Beja, Veza laabai gražiai žydi Jūsų orchytės.
Vajei ir vėl Kaunas.... O po kiek žali cimbidžiai? Labai noriu ir ieškau..Ir tamsaus paphiopedilum norėčiau....mergaitės vis infrmuokit apie bazes, gal kada ištaikysiu kai atlėkti galėsiu, kad ir paprastą dieną tik bijau važiuot kai nieko nebus, be to kaži ar rasčiau bazes? gal jei ką kuri tada numeriuką duosit ir pasukčiau atlėkus į Kauną kad papasakotumėt kaip tas bazes rasti.
Veza grazios orchidejos
Ta pirmoji ypac
jolla, as gal ne i tema, bet jei kils kokiu bedu ar klausimu su akva-mielai padesiu 
o del orchiu,tai jo.... mam kai pirma nupirko ir uzsikreciau
o del orchiu,tai jo.... mam kai pirma nupirko ir uzsikreciau
Merginos, gal kuri auginat Sedirea japonica ir/arba Coelogyne cristata? Jei taip, kas lengviau auga ir realybeje zaviau atrodo, ka?
Gundausi ant nemokamo parsisiuntimo is orchidejos.lt ...
O jau kaip raibuoles noriu is tos bazes kaune
viskas visada kaune...
Kiba susimetam ir lekiam kada į Kauną?
nes mane jau irgi nervina...
QUOTE(Katilius @ 2009 08 26, 19:24)
Merginos, gal kuri auginat Sedirea japonica ir/arba Coelogyne cristata? Jei taip, kas lengviau auga ir realybeje zaviau atrodo, ka?
viskas visada kaune... 
Apie celoginą gali galvoti, jei turi jai šaltą vietą žiemojimui
Apskritai tai labai skirtingi augalai - ir dydžiu, ir priežiūra.
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 08 26, 19:27)
...amzinai viskas kaune, bent jau raibuoles
Papildyta:
QUOTE(Šilingė @ 2009 08 26, 19:31)
Apie celoginą gali galvoti, jei turi jai šaltą vietą žiemojimui
Kai kas žiemai jas net į laiptines daugiabučių neša
o sedirea? koki nors praktini patarima? ir nuomone?
QUOTE(evutext @ 2009 08 26, 15:31)
Pabirze, neumatei po kiek raibuoles?
rašė lyg po 31lt
cimbidžių neklausiau- nenorėjau užsikabint
QUOTE(Katilius @ 2009 08 26, 19:24)
viskas visada kaune... 
QUOTE(Katilius @ 2009 08 26, 19:34)
o sedirea? koki nors praktini patarima? ir nuomone?
bo labai vertinu tokias zinias, ypac is patirties

aš auginu, aš
aš ją kaip falenopsius auginu, simpatukė, mažytė, telpa delniuke - tai miniatiūrinė orchytė
Papildyta:
dar pridėsiu - jei būtų pigesnės, kokias 5 sedirėjas auginčiau, ne tik japonica, bet dar ir kita (buvo pas skm, bet parduota kol kas, gelsvais žiedeliais). Man jos simpatulkos
QUOTE(mikuotuke @ 2009 08 26, 19:42)
aš auginu, aš
net skm žinutę forume neseniai parašiau, kad šaknys pradūrė vazonėlio apačią, padarytą iš vadinamosios oazės - labai įžūliai auga
aš ją kaip falenopsius auginu, simpatukė, mažytė, telpa delniuke - tai miniatiūrinė orchytė
nežydi, tik šaknis augina, na, bet visą vasarą tupėjo balkone, tai gal žiemą ar pavasarį susimylės

Papildyta:
dar pridėsiu - jei būtų pigesnės, kokias 5 sedirėjas auginčiau, ne tik japonica, bet dar ir kita (buvo pas skm, bet parduota kol kas, gelsvais žiedeliais). Man jos simpatulkos
Papildyta:
aha, aha, maciau kita kazkokia mianmar! Jau svarstykles svyra i ju puse, o tai katra imt???? Zali zenkliukai ir prie paprastos, ir prie tos mianmar, katra griebt?
O raibuoles bazeje, king arthur, zydincios?
Oi Katiliau, jei netyčia lėktum tos raibuolės į Kauną griebk ir man, nors vis tiek blyn taaaip žalio cimbidžio noriu būtinai atlėksiu į Kauną tik gal rudens palaukt, kad daugiau gėlyčių bazėse būtų.
QUOTE(Katilius @ 2009 08 26, 19:45)
aha, aha, maciau kita kazkokia mianmar! Jau svarstykles svyra i ju puse, o tai katra imt???? Zali zenkliukai ir prie paprastos, ir prie tos mianmar, katra griebt?
šita labai panaši į kitą, jos lapeliai tik pailgesni
http://www.orchidejo...php?item_id=101
o šitos tokie bukesni, trumpesni (kaip falenopsių, juk irgi skirias)
http://www.orchidejo...php?item_id=284
tai kaip ir nėra skirtumo
O aš dar šitos laaaabai norėčiau, bet, laimei, kol kas jos nėra pardavime
http://www.orchidejo...php?item_id=261
Papildyta:
manoji tokiame, tik perpus žemesniame vazonėlyje sėdi, tai apačią pradūrė ir toliau auga, šaknis apie sieneles rezga
štai tokia ji mažytė
http://www.orchidejo...nica_koreja.jpg
tik šaknis galingas augina