QUOTE(trakstbrakst @ 2009 09 07, 17:47)
Sveikutes,
agurkai jau i pabaiga, o as tik dabar pas jus i temele uzejau
. Visu pirma noreciau paklausti ar jus tuos konservuotus agurkus iskart ir valgot, kad zinot skanus ar neskanus gavosi? Man tai skonis issaiskeja tik ziema
Prisiskaitau visokiu receptu, o poto visvien savo katai pridedu. Tai noreciau patirtim pasidalint, kad i agurkus labai gerai deti azuolo lapus, jie toki kietuma, traskuma priduoda. O siemet tai eksperimentavau, dariau "Smaragdinius agurkus". Tai toks receptas su degtine, jei idomu galesiu parasyt. Ar nieks tokio nedaret? Idomu kas gausis
Papildyta:
Tai cia nuo agurku dydzio priklauso.
agurkai jau i pabaiga, o as tik dabar pas jus i temele uzejau



Papildyta:
Tai cia nuo agurku dydzio priklauso.

Lauksim receptuko

Tai taip,bet galvoju gal kas dare i mazdaug zino,tokiu vidutinisku agurkeliu,bet eisiu pasimatuoti
