Auuu merginos
as gi pati prazydinau bulvine (ju gi nemoku augint visai). Ar girdite ???
nu pagirkit mane phalenopsininke
Aš laaaaabaiiiiiiiiii noriu raibuolės, bet niekaip neužmačiau vilniuje, kas matėt, kur matėt 
Papildyta:
o kas čia ir kaip nesupratau
kaip atrodo
bet kiek daug orch turi, apakau, o kai kurių dar nebuvau mačiusi, super žiedeliai
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 08 27, 22:49)
Auuu merginos
o kas čia ir kaip nesupratau
bet kiek daug orch turi, apakau, o kai kurių dar nebuvau mačiusi, super žiedeliai
QUOTE(Tina* @ 2009 08 27, 23:49)
Auuu merginos
ale,man kaip tik falikai įnoringesni
QUOTE(Tina* @ 2009 08 27, 22:26)
aopie šitą kalbat
super
Man tai tikrai super
nes iki siol bulvines ti anapilin varyt sugebejau. O sitos emiau ir neoersodinau, pirktiniam substrate ir vazoniuke ji. Ir ka gi - rezultatas yra.
QUOTE(Tina* @ 2009 08 27, 23:06)
Man tai tikrai super
nes iki siol bulvines ti anapilin varyt sugebejau. O sitos emiau ir neoersodinau, pirktiniam substrate ir vazoniuke ji. Ir ka gi - rezultatas yra.
super labai gražu
nepamenu kuri iš sm reanimuoja gėlytę laikydama vandenį ar kaip
QUOTE(Tina* @ 2009 08 27, 23:06)
Man tai tikrai super
Saunuole
Pas mane bulvines dar irgi koncervai del ziedu,bet vaiku daug veda
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 08 27, 23:13)
as reanimavau PH vandeni
Tina, šaunuolė
Pamačius nuotrauką iškart kilo mintis - ar tik nepasikeis tavo nuomonė apie bulvines netyčia dabar
QUOTE(axara @ 2009 08 27, 20:15)
siandien jau internetiniame puslapyje nieko neraso, bet pas mus pasilaiciu maximoj falenopsiai dar su akcija, o kaip kitose-sunku pasakyt. manau akcija bus tol, kol ispirks akcijines gelytes
QUOTE(Šilingė @ 2009 08 28, 08:27)
Tina, šaunuolė
Pamačius nuotrauką iškart kilo mintis - ar tik nepasikeis tavo nuomonė apie bulvines netyčia dabar

QUOTE(Tina* @ 2009 08 27, 22:26)
Prazydo jau pas mane
labai jau grazuole, papasakok kaip prazydinai
Sveikos,
atsiprasau uz off topic
Bet gal galit man pasakyti ar galima zydincia orchideja persodinti, kalbu apie phalaenopsa? taip pat kilo klausimas: nusipirkau phalaenopsa is maximos vakar, apziurejus atidziau - kad i vazona isodinta 2 daigai ar gali but taip? ir ar galiu bandyt juos atskirti, nes vazonas joms jau mazas pradeda po truputi skilti? Yra sukrove nemazai pumpuru ir isleide ziedkociu?
Aciu
atsiprasau uz off topic
Bet gal galit man pasakyti ar galima zydincia orchideja persodinti, kalbu apie phalaenopsa? taip pat kilo klausimas: nusipirkau phalaenopsa is maximos vakar, apziurejus atidziau - kad i vazona isodinta 2 daigai ar gali but taip? ir ar galiu bandyt juos atskirti, nes vazonas joms jau mazas pradeda po truputi skilti? Yra sukrove nemazai pumpuru ir isleide ziedkociu?
Aciu