Įkraunama...
Įkraunama...

Baldakimas

Mes tai nenaudojo, nes manom, kad jis tik del grozio ir kad butu dulkems, kur nutupti.
Atsakyti
Mes ir turi baldakima,na ka as zinau ,naudos tai mazukei jokios ,nes ji loveleje nemiega ax.gif Bet ir netrukdo,o del tu dulkiu,tai nepastebejau,nors pasiskaicius specialiai nuejau paziureti,bet jokiu as ten dulkiu susikaupusiu nepastebejau g.gif
Atsakyti
laikiau apie 3-4men. veliau atsibodo lyginti po skalbimo, o ir naudos is jo nedaug maciau...
Atsakyti
mes ir turime baldakima,man asmeniskai grazu,bet dabar jau zadu nuimti,nes pana vaiksto aplink lovyte ir daznai isikabina i baldakima ir laikosi o ten gi nestabilu ir ne karta buvo nukritusi,aisku as nuo kritimu nesaugau,bet kam bereikalo jei galima pasalinti kliuti.....o ir siaip man tai labaiau maziems leliukams,jau kaip vaikas didesnis.......musu mergyte jau isigudrino ir ne tik baldakima tampo,bet ir apsaugas plesia.....
Atsakyti
Mes tai vieno kambario bute gyvenam, tai baldakimas mums labai pravercia.Kai leliukas miega jam televizoriu uzstoja, ir siaip kai sviesa ijungiam apsaugo nuo tiesioginiu lempos spinduliu. O nakti, tai atitraukiu baldakima nuo tos loveles puses, kuri glaudziasi su musu lova, kad matyciau ir geriau girdeciau ka leliukas daro. Manau, sis daiktas, pagal kiekvieno skoni, poreikius ir gyvenimo aplinkybes.
Atsakyti
baldakimu mes labai dziaugiames, mum jis thumbup.gif labai gerai kai vakare uzdegam lempa ir ji galima uztraukti kad vaikuciui y akytes nesviestu, o diena visa laika atitraukta laikom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma-22 @ 2006 10 25, 19:00)
baldakimu mes labai dziaugiames, mum jis  thumbup.gif  labai gerai kai vakare uzdegam lempa ir ji galima uztraukti kad vaikuciui y akytes nesviestu, o diena visa laika atitraukta laikom  ax.gif

Pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2006 07 09, 15:50)
o ir vaikelį matau iš savo lovos, pasilabiname prabudę, pasikalbame wub.gif

O man kaip tik geriau, kad vaikas mūsų nemato - ot, staigmena būtų, mes "durniuojam" su tėtuku, o čia vaikas netyčiom pabudo ir stebi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisiukas @ 2006 10 25, 20:28)
O man kaip tik geriau, kad vaikas mūsų nemato - ot, staigmena būtų, mes "durniuojam" su tėtuku, o čia vaikas netyčiom pabudo ir stebi  tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o as manau, kad tie grazus baldakimai tik dulkes kaupia ir taip kenkia musu vaikuciams g.gif
Juk visur raso, kad tame kambaryje, kur miega vaikuciai reikia kuo maziau visokiu uzuolaidu ir kitu daiktu renkanciu dulkes. Nemanau, kad reikia jas naudoti...
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2006 10 29, 12:14)
o as manau, kad tie grazus baldakimai tik dulkes kaupia ir taip kenkia musu vaikuciams  g.gif
Juk visur raso, kad tame kambaryje, kur miega vaikuciai reikia kuo maziau visokiu uzuolaidu ir kitu daiktu renkanciu dulkes. Nemanau, kad reikia jas naudoti...

o tu niekada nepagalvojai kad tos dulkes kurios nuseda ant uzuolaideles nusestu tiesiai y vaikucio lovyte ir ant jo ?
Atsakyti
Pas mane užuolaidėles kabo jau beveik 8 metai bigsmile.gif na aišku nepagalvokit kad vieno vaiko wink.gif jau trečio tik išplaunu ir vėl pakabinu thumbup.gif ne tik man gražu,bet ir vaikui patinka kai tik būna nukabinta tai iškarto rodo kur reikia įverti turbūt vaikui yra daug jaukiau miegoti baldakiminėj lovoj vacation1.gif
Atsakyti