Įkraunama...
Įkraunama...

Baldakimas

Mes labai sekmingai naudojam ir iki siol, nors mama sake, kad paaugus mazoji ji plesys, o jai labai patinka stovint lovytei uz jo sleptis ir sakyiti "ku-ku" biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(alashka @ 2008 10 20, 00:46)
Mes labai sekmingai naudojam ir iki siol, nors mama sake, kad paaugus mazoji ji plesys, o jai labai patinka stovint lovytei uz jo sleptis ir sakyiti "ku-ku"  biggrin.gif

user posted image

Toks kaip tavo didelis baldakimas dar ir nuo visokiu odu apsaugo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deizi @ 2008 10 20, 13:47)
Toks kaip tavo didelis baldakimas dar ir nuo visokiu odu apsaugo  thumbup.gif

Aciu 4u.gif kai pamaciau ji Yske, iskart isimylejau wub.gif ir nupirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alashka @ 2008 10 20, 01:46)
Mes labai sekmingai naudojam ir iki siol, nors mama sake, kad paaugus mazoji ji plesys, o jai labai patinka stovint lovytei uz jo sleptis ir sakyiti "ku-ku"  biggrin.gif

user posted image

musiskis irgi labai panasus thumbup.gif . ir grazu ir nuo uodu ir nuo dulkiu biggrin.gif
Atsakyti
Mes neturėjom baldakimo
Atsakyti
Mes ir neturejom,manau tik dulkiu rinkimas ant jo doh.gif
Atsakyti
O man grazu. Mes turime. Skalbiu laiks nuo laiko.
Atsakyti
Turėjom, naudojom iki kokių 7mėn., o kai pradėjo sėstis nuėmiau, kad nenusitemptų ant savęs. O šiaip patogus daiktas, ne taip saulė ar mėnulis šviečia. Skalbdavau pakankamai dažnai ir viskas ok. būdavo ax.gif
Atsakyti
Turejom, bet nepraktiska kol dar leliukas tai grazu, bet po to tampo , buvo numetes, tai nuemiau dabar, o apsaugeles tai reikalingos mum smile.gif
Atsakyti
mes neturim, bet ir nereikia, ypac dbr, vaiksto mano maze po lova, tai gali ir nutempr ir susizeist smile.gif o siaip grazu yra smile.gif
Atsakyti
Me sturėjome. Man tai labai gražu 4u.gif . Gal iki kol sūnui 1,5 metuku sukako. Tada jau neatrodė toks kūdikėlis ir nusprendėm nuimti, o po to ir lovytę pakeitėme.
Atsakyti
Mes irgi turėjome, man labai gražu. Laikėme tiek, kiek ir lovytę. Mūsų mažylė nemiega lovytėje, todėl viskas jau nuimta unsure.gif
Atsakyti