Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema :)

kas iš mūsų nesvajoja šitokio falenopsio žydėjimo? bigsmile.gif Ohoho.... blink.gif

Arba turėti štai tokį nediduką orchidėjų sodelį lotuliukas.gif (kuriam tektų paaukoti visą butą....) doh.gif
Atsakyti
Gal kuri matete Vilniuje graziu dideliais ziedais phalenospiu, man reikia skubiai ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 09 15, 10:28)
Aš ne taip seniai  blush2.gif  sužinojau apie jo priežiūros ypatumus, apie būtiną ramybės laikotarpį, o iki tol keletą metų vis nesėkmingai laukiau žiedų... Gal dar "pagaluosiu" jį balkone, nebent labai atšaltų  unsure.gif .

[b]mikuotuke, man nerodo orchidėjų medžio.[/B]

aha, tikrai, o aš neberandu tos nuorodos, kiek beieškočiau doh.gif gaila, geras vaizdas buvo unsure.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz pagyras, man jis irgi labai grazus, tik spalva foto nesimato tikroji, jis toks ryskesnis ir sviesesnis, bandysiu pakoreguot ax.gif
Dendrobis jau pradejo po truputeli mesti ziedelius, reiks paskui pasidomet ir man ka su juo toliau daryt blush2.gif

nu bet tu baltu orchiu zydejimas wub.gif atrodo kad sulipdyti ziedai, jau taip tolygiai, graziai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kotri_ @ 2009 09 15, 10:36)
Gal kuri matete Vilniuje graziu dideliais ziedais phalenospiu, man reikia skubiai ax.gif Aciu 4u.gif

dabar kai kuriose maximose maciau uzvezta baltu labai dideliais ziedais mirksiukas.gif
Atsakyti
Didžiausia pasaulyje orchidėja Grammatophyllum speciosum. Gal kas "pasirašot" auginti? mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oike @ 2009 09 15, 10:40)
Aciu mergytes uz pagyras, man jis irgi labai grazus, tik spalva foto nesimato tikroji, jis toks ryskesnis ir sviesesnis, bandysiu pakoreguot ax.gif
Dendrobis jau pradejo po truputeli mesti ziedelius, reiks paskui pasidomet ir man ka su juo toliau daryt  blush2.gif

nu bet tu baltu orchiu zydejimas wub.gif atrodo kad sulipdyti ziedai, jau taip tolygiai, graziai bigsmile.gif
Papildyta:
dabar kai kuriose maximose maciau uzvezta baltu labai dideliais ziedais  mirksiukas.gif

O gal kurioj konkreciai matei? 4u.gif
Atsakyti
Kokią simpatukę radau, vanda merilii bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2009 09 15, 10:54)
O gal  kurioj konkreciai matei? 4u.gif

as maciau fabijoniskese gedvydziu g.maximoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 15, 09:31)
kas iš mūsų nesvajoja šitokio falenopsio žydėjimo?  bigsmile.gif  Ohoho....  blink.gif

o as beveik toki turiu tongue.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
oj koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
kaip grazu, kad pas mane sitaip rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau nukainuota PH-nu negalejau praeiti,nutrenkta po stalazu,sugrustos...tai tokia visai nieko(spalvos nezinau) ziedkociai padziuve,bet is akuciu leidzia po ziedkoti,lapuka ir saknys nemenkos-grazios ir tik uz 5lt ax.gif (kainave 44 blink.gif ) tai lauksiu kokia spalva pradziugins ax.gif
Atsakyti