
Pasidariau agurku su garstyciu kosele.Kazin kaip jie laikysis ,nes kaskokie jie drumzlini

QUOTE(bru @ 2009 09 03, 08:53)
Pasidariau agurku su garstyciu kosele.Kazin kaip jie laikysis ,nes kaskokie jie drumzlini 

Paskui drumzlės nusės dugne ir viskas bus

QUOTE(one_fine_day @ 2009 09 01, 10:48)
SVeikos merginos, norejau paklaust. Padariau agurkus pagal Glacee recepta "Bulgariski agurkeliai" Bet kazkodel visi agurkai gavosi susirauksleje ir minkstoki, skonis siaip geras tik patys agurkai minksti.Tikejausi kad bus kieti ir traskantys
Gal zinot kodel taip atsitiko?Gal agurku rusis ne tokia? 


pas mane irgi tokie pat, nes rusys geras Rodnyčok, greiciausiai tokie ir turi buti, arba acto siek tiek per daug

QUOTE(regna @ 2009 09 03, 07:54)
Jeigu ,tu dariai užsukamais dangteliais ir,jauti ,kad kažką padariai negerai,užsukami dangteliai išsipūs.
Tokių produktų valgyti nerekomenduojama.
Tokių produktų valgyti nerekomenduojama.

pjaustytus ,kur palaikyti 12 val ir paskui stiklainiuose pasterizuot reikia,jauciu per mažai laiko būsiu pasterizavus....


o puode su vandeniu reikia laikyti 10 min verdančiame vandenyje? man baisu,kad nesprogtu nuo karscio tie stiklainiai...
Nu ką, pirmąsyk ir aš konservavau žiemai, o tai visad iš mamos atsivešdavau. Dariau nedaug, maža kas, jei eksperimentas nepavyktų. Dariau kelis stiklainius pagal Uspaschiką, kelis pagal Bulgariški Agurkėliai 1. Nieko nei kaitinau, nei pasterizavau: stiklainius gerai išploviau, sukišau agurkus, prieskonius (naudojau parduotuvinius "agurkų marinavimui"), užpyliau karštu marinatu, užsukom ir keliom dienom po šilta vilnone kaldra suguldėm. Gavosi puikiai! Skaidrūs! Tiek vieni, tiek kiti - skanumėlis!
Papildyta:
Jei būna kas negerai, pradeda drumstis marinatas.
Papildyta:
QUOTE(Mantilė @ 2009 09 03, 00:02)
o jei agurkai užsukamais dangteliais uždaryti ir kažkas ne taip buvo padaryta,
jie juk iššaut negali -tai kas tada stiklainiuke vyksta?
jie juk iššaut negali -tai kas tada stiklainiuke vyksta?
Jei būna kas negerai, pradeda drumstis marinatas.
QUOTE(bru @ 2009 09 03, 08:53)
Pasidariau agurku su garstyciu kosele.Kazin kaip jie laikysis ,nes kaskokie jie drumzlini 

Man iškilo klausimukas?Kodėl?nebedėjai garstyčių grūdelių?,gal spec. reikia dėti košelę?
Pasidalink


QUOTE(regna @ 2009 09 06, 19:18)
Man iškilo klausimukas?Kodėl?nebedėjai garstyčių grūdelių?,gal spec. reikia dėti košelę?
Pasidalink
AČIUKAS 
Pasidalink


Receptas toks yra, butent su kosele. O drumzlini del to, kad deta butent kosele gi

QUOTE(one_fine_day @ 2009 09 02, 12:45)
Na zinokit viska dariau kaip parasyta ir palaikiau vandeny kaip reikejo ir agurkai siaip neatrodo kokie prasti ir ne tusciaviduriai... dar cia viena mintis kilo gal del to raukslejas gal per daug uzviriau juos 

Va va,greiciausiai bus per ilgai aukstoje temperaturoje pabuve.Bent as pastebiu,kaip tik ilgai uzklotus palieku taip ir buna tokie,kaip tu minejai

Sveikos
Baigiasi jau pas mane agurkai.. Todėl pabaigai nusprendžiau paeksperimentuoti - išdaviau savo nuolatinį receptą ir dariau Bulgariškus agurkėlius nr.2. LIUXX
Nesitikėjau, kad tokie gardūs gausis
ir gražiai stovi - nepabalo, nešaudo kolkas dngteliai...tfu tfu tfu

Baigiasi jau pas mane agurkai.. Todėl pabaigai nusprendžiau paeksperimentuoti - išdaviau savo nuolatinį receptą ir dariau Bulgariškus agurkėlius nr.2. LIUXX

Nesitikėjau, kad tokie gardūs gausis


Gal galit pagelbet,kiek kg agurku reiktu 18vnt. 1,5l. stiklainiuku

Sveikutes,
agurkai jau i pabaiga, o as tik dabar pas jus i temele uzejau
. Visu pirma noreciau paklausti ar jus tuos konservuotus agurkus iskart ir valgot, kad zinot skanus ar neskanus gavosi? Man tai skonis issaiskeja tik ziema
Prisiskaitau visokiu receptu, o poto visvien savo katai pridedu. Tai noreciau patirtim pasidalint, kad i agurkus labai gerai deti azuolo lapus, jie toki kietuma, traskuma priduoda. O siemet tai eksperimentavau, dariau "Smaragdinius agurkus". Tai toks receptas su degtine, jei idomu galesiu parasyt. Ar nieks tokio nedaret? Idomu kas gausis 
Papildyta:
Tai cia nuo agurku dydzio priklauso.
agurkai jau i pabaiga, o as tik dabar pas jus i temele uzejau



Papildyta:
QUOTE(Neryte @ 2009 09 07, 16:31)
Tai cia nuo agurku dydzio priklauso.
