QUOTE(Asio @ 2009 08 28, 21:40)
Man tai visiskai nepatinka nupilinejimo metotas

byra agukai karsti is stiklainio , didele tikimybe atsiplikyti karstu vandeniu

20 metu vsuomet sterilizuoju ir agurkus, ir grybus, ir visokias darzovienes

todel nezinau nei kaip atrodo pabale ar "nusove"

idedi stikaini i puoda su vandeliu po keliolikos min. isimi ir viskas

Kol sterilizuojasi gali kitais darbais uzsiimti
Uždedu ant stiklainio merliuka ir gumytę, tai agurkai ir norėdami neišbyra

Marinuoju didelį kiekį agurkų vienu metu, tai net neiįsivaizduoju kiek laiko turėčiau sugaišt pasterizuodama, kai į puodą kokie 6 stiklainiukai telpa

Man vienais metais trūko du stiklainiai bepasterizuojant, tai nuot to laiko tik užpylinėju. Aišku, kiekviena šeimininkė žino kas jai geriausia ir patogiausia. Valio, šiemet nė vienas stiklainis nepabalo