Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema :)

Oike, nuostabios orchidėjos, ypač ta naujoji wub.gif 4u.gif Aš jau labai ko naujo noriu, bet nieko gero neužmatau, na ir laiko nelabai daug turiu paieškoms.
Oks@na@ fantastiški Jūsų baltuolės orchidėjos žiedai, tikrai ir aš mielai tiek ir tokių sulaukčiau wub.gif thumbup.gif
Beja, merginos, kurios iš Ramaškės amn rodos pirkot phaleonopsis equestris keikiukus, kaip sekasi ar auga? maniškis pfu pfu pfu gerai, šaknytės kaip išprotėjusios auga, bet tos jau buvusios, naujų nesimato ar yra, iš vazonėlio lenda, lapuką augina wub.gif
Atsakyti
na, sokejuke, jei jau gavai keiki, tai mane draugiskai Ramaske praleido uzsisakiusiuju eileje.. ka padarysi wink.gif

sekmes auginant
Atsakyti
sveikutes visos ir as jungiuosi prie jusu visu smile.gif

Laaabai grazios visu orchidejos thumbup.gif

Na o as laukiu kol maniske isleis ziedkoti ir prades kraut ziedelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 09 15, 14:52)
Beja, merginos, kurios iš Ramaškės amn rodos pirkot phaleonopsis equestris keikiukus, kaip sekasi ar auga? maniškis pfu pfu pfu gerai, šaknytės kaip išprotėjusios auga, bet tos jau buvusios, naujų nesimato ar yra, iš vazonėlio lenda, lapuką augina wub.gif

Leidžia naują šaknį - jau virš centimetro - ir pašėlusiai augina senąsias thumbup.gif
Atsakyti
mano orhideja nuzydejo bet stiebas vis dar zalias negelsta ka tai galetu reiksti?

g.gif
Atsakyti
Mano favorites zydi smile.gif
[attachmentid=184489]
Sita tai kur kas ryskesniai taskais prazydo nei buvo pirkta.
[attachmentid=184490]
Papildyta:
Cia ziema zydejo pirktiniais ziedais taip.
[attachmentid=184491]
Papildyta:
Taigi jos sugeba kiekviena karta prazysti vis kitaip smile.gif
Atsakyti
o mano phaleonopsiai toliau zydi ir zydi, ir senukas prazydo, tik labai ziedeliai mazi
user posted image

user posted image
26 ziedeliai bigsmile.gif
Atsakyti
Tina thumbup.gif orchidėjos, gražuolės
Veza, oooo kiek žiedelių kaip gražu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Veza @ 2009 09 15, 17:44)
o mano phaleonopsiai toliau zydi ir zydi, ir senukas prazydo, tik labai ziedeliai mazi
user posted image

user posted image
26 ziedeliai  bigsmile.gif

oj koks grozis... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 15, 17:38)
Mano favorites zydi  smile.gif
[attachmentid=184489]
[attachmentid=184490]
Papildyta:
[attachmentid=184491]
Papildyta:

ir aš ta antrą turiu, tokios jos graaaaažios wub.gif
Atsakyti
Na, ir as atejau pasigirti bigsmile.gif

pirmiausia tai man pati geriausia naujiena, kad keikis pagaliau parode sakneles (praejo metai nuo pirmuju keikio uzuomazgu), o buvo minciu kad gal ju ir nebesulauksiu, nes lapeliai labai jau dideli:

user posted image

O cia MB gavo dovanu gimtadienio proga, turbut nereikia sakyti kas dziaugiasi labiausiai lotuliukas.gif 3 stiebai:

user posted image

O sita maximoje pirkta uz 13 Lt:

user posted image

ir dar kazka auginasi, greiciausiai bus 2ras ziedstiebis:

user posted image

Na, ir dar viena naujoke, laaabai skaniai kvepia wub.gif kvapas man panasiausias i liepu ziedu wub.gif wub.gif wub.gif artimesnio palyginimo nerandu:

user posted image
user posted image

ir lyg su vardu unsure.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 15, 17:38)
[attachmentid=184490]
Papildyta:
[attachmentid=184491]
Papildyta:

Seniai šitą esu įsidėmėjusi. Bet rasti pavyko atsitiktinai, gėlių parduotuvėlėje prieš autobusų stotį. Su dviem žydinčiais žiedynstiebiais, daug labai stambių žiedų. Kaina 42 Lt. Taip pat netoli, geležinkelio stoties turgaus kioskelyje, buvo lyg midukai ar miniukai PH su smulkiais žaliais žiedais. 22 Lt.
O čia pasigyrimas mano PH naujais žiedais... doh.gif http://www.supermama...?...7160&st=288
Atsakyti