Įkraunama...
Įkraunama...

Baldakimas

neturejau, ir puikiausiai apsiejau... sakyciau tai ne pirmo butinumo preke,
Pas mane visa laika prieblanda kambaryje nereikia vaiko dengti nuo sviesos, taip sutinku, kad grazu, bet kartu ir nepatogu , kai medziagose tenka susipainiot... ( doh.gif taip draugei ne karta nutiko )
Atsakyti
QUOTE(Diidi @ 2012 09 17, 00:22)
neturejau, ir puikiausiai apsiejau... sakyciau tai ne pirmo butinumo preke,
Pas mane visa laika prieblanda kambaryje nereikia vaiko dengti nuo sviesos,  taip sutinku, kad grazu, bet kartu ir nepatogu , kai medziagose tenka susipainiot... ( doh.gif taip draugei ne karta nutiko )

O kaip ten imanoma susipainiot?? g.gif biggrin.gif Neteko dar tokio "fintuso" girdet... biggrin.gif
Atsakyti
Nera ,gerai vaikiuka prieblandoje pastoviai laikyti,jis turi ismokti ir ryskioje dienos sviesoje miegoti.Turi vaikui aiskiai skirtis diena nuo nakties.
Atsakyti
QUOTE(COCOS @ 2012 09 23, 15:34)
Nera ,gerai vaikiuka prieblandoje pastoviai laikyti,jis turi ismokti ir ryskioje dienos sviesoje miegoti.Turi vaikui aiskiai skirtis diena nuo nakties.

Jei baldakima siusi is storo brezento, tada gal vaikutis ir bus prieblandoje... lotuliukas.gif bet jei is naturalios medvilnines medziagytes, ir ypac pastelines spalvos, tai tikrai vaikas nebuna prieblandoje...baldakimas naudojamas ne todel, kad vaika laikyti "prieblandoje", kaip Jus kad sakote, o apsaugoti nuo tam tikru nereikalingu sviesos "telkiniu", kaip tarkim nuo televizoriaus sviesos vakare, ar ryskiu saulutes spinduliu diena...
Atsakyti
Gal ir jaukus daiktas, bet manyciau tikrai nereikalingas
Atsakyti
O man patinka ,sudaro jaukesne atmosfera 4u.gif
Atsakyti
labai grazu ir jauku,naudojom pirmus 3 menesius smile.gif
Atsakyti
Manau ne tik grazu, bey ir naudinga. Mes dar ziurime TV, O lelius miega ir jam i akis nesviecia.
Atsakyti
Siaip grazu, bet dulkiu kaupykla ir tiek smile.gif Dabar spintoje guli..
Atsakyti
grazu,jauku,bet manyciau tikrai nereikalingas daiktas schmoll.gif
Atsakyti
Nenaudojome, nes nepatogu ,o ir oro maziau vaikeliui patenka, kaupia dulkes. Nereikalingas dalykas ,gal tik del grozio.....
Atsakyti
Reziume....skonio ir poreikiu reikalas. biggrin.gif Kam atrodys reiklaingas ir naudingas, tas ir kabins baldakima, kam nereikalingas-tas net nesvarstys, ar ji kabinti, ar ne. biggrin.gif
Atsakyti