Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema :)

merginos, kaip manot ar nuot6akai galima dovanoti vietoj puosktes, ar skintu geliu ph? noreciau koki dideli balta padovanoti? dar kaip tik akcija dabar blush2.gif tik kazin ar isstovetu maiselyje dar keleta savaiciu g.gif ir kaip reiktu apipavidalinti ja, kad labaiu vestuviska butu? patarkit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(evutext @ 2009 09 05, 15:35)
ooo,noriu smile.gif cia toj bazej europos pr? o ryt dirba?

sekmadieniais nedirba musu nenaudai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 09 05, 15:38)
merginos, kaip manot ar nuot6akai galima dovanoti vietoj puosktes, ar skintu geliu ph? noreciau koki dideli balta padovanoti? dar kaip tik akcija dabar  blush2.gif  tik kazin ar isstovetu maiselyje dar keleta savaiciu  g.gif  ir kaip reiktu apipavidalinti ja, kad labaiu vestuviska butu? patarkit  4u.gif

daug kas dovanoja mirksiukas.gif tai tikrai tinka bigsmile.gif tik reikia jei įmanoma be tų celofanų laikyti namuos (ar nenužydės laimės dalykas), o paskui galima gi visokiais grožiais apvynioti, karoliukais, na pas floristes būna tų dalykėlių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 05, 15:42)
daug kas dovanoja  mirksiukas.gif  tai tikrai tinka  bigsmile.gif  tik reikia jei įmanoma be tų celofanų laikyti namuos (ar nenužydės  laimės dalykas), o paskui galima gi visokiais grožiais apvynioti, karoliukais, na pas floristes būna tų dalykėlių  ax.gif

reiks gal pasidairyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 05, 15:00)
Labai ačiū  aciuks.gif  aciuks.gif  mėginsiu  ax.gif  4u.gif

medžioja  doh.gif
prisireikė man šiandien lauramedžio. Pėsčiom nuo aleksoto maximos iki gėlių bazės nupėdinau ir....
... garbės žodis, pamiršau, kad ten gali būti orchidėjų  bijau.gif
na ir pamačiau... žalių ekciklijų, šviesiai alyvinių miltasijų (miltonia x brassia), cambrijų skaisčiai raudonų, panašių į miltonijas.... Dar cambrijų.... ai cimbų yra, bet žiedų spalvos ne itin patrauklios, net žalias buvo, bet yra tikrai gražesnių, verta palaukti  mirksiukas.gif
bet aš maniau, kad numirsiu vietoje, sukausi rateliu, rateliu....  swoon.gif  umn.gif  wacko.gif
žodžiu, kas galit ir norit, pirmadienį važiuokit apsižiūrėti  frusty.gif

Mikuotuke ar ne apie šitas cambrijas kalba eina? http://www.orchidboa...1517-large-.jpg
evutext- žinosiu dabar ko nori 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 05 rugsėjo 2009 - 14:57
QUOTE(pabirze @ 2009 09 05, 15:55)
Mikuotuke ar ne apie šitas cambrijas kalba eina? http://www.orchidboa...1517-large-.jpg

aš dėl to margumo truputį abejoju, nes nepamenu, ar taip buvo, bet spalva tai tiksliai tokia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 05, 15:57)
aš dėl to margumo truputį abejoju, nes nepamenu, ar taip buvo, bet spalva tai tiksliai tokia  thumbup.gif

tai va, kad čia ne cambrija, o burrageara-nelly-isler - išsidūriau su ja, pirkau anytai kaip kambriją lotuliukas.gif kvepia gana įdomiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 05 rugsėjo 2009 - 15:00
kazin,ar nereikes pirmadieni anksciau keltis ir mint i europos pr is pacio ryto biggrin.gif

bet kad taaaip noris rytais pamiegoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 05 rugsėjo 2009 - 15:08
Mergaites,pas mane yra va tokia buvinuke,gal kas galit pasakyt jos pavadinima?Tai cambria lygtais,ar klystu? g.gif
user posted image
Atsakyti
O stai mano prazydinta jau visus ziedelius praskleide, ir kvepia ji.
[attachmentid=183903]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 05, 19:07)
O stai mano prazydinta jau visus ziedelius praskleide, ir kvepia ji.
[attachmentid=183903]

Didelis džiaugsmas 4u.gif Reikia gi kartais leisti ir pačiai gėlytei pasireikšti tongue.gif
Visos tavo gėlytės įdomios ir savitos thumbup.gif
Atsakyti
Dekui mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 09 05, 18:51)
Mergaites,pas mane yra va tokia buvinuke,gal kas galit pasakyt jos pavadinima?Tai cambria lygtais,ar klystu? g.gif
user posted image

nail.gif aš galiu - Miltonidium Bartley Schwarz ''Highland''
pati turiu-jau buvau ir pati pražydinus,tik po to persodinau ir krūmą į 4 dalis padalinau,nes jau augo be substrato...,bijojau,kad nenumirtų blush2.gif ,pirmą bulvinę ''ardžiau'' ir viskas čiki-vienas krūmelis jau vėl žydėjo,tik žiedukai du tebuvo...,bet auginukai auga,šaknis naujas leidžia ax.gif ,o kitas išleidau į marčias.... viena žinau,kad gerai gyvena thumbup.gif
tiesa,kai žydėjo dar didelio krūmo 6 žiedynai-tai nešiau iš kambario,nes per stipriai kvepėjo... doh.gif (gerai,kad tik iki pietų)
Papildyta:
QUOTE(naujute @ 2009 09 05, 16:38)
merginos, kaip manot ar nuot6akai galima dovanoti vietoj puosktes, ar skintu geliu ph?

tikrai tinka thumbup.gif ,nebent ji gėlių nemėgsta verysad.gif
aš giminaitei vestuvėms didelį baltą dendrobį žiedais aplipusį nunešiau,tai labai patiko ax.gif ,tik kartu nupirkau baltą keramikinį vazoną,į jį įdėjau ir viskas liuks thumbup.gif
mikuotukė gerai patarė-faliką galima ir papuošti-floristės turi tokios vielutės su karoliukais (tipo perlai),tai gražiai atrodytų wub.gif

Atsakyti