiesi ir net tada, kai vietoj vienos širdelės pamatėt dvi.  wub.gif  thumbup.gif  Sėkmės jums dideliausios auginant tiek daug mažučiukų  wub.gif

Aš irgi visada svajoju apie gausią šeimą, tačiau kuo toliau, tuo labiau bijau pagalvoti apie tai, nes dukrytė lb šokdina su savo ožiais... unsure.gif Bandysiu ieškoti kuo tinkamesnio sprendimo mūsų ožkytei...

ačiū visoms wub.gif

ir aš visada svajojau apie didelę šeimą, nes pati neturiu nei brolio, nei sesės...Džiaugiuosi, kad mano vaikai turi vieni kitus wub.gif o vaikų "ožiai"
juk labai laikinas, išaugamas dalykas mirksiukas.gif nereikia jų labai bijoti smile.gif
Atsakyti
Puiki istorija.
Šaunuoliai, kuo didžiausi sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
labai graziai ir nuosirdziai viskas papasakota..linkiu jusu gausiai seimai sveikatos, laimes, daug garziu akimirku...ir kad niekad netruktu meiles... 4u.gif
Atsakyti
labai grazi mamyte ir tiesiog spinduliuoja geriu ir meile wub.gif thumbup.gif o leliukai kokie grazus. wub.gif 4u.gif sekmes jusu seimynelei. thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija wub.gif
Linkiu viso ko geriausio jusu gausiai seimynelei 4u.gif
Atsakyti
Paprastai neskaitau gimdymo istoriju, bet sitoji suzavejo. Pasirodo imanoma paciai be jokiu cezariu pagimdyti dvynukus. Tikrai sauni labai simpatiska mamyte ir mazyliai grazuciai.
Daugiau tokiu gimdyviu ir gimdymu 4u.gif
Atsakyti
Nedažnai pasitaiko tokių nuostabių istorijų. wub.gif 4u.gif Oi ir aš dvynykų norėčiau ax.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija 4u.gif wub.gif Ir mamyte ir leliukai LABAI grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pieniu pieva @ 2009 10 07, 21:52)
Pasirodo imanoma paciai be jokiu cezariu pagimdyti dvynukus.

ačiū blush2.gif tiesa sakant ir pati labai didžiuojuosi, kad pavyko pačiai 4u.gif
Atsakyti