Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema :)

QUOTE(jolla42 @ 2009 08 26, 20:35)
bigsmile.gif pardavimų temukėj orchytes parduoda,bet ir vėl KAUNE  verysad.gif

Kur bigsmile.gif ???
Jau radau biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 26 rugpjūčio 2009 - 20:20
QUOTE(jolla42 @ 2009 08 26, 20:53)
g.gif taigi man būtų proga į kauną atvažiuot....,nors nemanau,kad numarintum-ne ciuckis gi  mirksiukas.gif
ale merginos šiandien įdėmiau savo didyjį cimbą apžiūrėjau  blink.gif ,neįsivaizduoju kur aš jį žiemai padėsiu-vienas pusę kambario užims  doh.gif pabandysiu nufotkint ..

tai siūlyk -ką ir kiek, tik važiuosiu sekantį trečiadienį - ruošiuos baliui ir jį ruošiu happybday.gif
Atsakyti
va pasirodau-ten po cimbu tokia nemaža sūnaus kuprinė,o dar bevartaliodama radau,kad kažkoks pypas išaugęs-įdomiausia,kad jis išlindęs iš naujo šiemetinio augalo blink.gif ,tai ką dabar galvot? ar gali vaikas-vaiką augintis,ar ten žiedstiebis?? g.gif

kaštone-yra temukė,kur perka,parduoda,keičia....

pabirže,gal kai bazėj būsi man sms-aš perskambinsiu ir suderinsim? mirksiukas.gif 4u.gif tel.nr turi? neprisimenu ar mes apsikeitėm..... doh.gif
Atsakyti
Na, gerai, prisiduosiu, gal palengves: bvuvau siandien ermitaze, tai svieziu uzveze, bet viskas matyta- baltos, rozines bei ju kombinacijos. Tai viena parsitempiau namo ax.gif Pasiaiskinimas paciai sau: nors ir ne tai, ko tikrai noreciau, jokia tai svieziena ar naujiena, bet ...tokios dar neturejau blush-anim-cl.gif , o ji viena tik tokia ir buvo, tarp burio baltu ir ruzavu biggrin.gif user posted image
Atsakyti
grazu 4u.gif man kaip tik truksta tokios ryskiai suzavos ax.gif 4u.gif
tikiuosi maximoj dabar kai akcijiniu prives tai nebus vien baltos doh.gif
Atsakyti
Katilius, kaip grazu 4u.gif as dar tokios neturiu ax.gif paskaiciavau kad pas mane 6 baltos, visos dovanotos smile.gif
Atsakyti
O as svajoju, kad SKM dar karta atveztu:
Phalaenopsis mariae ir Phalaenopsis mannii black
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 08 26, 01:20)
g.gif na gerai,iki savaitgalio palauksiu  ax.gif ,aš prieš kokius metus maždaug,tai sąžiningai pora savaičių naktim prasėdėjau žiopsodama,nes peržiūrėjau apie 20 nuorodų......... doh.gif ,įsivaizduokit kaip dienom atrodžiau....  blink.gif va čia tai ligonis  doh.gif ,ruduo ateina,tuoj anksti sutems,jaučiu vėl užplauks.......,o dar ant akvariumų patraukė  wacko.gif  umn.gif ,čia,kaip sako-neturėjo boba bėdos,nusipirko karvę......... doh.gif  lotuliukas.gif

Na tada ir aš tau būsiu draugiška friends.gif Su dvasios ir kūno gigantais doh.gif Tai tu tais akvariumukais užsiimk užsiimk tongue.gif Japoniškus karpius augink lotuliukas.gif Ir trąšų orchytėms nepristigs... Aš, blink.gif jaučiu, gėlytes savieigai paliksiu. Nutariau SAU pradėti gyventi schmoll.gif ax.gif Ir ne katėms, ne šunims, ne žuvims, ne daržovėms... lotuliukas.gif Nes reikia rimtai gydytis ir nuo orchidligės, ir...nuo aibės kitų priklausomybių tongue.gif Gerai jau doh.gif gali pabaigai įdėt. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 08 27, 01:42)
. Nutariau SAU pradėti gyventi schmoll.gif  Gerai jau doh.gif gali pabaigai įdėt. drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif gerai ,pabaigai hah.gif irnesakyk.gif tik vakare,po darbuko ax.gif ,atrinksiu kokią geresnę,kad mažai nebūtų lotuliukas.gif
o jeigu rimtai,tai žinoma reikia ir sau pagyventi drinks_cheers.gif ,bet nieko nemažink schmoll.gif ,man pas tave ten pasakų sodai-suprantu,kad sunku,teko ir kaimiškai kurį laiką pagyvent (asfalto vaikui... doh.gif ),bet dabar kai vėl mieste,tai toks ''nesmagumas'' schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 08 26, 20:42)
oi, graži, tai graži, bet gerai nepamenu blush2.gif lygtais tokia, bet atspalvis lyg ir truputį kitoks http://images.google...ttp...sa=N&um=1

pabirze dar palikai tokiu bazej? lekciau griebti, o dar ir kaina labai nebloga wub.gif
QUOTE(jolla42 @ 2009 08 26, 21:22)
va pasirodau-ten po cimbu tokia nemaža sūnaus kuprinė,o dar bevartaliodama radau,kad kažkoks pypas išaugęs-įdomiausia,kad jis išlindęs iš naujo šiemetinio augalo  blink.gif ,tai ką dabar galvot? ar gali vaikas-vaiką augintis,ar ten žiedstiebis?? g.gif

maniskis dar didesnis irgi galvos skausmas kur reikes kisti ji g.gif labai daug nauju auginuku prileido, irgi kada foto imesiu

QUOTE(Katilius @ 2009 08 26, 21:22)
Na, gerai, prisiduosiu, gal palengves: bvuvau siandien ermitaze, tai svieziu

grazuolyte, man tokios patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 08 27, 09:14)
pabirze dar palikai tokiu bazej? lekciau griebti, o dar ir kaina labai nebloga  wub.gif

maniskis dar didesnis irgi galvos skausmas kur reikes kisti ji  g.gif labai daug nauju auginuku prileido, irgi kada foto imesiu
grazuolyte, man tokios patinka  wub.gif

palikau apie 20vienetų, o gal daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 08 27, 09:18)
palikau apie 20vienetų, o gal daugiau 4u.gif

snekam apie aleksoto ar onkologinio geliu abze?
Atsakyti