Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkų konservavimas

Pasidariau agurku su garstyciu kosele.Kazin kaip jie laikysis ,nes kaskokie jie drumzlini g.gif
Atsakyti
QUOTE(bru @ 2009 09 03, 08:53)
Pasidariau agurku su garstyciu kosele.Kazin kaip jie laikysis ,nes kaskokie jie drumzlini g.gif

Paskui drumzlės nusės dugne ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Bulgariski Nr2 pakerejo mano seima wub.gif wub.gif wub.gif . Puse agurku derliaus apdorojau butent taip. Kita puse- senobinis receptas ir pagal Uspaskicha thumbup.gif
Tik technologija pritaikiau pagal save - uzpyliau 3 kartus...
Atsakyti
QUOTE(one_fine_day @ 2009 09 01, 10:48)
SVeikos merginos, norejau paklaust. Padariau agurkus pagal Glacee recepta "Bulgariski agurkeliai" Bet kazkodel visi agurkai gavosi susirauksleje ir minkstoki, skonis siaip geras tik patys agurkai minksti.Tikejausi kad bus kieti ir traskantys sad.gif Gal zinot kodel taip atsitiko?Gal agurku rusis ne tokia?  g.gif

pas mane irgi tokie pat, nes rusys geras Rodnyčok, greiciausiai tokie ir turi buti, arba acto siek tiek per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 03, 07:54)
Jeigu ,tu dariai užsukamais dangteliais ir,jauti ,kad kažką padariai negerai,užsukami dangteliai išsipūs.
Tokių produktų valgyti nerekomenduojama. 4u.gif

pjaustytus ,kur palaikyti 12 val ir paskui stiklainiuose pasterizuot reikia,jauciu per mažai laiko būsiu pasterizavus.... ax.gif rusy stovi kol kas,bet pagalvojau kaip jie nušautų tongue.gif
o puode su vandeniu reikia laikyti 10 min verdančiame vandenyje? man baisu,kad nesprogtu nuo karscio tie stiklainiai...
Atsakyti
Nu ką, pirmąsyk ir aš konservavau žiemai, o tai visad iš mamos atsivešdavau. Dariau nedaug, maža kas, jei eksperimentas nepavyktų. Dariau kelis stiklainius pagal Uspaschiką, kelis pagal Bulgariški Agurkėliai 1. Nieko nei kaitinau, nei pasterizavau: stiklainius gerai išploviau, sukišau agurkus, prieskonius (naudojau parduotuvinius "agurkų marinavimui"), užpyliau karštu marinatu, užsukom ir keliom dienom po šilta vilnone kaldra suguldėm. Gavosi puikiai! Skaidrūs! Tiek vieni, tiek kiti - skanumėlis!
Papildyta:
QUOTE(Mantilė @ 2009 09 03, 00:02)
o jei agurkai užsukamais dangteliais uždaryti ir kažkas ne taip buvo padaryta,
jie juk iššaut negali -tai kas tada stiklainiuke vyksta?

Jei būna kas negerai, pradeda drumstis marinatas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 06 rugsėjo 2009 - 17:17
QUOTE(bru @ 2009 09 03, 08:53)
Pasidariau agurku su garstyciu kosele.Kazin kaip jie laikysis ,nes kaskokie jie drumzlini g.gif

Man iškilo klausimukas?Kodėl?nebedėjai garstyčių grūdelių?,gal spec. reikia dėti košelę?
Pasidalink 4u.gif AČIUKAS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 06, 19:18)
Man iškilo klausimukas?Kodėl?nebedėjai garstyčių grūdelių?,gal spec. reikia dėti košelę?
Pasidalink 4u.gif AČIUKAS 4u.gif


Receptas toks yra, butent su kosele. O drumzlini del to, kad deta butent kosele gi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(one_fine_day @ 2009 09 02, 12:45)
Na zinokit viska dariau kaip parasyta ir palaikiau vandeny kaip reikejo ir agurkai siaip neatrodo kokie prasti ir ne tusciaviduriai... dar cia viena mintis kilo gal del to raukslejas gal per daug uzviriau juos  g.gif

Va va,greiciausiai bus per ilgai aukstoje temperaturoje pabuve.Bent as pastebiu,kaip tik ilgai uzklotus palieku taip ir buna tokie,kaip tu minejai unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Baigiasi jau pas mane agurkai.. Todėl pabaigai nusprendžiau paeksperimentuoti - išdaviau savo nuolatinį receptą ir dariau Bulgariškus agurkėlius nr.2. LIUXX thumbup.gif
Nesitikėjau, kad tokie gardūs gausis rolleyes.gif ir gražiai stovi - nepabalo, nešaudo kolkas dngteliai...tfu tfu tfu flirt.gif
Atsakyti
Gal galit pagelbet,kiek kg agurku reiktu 18vnt. 1,5l. stiklainiuku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 07 rugsėjo 2009 - 15:33
Sveikutes,


agurkai jau i pabaiga, o as tik dabar pas jus i temele uzejau blush2.gif . Visu pirma noreciau paklausti ar jus tuos konservuotus agurkus iskart ir valgot, kad zinot skanus ar neskanus gavosi? Man tai skonis issaiskeja tik ziema rolleyes.gif Prisiskaitau visokiu receptu, o poto visvien savo katai pridedu. Tai noreciau patirtim pasidalint, kad i agurkus labai gerai deti azuolo lapus, jie toki kietuma, traskuma priduoda. O siemet tai eksperimentavau, dariau "Smaragdinius agurkus". Tai toks receptas su degtine, jei idomu galesiu parasyt. Ar nieks tokio nedaret? Idomu kas gausis g.gif
Papildyta:
QUOTE(Neryte @ 2009 09 07, 16:31)
Gal galit pagelbet,kiek kg agurku reiktu  18vnt. 1,5l. stiklainiuku  g.gif



Tai cia nuo agurku dydzio priklauso. blink.gif
Atsakyti