Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų fantastiškų DVYNUKŲ liūtukų gimimas

Begalo grazi istorija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 11 10, 10:13)
leliukai išnešioti idealu laiką  bigsmile.gif  svoris kaip dvyniams nerealus  wub.gif  o mamytės pilvukas visai ir nedidelis  wub.gif  SUPER wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ačiū wub.gif o pilvius tai didelis didelis buvo, vos lovoj beapsiversdavau tongue.gif
Atsakyti
Graži istorija wub.gif
Sėkmės Jūsų didelei šeimynėlei 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Labai jaudinanti istorija wub.gif Sekmes jusu didelei ir kupinai meiles seimynai 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija! Sekmes jusu seimynai 4u.gif
Atsakyti
Oi kokia grazi istorija wub.gif ,kok,i grazuciai leliukai,ir labai grazios nuotraukytes.O jau mamytes pilvelio didumas,isivaizduoju kokios sunkios buvo paskutines dienos.Sveikateles visai graziai jusu seimynelei wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
pritrukau zodziu blush2.gif labai grazi istorija 4u.gif pilveli mamyte kaip reikiant buvo uzsiauginusi, bet vis tiek sunku suvokt kaip tilpo ten 2 tokie leliukai g.gif bigsmile.gif o jau kudikeliu grozis, ir dar poryte gime 4u.gif wub.gif nerealu wub.gif kuo dideliausios sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2009 12 10, 23:14)
Oi kokia grazi istorija wub.gif ,kok,i grazuciai leliukai,ir labai grazios nuotraukytes.O jau mamytes pilvelio didumas,isivaizduoju kokios sunkios buvo paskutines dienos.Sveikateles visai graziai jusu seimynelei wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(~Serpentine~ @ 2009 12 10, 23:30)
pritrukau zodziu blush2.gif labai grazi istorija 4u.gif pilveli mamyte kaip reikiant buvo uzsiauginusi, bet vis tiek sunku suvokt kaip tilpo ten 2 tokie leliukai g.gif  bigsmile.gif o jau kudikeliu grozis, ir dar poryte gime 4u.gif  wub.gif nerealu wub.gif kuo dideliausios sekmes jums 4u.gif

ačiū, ačiū wub.gif wub.gif labai labai gera skaityti tokius šiltus komentarus rolleyes.gif o man dar ir šiandien sunku suvokti, kaip ten 2 tokie leliukai tilpo smile.gif
Atsakyti
Nuostabus pasakojimas wub.gif Nuostabūs mažyliai wub.gif Daug, daug sveikatelės Jums 4u.gif
Atsakyti
skaiciau skaiciau,maniau grazi istorija,o kaip nustebau pamacius kad cia mano kaimyne is to pacio namo 4u.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
retokai usuku cia paskaitinet, nes per daug grazios man tokios istorijos wub.gif ir pasiskaicius dar labiau uzsinoriu dar vieno angeliuko wub.gif ir pirma karta suzinojau, kaip du vaikucius pati mamyte pagimdo, visada pagalvodavau, su vienu kiek istvermes reikia , o tai kaip du? bet galvodavau, gal cezari daro, o va pasirodo ir pacios mamytes stipruoles pagimdo thumbup.gif nu tiesiog saunu, aukit sveiki ir laimingi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(deizzy @ 2009 12 14, 20:04)
skaiciau skaiciau,maniau grazi istorija,o kaip nustebau pamacius kad cia mano kaimyne is to pacio namo  4u.gif  blush2.gif  4u.gif

aga, kaimynė 4u.gif labas mirksiukas.gif smagu čia Jus sutikti bigsmile.gif

QUOTE(bbbituteee @ 2009 12 14, 22:36)
retokai usuku cia paskaitinet, nes per daug grazios man tokios istorijos  wub.gif  ir pasiskaicius dar labiau uzsinoriu dar vieno angeliuko  wub.gif ir pirma karta suzinojau, kaip du vaikucius pati mamyte pagimdo, visada pagalvodavau, su vienu kiek istvermes reikia , o tai kaip du? bet galvodavau, gal cezari daro, o va pasirodo ir pacios mamytes stipruoles pagimdo thumbup.gif nu tiesiog saunu, aukit sveiki ir laimingi  wub.gif

ačiū wub.gif tikrai pagimdo ir pačios dvynukus thumbup.gif ir įsivaizduoju ne taip jau retai smile.gif tik didelio noro, ko gero, reikia blush2.gif
Atsakyti