Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema :)

QUOTE(sokejuke86 @ 2009 08 27, 19:04)
pabirže, ačiū 4u.gif bet jei pirma pamatysit žalią cimbidį skambinkit

jų ir dabar yra, bet pirkt iš anksto nenoriu, pas mane šuo dar jaunas- maža kas atsitiks, manau rudeniop jų bus pilnos bazės 4u.gif
Atsakyti
O as pasiryzau uzsisakyti is www.orchidejos abidvi sedireas, ax.gif o akcija, del nemokamo siuntimo, lyg ir negalioja... kai reikia duomenis suvesti, prisipliusuoja transporto islaidos automatiskai g.gif kazka ne taip darau, matyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katilius: 27 rugpjūčio 2009 - 18:45
Katiliau, ten rašo, kad nemokėti už atsiuntimą (nors automatiškai ir pripliusuoja), mokėti tik už augalus.
Atsakyti
Katiliau,viska darai gerai. yra parasyta, kad del techniniu kliuciu prisipliusuoja,BET reikia sumoketi tik geliu kaina nekreipiant demesio i pristatymo islaidas smile.gif tad uzsakinek
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2009 08 27, 09:33)
nuo siandien maximose orches po 12.99 as jau gryzau su grobiu biggrin.gif

O gal zinot iki kada bus ta akcija? bigsmile.gif
Atsakyti
aha aš ir manau, kad rudenį tik padaugės gėlyčių pasirinkimas, gal ir pati atlėksiu, nes smagiausia būtų pačiai išsirinkt. Tik jei galėsite kada parašykit kokiom ten maždaug kainom cimbidžiai Kaune, visgi įdomu.
Atsakyti
maciau cimbius grazius puses metro ar 60 cm aukscio po 60 lt
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 08 27, 20:22)
maciau cimbius grazius puses metro ar 60 cm aukscio po 60 lt

Mano albume cimbas kainavo 82, pavasarį pirkau, bet buvo nemažiau 5 šakos žiedų. Trečiadienį pasidomėsiu kainom.
Atsakyti
maniskis irgi albume yra su 2 sakom, sumokejau 50lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Prazydo jau pas mane wub.gif
[attachmentid=183426]
[attachmentid=183428]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 27 rugpjūčio 2009 - 21:28
QUOTE(evutext @ 2009 08 27, 16:30)
mano morkine katleja prie morkines sienos smile.gif o jau ziedlapiai tikrovej zvilga kaip sniegas ziema saulej....

aš irgi noooooooriu blink.gif plyyyyyyyyzzzzzzzzzzzz 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 08 27, 15:33)
o del katlejuko, nepamirsiu.... galiu netgi pasidairyti morkines...zinau,kur buna biggrin.gif kaina apie 16 lt.

Prie to paties du apsidairymus padaryk doh.gif Arba katlėjukus-dvynukus tegul tavo katlėjytė gimdo nestuke.gif Dėl mano neapsakomos svajonės... thumbup.gif
Atsakyti