Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

O laikyti butinai 12 val. ar cia nelabai svarbu?
Atsakyti
QUOTE(tormika @ 2009 08 26, 14:53)
O laikyti butinai 12 val. ar cia nelabai svarbu?

Laikyti reikia dėl to, kad atsiranda sulčių. Juk paskui reikia pasterizuoti juos, o turi būtį apsemti stiklainiukuose rolleyes.gif
Atsakyti
12 rekomenduojama,o pas mane ir daugiau pastovi. biggrin.gif
Atsakyti
Kiek turėjau agurkų receptų ,tai visus kaitidavau mažiausiai 10 min,nėra nei vienas pabalęs ar nušovęs schmoll.gif
Atsakyti
Geriausias budas tris kartus uzpilti thumbup.gif stovi.
Atsakyti
Kiek agurku telpa i litra? Kilais, nu mazdaug help.gif
Atsakyti
Net niekada nepagalvojau koks agurku svoris stiklainyje.As kai darau i 900 stiklainius,na telpa nedaug ir nedideliu.Kokie devyni agurkai,bet po kiek ju svoris ir nezinau. ax.gif
Atsakyti
Man labaiusiai patinka su garstyčiom ir uspaskiho ,bet su garstyčiom brangokai gaunas . ir man šiemet kažkodėl minkšti agurkai gavos,gal veislė netinkama.
Jai agurkai kartūs ar tinka konservuot?
Atsakyti
QUOTE(ramune27 @ 2009 08 27, 00:15)
Man labaiusiai patinka su garstyčiom ir uspaskiho ,bet su garstyčiom brangokai gaunas . ir man šiemet kažkodėl minkšti agurkai gavos,gal veislė netinkama.
Jai agurkai kartūs ar tinka konservuot?

Kartumas dingsta, konservuoti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune27 @ 2009 08 27, 00:15)
Man labaiusiai patinka su garstyčiom ir uspaskiho ,bet su garstyčiom brangokai gaunas . ir man šiemet kažkodėl minkšti agurkai gavos,gal veislė netinkama.

turgui ne prie visų agurkų parašyta TINKA VAKAVIMUI,matyt kiti netinkami g.gif
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2009 08 26, 20:37)
Geriausias budas tris kartus uzpilti   thumbup.gif stovi.


Aš ir tris kartus užpilu, nes pasterizavimas man - mistika lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greta77: 28 rugpjūčio 2009 - 13:16
QUOTE(Sarmite @ 2009 08 24, 14:13)
labuka, aš pernai taip bandžiau daryti agurkus, tik nesupratau kodėl man jie visi suminkštėjo g.gif , žodžiu košė gavosi ir teko išmesti g.gif


Gal agurkai buvo netinkami rauginimui - marinavimo atveju nušokinėja, o šiuo atveju suminkštėja g.gif
Man niekad nesuminkštėja g.gif
Atsakyti