Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema :)

sveikos merginos 4u.gif keliom dienelėm iškrisiu iš ''eterio'',tai pasirodau su augintinėm-naujo nieko,mano turėtos džiugina wub.gif foto,tik kelios...,
o dar mano cimbiai kažką auginasi g.gif ,dėl jų pačių tikiuosi,kad žiedstiebius...
pirmoje mano gražuolė,jau su 2 žiedynais thumbup.gif ,kvepia skaniai wub.gif
antroje-dendrobis atsidėkoja žiedukais-pirkau nukainuotą....jis toks nedidukas,palyginus su kitais,bet auga atžalėlės,šaknys...jau gyvens drinks_cheers.gif
toliau falikiukas-jo žiedai pas mane pražydo tamsesne spalva ir visai neliko blizgesio-tokie matiniai g.gif
paskutinė,bet ne prasčiausia-mano liudisija wub.gif ilgą laiką tik vegetavusi,pagaliau susiėmė ir apsipylė lapais ir atžalėlėm...kai visos paaugs bus gražus krūmas wub.gif ,aš ją tik dėl lapų pirkau,nes žiedai tai schmoll.gif dar vis pasidairau šviesios'' žalios su sidabro gijom''...gal kuri turit? nupirkčiau atžalėlę ax.gif
Atsakyti
[quote=Tina*,2009 09 07, 00:18]
Kad jau prakalbot apie vazonus, gal kuri turite ir norite parduoti tokius.

Ieskau jau beviltiskai senai. Pas mane visi tokie, o dabar jie dingo is Senuku. Nenoriu mikso ant palangiu.
Panasiu yra Maximose dabar-gal tie tiktu,balti,visokiu formu.Ir dabar akcija jiems bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sandrita~: 07 rugsėjo 2009 - 16:54
thumbup.gif grazios geliukes...pas mane ruosiasi oncidiumas zydeti... wub.gif kai prasys parodysiu,kazkaip nesiseke man gumbines prazydinti,tai dabar kaip stebuklo laukiu...zydi ir kvepia zygopetalum,keli phalikai..bet ipatingo kaip ir nieko
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 09 07, 16:31)
sveikos merginos  4u.gif keliom dienelėm iškrisiu iš ''eterio'',tai pasirodau su augintinėm-naujo nieko,mano turėtos džiugina  wub.gif foto,tik kelios...,
o dar mano cimbiai kažką auginasi  g.gif ,dėl jų pačių tikiuosi,kad žiedstiebius...
pirmoje mano gražuolė,jau su 2 žiedynais  thumbup.gif ,kvepia skaniai  wub.gif
antroje-dendrobis atsidėkoja žiedukais-pirkau nukainuotą....jis toks nedidukas,palyginus su kitais,bet auga atžalėlės,šaknys...jau gyvens  drinks_cheers.gif
toliau falikiukas-jo žiedai pas mane pražydo tamsesne spalva ir visai neliko blizgesio-tokie matiniai  g.gif
paskutinė,bet ne prasčiausia-mano liudisija  wub.gif ilgą laiką tik vegetavusi,pagaliau susiėmė ir apsipylė lapais ir atžalėlėm...kai visos paaugs bus gražus krūmas  wub.gif ,aš ją tik dėl lapų pirkau,nes žiedai tai  schmoll.gif dar vis pasidairau šviesios'' žalios su sidabro gijom''...gal kuri turit? nupirkčiau atžalėlę  ax.gif

jolla24, gal gali priminti kaip vadinasi gėlytė, kurią gavau iš tavęs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 09 07, 16:39)
parasiau i orchidejos.lt smile.gif greitu metu atnaujins puslapi, ides nauju gelyciu. o siaip ruosiasi augalu parodai rugsejo gale wink.gif

As ir klausiau pries kokia savaite kada bus phalaenopsiu smile.gif

QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 09 07, 17:49)
Panasiu yra Maximose dabar-gal tie tiktu,balti,visokiu formu.Ir dabar akcija jiems bus  smile.gif

Man reik lygiai tokiu paciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2009 09 07, 23:10)
jolla24, gal gali priminti kaip vadinasi gėlytė, kurią gavau iš tavęs?  g.gif

Miltonidium Bartley Schwarz ''Highland'' 4u.gif Kaip ji laikosi? maniškė ''egzekuciją'' atlaikė -žydėjo,auga...Vieną priglaudė I.G.M. -sakė irgi auga gražiai... trečioji laukia kelionės į kauną (pažadėta),o ketvirtoji pas tave... g.gif įdomu kaip sekasi....
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 07, 22:28)

Man reik lygiai tokiu paciu  ax.gif

Nu tu kada prie progos pasiziurek mirksiukas.gif viena matyti nuotrauka,kita ka as maciau maxej-gal jie tokie,o gal ir ne 4u.gif Vat ir sunku susipirkt viska vienoda-aisku taip graziau,bet i prieki irgi dezem neuzpirksi,o kai reikia-nera. doh.gif
Atsakyti
Vat ir aš pasigirsiu
user posted image
Seniai svajojau apie margalapę, ir gavau nukainotą iš Maksimos. Dabar "myluoju" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 09 07, 17:31)
sveikos merginos  4u.gif keliom dienelėm iškrisiu iš ''eterio''

saunuole thumbup.gif tokuios grazios gelytes wub.gif
--------
axara, tu berods ieskojai tu dideliu baltu PH, zinok mole nemazai buvo bent kai as pirkau ir dvistiebiu ir labai geros bukles po 16,99 lt . gal dar bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujute: 08 rugsėjo 2009 - 09:18
QUOTE(jolla42 @ 2009 09 07, 21:54)
Miltonidium Bartley Schwarz ''Highland''  4u.gif Kaip ji laikosi? maniškė ''egzekuciją'' atlaikė -žydėjo,auga...Vieną priglaudė I.G.M. -sakė irgi auga gražiai... trečioji laukia kelionės į kauną (pažadėta),o ketvirtoji pas tave... g.gif įdomu kaip sekasi....

Na žiedų dar tikrai nėra smile.gif, bet šiaip tai auga gerai, kol kas viskas puiku smile.gif
Atsakyti
Pasigirsiu ir as savo ziedukais kurie siuo metu dziugina mane wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
grazu.. o as turiu viena miegancia grazuole smile.gif paskutinikart zydejo pernai birzeli. nuo to laiko isleido pas mane gal jau penkis lapus, paiilgino visas saknis, prileido oriniu nauju... bet ziedstiebio nerasta.

na, buvo tik su keliais mazais lapeliais miniuke,tai matyt turi ateit jai laikas wink.gif
Atsakyti