QUOTE(Vaidulė @ 2009 08 28, 04:01)
Bet tu ir greita, per 2 val pusei metų

Ar jūs gal tik tiek mažai valgot
Sorry, aš čia kabinėjuosi
Parašyk kokius tu ten su ravioli pikantiškus užkandžius prie alaus darai

Na as cia gal truputi pagrazinau situacija

Bet is tikruju viskas labai greitai gaunasi, bent jau man, nes jau dariau daug kartu. Prisaldau 3 l saldymo inda ir valgom sau, musu seima nediduke - as ir vyras. Tuo labiau, kad ir koldunu kiekviena diena nevalgome. Stengiuosi, kad jie butu saldyklyje juodai dienai, kai nera laiko pietu gaminti ir pan.
Ravioli prie alaus darom ivairius:
1. Kartais idedu tik fermentinio surio gabaliuka su cesnakais.
2. Kai reikia saldytuva pravalyti nuo visokiu desru galiuku, viska sumalu, idedu prieskoniu, kartais raudonuju pipiru, svogunu. Irgi labai

gaunasi.
3. Cia receptas is kazkieno blogo pasiskolinau

Krabu lazdeles, mozarella suris, svogunai, prieskoniai. Labai skanu
Pagrinde darau tokius. Bet idaro galima prigalvoti kokio tik nori, kas saldytuve tuo metu yra. Dalima daryti grynai darzoviu.
O dabar kai yra nuosavu obuoliu darom toki idara: obuoliai, cukrus, cinamonas. Paprasciau nebuna
Idara ravioli formai visada sumalu su Quick Chef maluneliu