O laikyti butinai 12 val. ar cia nelabai svarbu?
QUOTE(tormika @ 2009 08 26, 14:53)
O laikyti butinai 12 val. ar cia nelabai svarbu?
Laikyti reikia dėl to, kad atsiranda sulčių. Juk paskui reikia pasterizuoti juos, o turi būtį apsemti stiklainiukuose

Geriausias budas tris kartus uzpilti
stovi.

Kiek agurku telpa i litra? Kilais, nu mazdaug

Man labaiusiai patinka su garstyčiom ir uspaskiho ,bet su garstyčiom brangokai gaunas . ir man šiemet kažkodėl minkšti agurkai gavos,gal veislė netinkama.
Jai agurkai kartūs ar tinka konservuot?
Jai agurkai kartūs ar tinka konservuot?
QUOTE(ramune27 @ 2009 08 27, 00:15)
Man labaiusiai patinka su garstyčiom ir uspaskiho ,bet su garstyčiom brangokai gaunas . ir man šiemet kažkodėl minkšti agurkai gavos,gal veislė netinkama.
Jai agurkai kartūs ar tinka konservuot?
Jai agurkai kartūs ar tinka konservuot?
Kartumas dingsta, konservuoti galima

QUOTE(ramune27 @ 2009 08 27, 00:15)
Man labaiusiai patinka su garstyčiom ir uspaskiho ,bet su garstyčiom brangokai gaunas . ir man šiemet kažkodėl minkšti agurkai gavos,gal veislė netinkama.
turgui ne prie visų agurkų parašyta TINKA VAKAVIMUI,matyt kiti netinkami

QUOTE(dziunka @ 2009 08 26, 20:37)
Aš ir tris kartus užpilu, nes pasterizavimas man - mistika

QUOTE(Sarmite @ 2009 08 24, 14:13)
labuka, aš pernai taip bandžiau daryti agurkus, tik nesupratau kodėl man jie visi suminkštėjo
, žodžiu košė gavosi ir teko išmesti 


Gal agurkai buvo netinkami rauginimui - marinavimo atveju nušokinėja, o šiuo atveju suminkštėja

Man niekad nesuminkštėja
