Įkraunama...
Įkraunama...

Baldakimas

QUOTE(Almutė+ @ 2011 01 29, 01:11)
Abi dukros augo su baldakymais. Man ir gražu, ir jauku, ir apsaugo nuo vėjo vasarą, ir nuo šviesos naktį  thumbup.gif

drinks_cheers.gif maniskes tiek pirmoji miegojo su baldakimu, tiek antroji dabar miega(siuvausi is uzuolaidines medziagos,ir dideli, kad visa lovyte apglebtu)
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2011 07 08, 11:34)
o dulkės jau geriau ant baldakimo nusistovi, nei tiesiai ant vaiko veiduko krenta  ax.gif

Jau dulkėms tai tikrai neįsakysit kur kristi lotuliukas.gif O jeigu jau kaupiasi ant baldakimo, tai reikia rimtai susimąstyti g.gif biggrin.gif

O jeigu rimtai, tai mums visai neprireikė baldakimo, tikrai kad vien dulkėms rinkti būtų buvę lotuliukas.gif
Atsakyti
As manau kad baldakimas nereikalingas schmoll.gif
Atsakyti
Man tas baldakimas atgyvena kažkokia , ypač dar kai bernui uždeda ant lovytės lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Turime baldakiuma tiulini, tai tik del grozio daugiau jis mano princesei. O realiai naudos jokios, gal tik keleta karta buvau apgaubusi lovyte, kad neiskristu koks uodas, kai vasara pravirais langais miegojom. Siaip nepirkciau ko gero pati, bet kadangi "paveldejome" is giminaiciu, tai "sueina" smile.gif 4u.gif
Atsakyti
iki 6 men naudojom, paskui nuemiau nes dukryte pradejo i ji isikabinus kelinetis
Atsakyti
tik jau ne baldakimas doh.gif ir kam ji zmones sugalvojo? ten tik dulkiu kaupykla. plaut reiks kas savaite ir jokios naudos apart grozi. jus isivaizduokit truputi pajudinsit uzuolaidas ir viskas kris ant jusu vaiko. as tai net nesvarsciau sio klausimo. aisku grazu, bet laaabai nepraktiska
Atsakyti
QUOTE(kokosiuke @ 2009 08 24, 13:20)
sveikutes  4u.gif

iskilo man cia tokis klausimas  rolleyes.gif  ar naudojate baldakimus? man jie labai grazu  wub.gif  bet esu girdejusi, kad jokios naudos is ju...  g.gif  tik dulkes renka.. o dulkes negerai mazyliui virs galvos...  unsure.gif  tai va ir nezinau, ar apsimoka pirkti ar nea...  g.gif

kokia jusu nuomone?  rolleyes.gif

nusipirkom lovele su baldakimu. nenaudojom ne karto smile.gif nes dabar, kol musu mazyliui tik du menesiai, per baldakima as, guledama lovoje salia, to vaikiuko nematyciau - o kol toks mazas, baisu, kad neatpiltu ar pan. gal naudosim, kai bus didesnis, bet tik gal smile.gif nes tas ir yra, kad man irgi buvo grazu, bet kai nusipirkom, tik tada supratau, kad naudos tai jokios...
Atsakyti
mes naudojom, labai patiko ir tiko, o dar ir grazu wub.gif
Atsakyti
Nepirkom, nes buvau prisiskaicius kad tik dulkes renka. Nepasigedau, nes kaip ir auksciau rasiusi mamyte norejau matyti vaikuti guledama lovoj.
Atsakyti
Aš nusipirkau ir esu labai patenkinta, jau 3 mėn. kaip uždėtas. Man labai jis praverčia ir dėl to, kad užstoja naktinę lemputę, tai mažoji prieblandoje labai greitai užmiega. Aš už baldakimą smile.gif
Atsakyti
turim ir iki sios dienos naudojam thumbup.gif
Atsakyti