mesgaites, o pasilaiciu (gabijos-milareta :)maximoj yra nerealiu niekur nematytu smulkiu smulkiu tamsiai violetiniu falenopsiku, po du, tris ziedstiebius
po 16lt. bet as tokiu dar nemacius. nei pas jus, nei pati
tikrai vertos demesio!
Konkretumas puošia žmogų ir taupo mūsų visų laiką.
QUOTE(milereta @ 2009 09 12, 17:18)
pastabas visada primu,ypac jei jos protingos
QUOTE(rokinuke @ 2009 09 12, 17:06)
mesgaites, o pasilaiciu (gabijos-milareta :)maximoj yra nerealiu niekur nematytu smulkiu smulkiu tamsiai violetiniu falenopsiku, po du, tris ziedstiebius
po 16lt. bet as tokiu dar nemacius. nei pas jus, nei pati
tikrai vertos demesio!
Va va, ir aš tokius mačiau
sian akropolio maximoj maciau falenopsiku,po 7.99 lt.
Na va, kas teiravotės apie mano naujokę vargetą, tai ji išskleidė 3 žiedukus tokius, bet daug mažesnius ir skurdesnius. Ir lapai ilgi, negražūs, bet va, sustandėję
gal kas norėsit vargetą priglaust
Už kokį šokolaaaaadą ar kaip
(čia už gelbėjimą)
A, o šaknys lyg neblogos
bet nepersodinau jos, kol kas lyg ir puikiai jaučiasi
A, o šaknys lyg neblogos
Grazute, bet as tokia turiu
QUOTE(Tina* @ 2009 09 13, 23:41)
Aha, o aš tokios net specialiai nepirkau, kažkaip netraukia, nors miela labai
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 13, 19:23)
Na va, kas teiravotės apie mano naujokę vargetą, tai ji išskleidė 3 žiedukus tokius, bet daug mažesnius ir skurdesnius. Ir lapai ilgi, negražūs, bet va, sustandėję
gal kas norėsit vargetą priglaust
(čia už gelbėjimą)
A, o šaknys lyg neblogos
bet nepersodinau jos, kol kas lyg ir puikiai jaučiasi 
A, o šaknys lyg neblogos
Labas, gaila ir aš tokią turiu. Bet vat kokią salotinę tai priglausčiau laaaabai mielai
O tavo miniukas mikuotukę labai gražiai auga, šaknytes auginasi dabar. Tai labai lauksiu žiedelių.
QUOTE(Smigė @ 2009 09 14, 10:26)
Labas, gaila ir aš tokią turiu. Bet vat kokią salotinę tai priglausčiau laaaabai mielai
O tavo miniukas mikuotukę labai gražiai auga, šaknytes auginasi dabar. Tai labai lauksiu žiedelių.
kaip džiugu!
Tokia prasta mano nuotaika,tada dazniausiai einu pirkt naujos orchytes,bet Siauliuose liudnas vaizdas,tik baltos baltos,kuriu as jau daug turiu
QUOTE(shidochika @ 2009 09 14, 10:58)
Tokia prasta mano nuotaika,tada dazniausiai einu pirkt naujos orchytes,bet Siauliuose liudnas vaizdas,tik baltos baltos,kuriu as jau daug turiu 
Man margos ryškiaspalvės labai pakelia nuotaiką
kol aną savaitę sirgau, labai gelbėjo prieš dieną parsivežta burrageara, net lankytojai sakydavo, kas čia pas tave per kvapas kambary?
P.S.: Aš visai ne į temą, atsiprašau, bet jei mėgztate megzti, atkreipkit dėmesį į mano parašą
Jei bent po vieną kepurytę forumietės numegztų, būtų fantastika
Jei kiltų klausimų, galima kreiptis į mane
Prieš kelis mėn. vienas draugas grįžo iš misijos Afganistane. Todėl žinau, kad ši akcija labai reikalinga