Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema :)

QUOTE(Tina* @ 2009 08 26, 11:56)
As maniau apie zuvu akvariuma mes cia  doh.gif

apie tą patį mirksiukas.gif juk žuvyčių vanduo labai geras laistymui ax.gif
Atsakyti
sveikutes, 4u.gif
galvoju laikas ir man prisijungti ir pasirodyti ka turiu (aisku man dar toli iki jusu)
tik su pavadinimais prastai
alpstu del orchidukiu ax.gif
visos mano pacios prazydintos, gal apreksit mane ,bet laikau prie pietvakarinio lango, nei tresiu nei per daug cackinuosi , pacios beveik nenustoja zydeti bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

doh.gif kiek vietos uzemiau, kaip cia tas fotkes sumazinti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veza: 26 rugpjūčio 2009 - 12:47
labutis visoms, ką tik nuo onkologinio bazės- daug užvežta raibuolių, tamsių, rašo arthur king ant etiketės, taip pat gražių dendrikų (nuo šviesiai violetinių iki tamsios spalvos), bet brangoki - nuo 35 litų bei cimbidžių - žalių, gelsvų ir rausvų ir t.t. 4u.gif
va tokie, tik tamsesni http://www.slipperor...ngArthur_23.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 26 rugpjūčio 2009 - 12:51
QUOTE(pabirze @ 2009 08 26, 13:45)
labutis visoms, ką tik nuo onkologinio bazės- daug užvežta raibuolių, tamsių, rašo arthur king ant etiketės, taip pat gražių dendrikų (nuo šviesiai violetinių iki tamsios spalvos), bet brangoki - nuo 35 litų bei cimbidžių - žalių, gelsvų ir rausvų ir t.t.  4u.gif
va tokie, tik tamsesni  http://www.slipperor...ngArthur_23.jpg

rausvi cimbidžiai..... blink.gif doh.gif (eina sau, eina sau, negalima, oi, ne....) frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 08 26, 11:56)

ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 08 26, 14:04)
rausvi cimbidžiai.....  blink.gif  doh.gif  (eina sau, eina sau, negalima, oi, ne....)  frusty.gif

čia tik skamba gražiai, iš tikro jie vos vos rausvi, beveik nesimato, man tai žalsvi su bordiniu viduriuku patiko, bet nepirkau, ir taip 3 turiu, o ką reiks daryt žiemą - šunį įsigyjom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 08 26, 10:18)
Akvariumas namuose, kur gyvena orchidėjos, yra gėris. Vienareikšmiškai. Laistymo vandens problema atkrenta  bigsmile.gif

Vien dėl to pradedu svajoti apie akvą...  ax.gif

Pas mane dvi akvos,tad mano visos orcidejos laistomos ir purskiamos tik ju vandeniu biggrin.gif thumbup.gif akvariumai gauna kazkiek gelezies trasu,tai vat ir trasos gauna ir vandens pagerinto,geris thumbup.gif
Atsakyti
Pabirze, neumatei po kiek raibuoles?
Atsakyti
Raibuolės ten po 31lt. mirksiukas.gif

Neatsilaikiau ir nusipirkau šiandien bazėj prie onko nužydėjusį dendrobium, be etiketės, bet kiek suprantu, panašiausias į dendr. phalenopsis. Bandysiu "prisijaukint" smile.gif .
Atsakyti
ar miniatiuriniu auginimas skiriasi nuo paprastu ? g.gif galvoju papildyti savo turta smile.gif
Atsakyti
et,o as garantija daviau,kad si menesi nebepirksiu daugiau orchiu..aisku raibuoles dabar noriu smile.gif na bet tris orchius jau nusipirkau, daugiau schmoll.gif . gerai,kad uz keturiu dienu rugpjutis baigias lotuliukas.gif

ir dar ka domina is orchidejos.lt koks augalas,tai pats laikas uzsisakyti wink.gif
http://www.orchidejo...index.php?id=62
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 26 rugpjūčio 2009 - 16:23
QUOTE(Tina* @ 2009 08 26, 12:56)

aš tai apie žuvų-tiesiog tai mano svajonė nuo vaikystės wub.gif Pasirodo,ne mano vienos thumbup.gif ,kaip smagu 4u.gif mirksiukas.gif o iš viso orchės ir akvariumas wub.gif man tokia ramybės ir meilės oazė blush2.gif dievuliau,jau visai stogą rauna doh.gif blush2.gif
ir dar ,teko skaityt,kad merginos akvariumų vandenį naudoja orchėm laistyt..
ojei,kaip puslapis ištęstas blink.gif
Atsakyti