Įkraunama...
Įkraunama...

Baldakimas

Labukas. Nezinau, kaip kitoms mamytems, bet mano baldakimas stovi net neispakuotas blush2.gif Gavom dovanu, bet nemanau, kad jis reikalingas...
Atsakyti
As pirkau patalynes komplekta, tai jame buvo ir baldakimas. Jis labai greitai tapo dviem paklodemis biggrin.gif
Atsakyti
tai kaip suprantu jis tikrai nera reikalingas... bigsmile.gif
Atsakyti
Mes taip pirkom patalyne ir ten jis buvo. Ir zinokit mes ji naudojom smile.gif Na visu pirma,taip kad jis dulkes renka,tai tiesa,bet super svariam kambary vaika negerai auginti... As daznai ji skalbdavau,kaip ir pacia patalyne,arba nusiurbdavau su siurbliu... Man jis lb grazu,beto buvo sauletas kambarys,tai jis uzstodavo saule.Bandziau karta nuimti ji,bet tada dukryte negulejo savo lovytej,jis suteikia daug jaukumo.
Atsakyti
As naudojau buvo kartu su patalyne, man labai patiko, jauku atrodo lovyteje, kai miega mazutis zmogutis thumbup.gif thumbup.gif Del dulkiu, tai ju yra visur, lygiai kaip ir uzuolaidos,taip ir baldakimas kaupia dulke,bet nemanau,kad cia problema isskalbi ir viskas thumbup.gif Man buvo reikalingas daiktas mirksiukas.gif
Atsakyti
Man negražu tie baldakimai...o dar dulkes renka tiesiai virš vaiko galvos doh.gif
Pasidariau paklodžių bigsmile.gif .
Atsakyti
mes baldakimo nenaudojome schmoll.gif jis man labai trugde doh.gif
Atsakyti
NEA... Negrazu man jie. Nesinori vaiko loveles visokiom palom apkrauti. Geriau koki rysku zaisliuka pakabinti. 4u.gif
Atsakyti
turime balta permatoma,grazu ir vaikas viska mato,kiek naudosime nezinau g.gif
Atsakyti
baldakimas man butent tai butinas atributas prie loveles, pirmas vaikelis, kol miegojo lovytej tai baldakimas ir kabejo, o vat antram vel ieskau ko nors grazaus dailaus,
Atsakyti
Neturėjom ir nepasigedom biggrin.gif
Atsakyti
nepirkom, kam tas dulkes kaupt virs vaikiuko lovytes... smile.gif
Atsakyti