Arba turėti štai tokį nediduką orchidėjų sodelį
Gal kuri matete Vilniuje graziu dideliais ziedais phalenospiu, man reikia skubiai
Aciu
QUOTE(Kaštonė @ 2009 09 15, 10:28)
Aš ne taip seniai
sužinojau apie jo priežiūros ypatumus, apie būtiną ramybės laikotarpį, o iki tol keletą metų vis nesėkmingai laukiau žiedų... Gal dar "pagaluosiu" jį balkone, nebent labai atšaltų
.
[b]mikuotuke, man nerodo orchidėjų medžio.[/B]
[b]mikuotuke, man nerodo orchidėjų medžio.[/B]
aha, tikrai, o aš neberandu tos nuorodos, kiek beieškočiau
Aciu mergytes uz pagyras, man jis irgi labai grazus, tik spalva foto nesimato tikroji, jis toks ryskesnis ir sviesesnis, bandysiu pakoreguot
Dendrobis jau pradejo po truputeli mesti ziedelius, reiks paskui pasidomet ir man ka su juo toliau daryt
nu bet tu baltu orchiu zydejimas
atrodo kad sulipdyti ziedai, jau taip tolygiai, graziai 
Papildyta:
dabar kai kuriose maximose maciau uzvezta baltu labai dideliais ziedais
Dendrobis jau pradejo po truputeli mesti ziedelius, reiks paskui pasidomet ir man ka su juo toliau daryt
Papildyta:
QUOTE(kotri_ @ 2009 09 15, 10:36)
Gal kuri matete Vilniuje graziu dideliais ziedais phalenospiu, man reikia skubiai
Aciu 
QUOTE(oike @ 2009 09 15, 10:40)
Aciu mergytes uz pagyras, man jis irgi labai grazus, tik spalva foto nesimato tikroji, jis toks ryskesnis ir sviesesnis, bandysiu pakoreguot
atrodo kad sulipdyti ziedai, jau taip tolygiai, graziai 
Papildyta:
Papildyta:
O gal kurioj konkreciai matei?
Kokią simpatukę radau, vanda merilii
QUOTE(kotri_ @ 2009 09 15, 10:54)
as maciau fabijoniskese gedvydziu g.maximoj
oj koks grozis
kaip grazu, kad pas mane sitaip
Siandien nusipirkau nukainuota PH-nu negalejau praeiti,nutrenkta po stalazu,sugrustos...tai tokia visai nieko(spalvos nezinau) ziedkociai padziuve,bet is akuciu leidzia po ziedkoti,lapuka ir saknys nemenkos-grazios ir tik uz 5lt
(kainave 44
) tai lauksiu kokia spalva pradziugins