Įkraunama...
Įkraunama...

Baldakimas

Nežinau dėl dulkių ir šviesos, bet man tiesiog negražu ... ax.gif
Atsakyti
O man tai labai gražu thumbup.gif Mes turime visą komplektėlį: užuolaidėles ir apsaugas, kurios ypač dabar reikalingos, kad dukrytė besivartydama neužsigautų. Užuolaidėlės (baldachimas) man praverčia saulėtomis dienomis. O dėl dulkių kaupimosi, tai nepasakyčiau, mat aš turiu du komplektėlius, tai vieną išplaunu ir pakeičiu kitu.
Atsakyti
Man gražu,bet va dėl dulkių ir šviesos tikrai nelabai gerai.Nors čia kiekvienos mamos reikalas ax.gif Mes apie tokį net negalvojom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2006 04 22, 17:31)
O man tai labai gražu thumbup.gif Mes turime visą komplektėlį: užuolaidėles ir apsaugas, kurios ypač dabar reikalingos, kad dukrytė besivartydama neužsigautų. Užuolaidėlės (baldachimas) man praverčia saulėtomis dienomis. O dėl dulkių kaupimosi, tai nepasakyčiau, mat aš turiu du komplektėlius, tai vieną išplaunu ir pakeičiu kitu.

Visai nepagalvojau kad dar viena komplektuka nusiprkti doh.gif Gera ideja reiks pasiziureti(gal pigesnes), nes ta pirkau 300lt. isleidau g.gif
Atsakyti
4u.gif Ma tai ne tik grazu, kadangi vaikelio lovyte musu kambaryje, tai jis turi savo, tokia atskyra teritorija. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
MANO VAIKAI ABU TURI BALDAHINUS.IR MUMS JIE LABAI PATINKA.KAI DUKRAI BUVO 6 MEN.JINAI "GUGAVA"SU MEŠKIUKAIS,KURIE BUVO NUPIAŠTI ANT UŽUOLAIDELIU.IR RYTAIS ILGIAU MIEGOJO.NES GALEJOM PASISLEPTI NUO SAULUTES.
Atsakyti
man labai grazu ir savo suneliui pirkau ,del dulkiu tai galima ir nusiurpti ,juk pas visus zmones kambariuose yra uzuolaidos ir ant ju dulkes nuseta tai iseiti visada randam ,pries einant i lauka isskalbiu ir kol gryztame buna beveik sausa ,o del sviesos tai as mekstu kad miegant neblaskytu nei saules spinduliai nei judantys seseliai ,ir kai vaikutis miega o kambaryje jau reikia sviesa isijunkti / ir vaikuciui i akytes nesviecia ,kai vaikutis nemiega tai galima ji ir i kita loveles puse paguldyti pazaidimui ,na as matau tik pliusus wub.gif
Atsakyti
As tai pries visokius baldakimus, man tai tiesiog nereikalingas daiktas.Ir kai anyta pirko patalyne, buvo griztai pasakyta kad be uzuolaideliu, nes man tai tik papildomas dulkiu kaupimosi elementas, be to viakas negauna sviesos, buna toks kaip atskirtas nuo viso pasaulio.Aiskiu cia kiekvienos mamytes reikalas, as tik issalkiau savo nuomone ax.gif
Atsakyti
man gražu ir labai gerai, kai miega diena aš uždengiu, netaip šviečia, o kai jos nereik užkelių į viršų thumbup.gif o beto galima jas skalbt biggrin.gif
Atsakyti
Tikriausiai dėl dulkių jūs teisios. Jos kaupiasi ir nieko čia gero. Kad gražu tai kiekvieno kitoks skonis, dėl jo nesiginčysime. Aš tik pagalvojau , kad man pačiai nelabai patiktų miegoti uždengtai užuolaida. Juk tvanku, nėra gryno oro. schmoll.gif
Atsakyti
neturėjom ir net neprisireikė blink.gif
Atsakyti
Man negrazu, bet komplekte buvo, is jo pasiuvau pora paklodziu ax.gif
Atsakyti