Įkraunama...
Įkraunama...

Baldakimas

Man patare kad nepirkt tai as taip ir padariau ax.gif ir nesigailiu nes tikrai jis nereikalinga,o dulkiu ir taip gana...Man daug graziau apsaugytes aplink lovele...Ir teliko nesimato per jas thumbup.gif
Atsakyti
pirmai dukrai nenaudojau,antrai naudojau,kai pradėjo stotis lovytėje iš karto ir nuimiau,dabarmanau akd ir antrai dukrai nevertėjo jo pirkt
Atsakyti
neturejom, nes kam jis reikalingas?nebent dulkes rinkt wink.gif
Atsakyti
Turėjau nusipirkus, bet palaikiau gal tris savaites, vienas dalykas, kad supti reikėjo vaiką, tai tabalavosi viskas, antra - tiesiog nemačiau naudos
Atsakyti
as turiu, bet guli spintoj nenaudojamas. nelabai reikalingas bent mums
Atsakyti
Naudojau iki metu, kol mazyliui buvo neidomus lotuliukas.gif
Atsakyti
Turim.Lovyte miegamajame, taigi uzdengiam nakciai, taip ryte ilgiau miega, nes langas pries akis.O jei pabunda, tai nepamacius musu vel uzmiega.Jei pamato, butinai pakalbina ir po to jau miegoti nebenori. ax.gif
Atsakyti
turejau bet naudojom labai trumpai,niekada nebepirkciau schmoll.gif
Atsakyti
Mes turim ir labai patenkinta esu, nes kol kas miegam su mažyliu vienam kambaryje, tai ir TV tame pačiam kambary. Labai geras daiktas, nes kažkiek sumažina televizoriaus šviesų mirgėjimą. O kai iškraustysim vaiką į kitą kambarį, tikrai nebedėsim, nes pas jį bus tamsu ir taip, kadangi roletai visiškai nepraleidžia dienos šviesos mirksiukas.gif
Atsakyti
mes tai neturejom net ir kazkaip nepasigedau , kad man jo butu reikeje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2004 12 27, 12:44)
Gražus dalykas, bet galvoju, gi paaugus mažylė į jį kabinsis, nuplėš, kada jį jau nuėmėt?

Nebuvo minčių jį kabinti, o ir neturėjom, tik dabar pagalvoju, kad būtų labai gražu rolleyes.gif dar ne vėlu pakabinti bigsmile.gif
Atsakyti
Mes naudojame iki siol, mums greit 9 menesiai, bet nenuimsiu ilgai dar, kad ir papesioja jin , bet labai gerai nuo saules , nes netoli lovytes langas pas mus ax.gif
Atsakyti