naudojau abiems vaikučiams,mažaijai vis dar naudojam.mums labai tiko ir patiko,kadangi kambaryje yra televizorius tai labai gerai užuolaideles uždengia šviesą ir sumažina garsą.o taip pat labai gerai,kai atidarai balkona,vejukas neužpučia,kai vaikutis miega.
turiu alergiskus vaikus ir kategoriskai pries juos, nes kas antra diena neskalbsi gi?!
"dulkiu surinkejas"
, nebent grozio ir jaukumo dadeda, bet ir tai skonio reikalas
"dulkiu surinkejas"

Mums kol kas taip pat, tik kaip lovytės "papuošalas" tarnauja. Man gražu, bet tikrai nereikalinga.
Man labai gražu, bet aš asmeniškai nenaudosiu
suprantu, kai kambarys didelis, vietos daug, kodėl gi ne... o kai vietos ir taip nėra, nesinori dar daugiau kambario apkrauti...

visiskai nereikalingas
Dauguma jusu sako, kad nereikalingas daiktas
Tai ir as dabar svarstau, reikia man jo ar ne. As planavau rinktis tiulini ir naudoti vasara nuo skraudanciu vabzdziu - juk nenoriu, kad kudikeli uodai sutarkuotu. Ar kas naudojo, ar pasiteisino ir apsaugojo?
Nes nenoriu naudoti i rozete kisamu priemoniu, kurios skleidzia tam tikrus kvapus ar elektromagnetines bangas, kad atbaidytu uodus

Tai ir as dabar svarstau, reikia man jo ar ne. As planavau rinktis tiulini ir naudoti vasara nuo skraudanciu vabzdziu - juk nenoriu, kad kudikeli uodai sutarkuotu. Ar kas naudojo, ar pasiteisino ir apsaugojo?
Nes nenoriu naudoti i rozete kisamu priemoniu, kurios skleidzia tam tikrus kvapus ar elektromagnetines bangas, kad atbaidytu uodus

nepirkau ir del to dziaugiuosi. jos tik dulkes renka. paskui pajudinus jas viskas ant vaiko byra. na nebent jas plaut kas savaite ar dar dazniau. o kam to reikia?
buvo daugiau puošmena
atrodo gražiai, o ar reikia gal daugiau priklauso kur lovelė stovi, šiaip patogiau kai nėra nei baldakimo nei apsaugų, vaiką matai iš bet kurio taško, nereikia lakstyt iki lovelės kad pažiūrėt ką veikia, ar neatpylė, ar patogiai guli ir tt

turim ,bet nenaudojam ,ne todel kad dulkes renka ,nes tikrai galima daznai iskalbti ,bet todel kad musu lovele su lingem,tai kai supi ir visas baldakimas juda tai darosi vejas silpnas ko nesinori kad vaikas susirgtu.