Įkraunama...
Įkraunama...

Baldakimas

Man gražu kai virš lovytės yra baldakimas, gal dėl to kad pati vaikystei neturėjau, dėl to vaikam duodu viska ką tik įmanoma blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(voyaz @ 2009 09 10, 20:31)
www.######

O čia prie ko? Reklama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2009 09 10, 21:41)
Man gražu kai virš lovytės yra baldakimas, gal dėl to kad pati vaikystei neturėjau, dėl to vaikam duodu viska ką tik įmanoma    blush2.gif

man irgi tiesiog grazu..zinau kad saviskiui pasiusiu nes reikes kad sviesa uzstotu ir siaip grazu paziuret wub.gif o skalbti galima daznai, nera ten sudetingas tas lyginimas rolleyes.gif
Atsakyti
as kazkada kai lankiausi Ikea parduotuveje toki grazu ir zaisminga maciua baldakima, bet cia nieko panasaus nemaciau lietuvoje schmoll.gif
Atsakyti
turėjome, naudojome, gražu. Dažniau išskalbdavau ir dulkių kaip ir nėra.
Atsakyti
Naudojom ir naudojam (dabar mums 4men). Labai naudingas daiktas nuo sviesos. Kadangi lovyte stovi prie lango, tai nekrenta sviesa. + vakare isijungus lempas taip pat apsaugo, neissibudina maziukas. O tas pasakymas, kad dulkes renka - koks skirtumas ar skalbiat vien patalyne, ar idedat ir baldakima...juk ne rankom skalbti reikia, kazkaip visai nejauciu nepatogumo....
Atsakyti
Gražu, bet nereikalinga schmoll.gif Po mėnesio nuėmiau ir daugiau neuždėjau biggrin.gif
Atsakyti
turiu bet man jis kazkaip trugde,ir dabar guli spintos,gerai mamytes sako,reikai padaryt paklodele smile.gif siap tai labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evrema: 18 rugsėjo 2009 - 09:59
aš abiem vaikučiam naudojau baladakimą. mūsų toks kaip užuolaidinės medžiagos, baltas su rožiniu krašteliu, peršviečiamas . miega kaip tikro princesės wub.gif man labai gražu. o tie primarginti su paveiksliukais visokiais man nelabai schmoll.gif
nesunku jį nuimti ir išskalbti smile.gif
Atsakyti
Mes daugiau naudojam kaip apsaugą nuo televizoriaus žiūrėjimo smile.gif
Atsakyti
turejom ir naudojom gana ilgai, tik skalbiau daznai, kad dulkiu nerinktu, o nuemem kai atsistojo ir viena diena vos nenuplese lotuliukas.gif
Atsakyti
Man patinka baldakimai, leliaus kambarys didelis tai sios uzuolaideles tik puosia kambariuka, o ir vargo nera, skalbiu kartu kai keiciu patalyne vaikeliui. Manau ir vaikiukui turetu patikti jaukumas nuo mazumes, o ne vien saltas medis supantis sonus. smile.gif
Atsakyti
vis dar puosiam savo lovyte smile.gif
Atsakyti