Įkraunama...
Įkraunama...

Baldakimas

neturejom ir nepasigedom.. kazkaip man atrodo jis toks kliuvinys.. blush2.gif
Atsakyti
nereikėjo, neturėjom
Atsakyti
Ar vat toks grozis kaip cia Jums atrodo kliuvinys?

http://www.plius.lt/...liu-494829.html

Savo lauku galejau tik pasvajot apie tokia grozybe.

Nedvejociau net jo reikalingumu.

Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 19, 11:54)
Mano nuomone baldakimas nereikalingas:
1. naudojamas labai trumpai nes vaikas paauges pradeda ji tasyti yra tikimybe uzsiversti ant saves stova.
2. kai pasiekia noriai ragauja, o juk neplaunam jo taip kaip patalu, todel gali prisiryti dulkiu kurias jis tikrai puikiai renka.
3. labai nereikalingas dalykas elerginiams vaikiukams, nes sulaiko oro cirkuliacija ir didina alerginiu susirgimu rizika (labai greit "pasigauna" dulkes, ziedadulkes ir kt.).
2. jei vaikas miega diena tai turi jausti, kad yra sviesu ir kad yra diena, nes kitu atveju yra tikimybe sumaisyti diena su naktimi, o tai jau neliksmas reikalas.

pliusai:
1. grazu
2. saugo nuo masalu (beja tai ir budavo jo pirmine paskirtis biggrin.gif )

gal kas papildys sarasiuka-as sumasciuo tik tiek smile.gif

Bent jau is maniskiu keturiu vaiku, nei vienas netampe to baldakimo, nebuvo idomu. schmoll.gif Beje, musu maziausioji jau 1m11men. ir dar po kol kas neatsisakem baldakimo, ir greitu laiku dar neatsisakysim. tongue.gif Ragauti taip pat neragavo, nes juk vaikas loveleje buna tik tada, kai eina miegucio, o ne kai zaidzia. Aisku, jei vaika paliksi loveleje, su juo neuzsiimsi, tai jam nieko ir nebeliks, kaip tik susigalvoti sau pramogu. tongue.gif
Na, o kas liecia sumaisyti diena ir nakti, tai atsiprasau, pasakysiu, kad tai tikrai nesamone. lotuliukas.gif Dar to nera buve... lotuliukas.gif Del uzuolaidu-baldakimu, vaikai tikrai nesumaiso dienos su naktimi. Netgi tie kudikiai, kurie miega su tevais ir tai sumaiso, diena su naktim, tai tada kokia cia priezastis buna, juk baldakimo nebuna. biggrin.gif
Juk baldakimas neuztraukia visiskos tamsos, jis tik "prigesina", "pristabdo" ta tiesiogine sviesa. Jei diena ji uzdengsi, vistiek bus sviesu, bet jei saulute ryskiai sviecia, tai netrukdys saules spinduliai leliukui miegoti, bet tikrai jis del to nesumaisys diena su naktimi. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(voriukai @ 2012 06 20, 14:42)
Ar vat toks grozis kaip cia Jums atrodo kliuvinys?

http://www.plius.lt/...liu-494829.html

Savo lauku galejau tik pasvajot apie tokia grozybe. 

Nedvejociau net jo reikalingumu.

jūs net neįsivaizduojat, kiek dulkių kauptųsi ant šito grožio nuolat..Reguliariai turėtumėte nuiminėti nuvalyti, skalbti.. schmoll.gif

Mes pirmai dukrai naudojom baldakimą, pirmąjį pusmetį, nes, gyvenom vienam kambary, kuriame ir televizorius būdavo, tai pagelbėdavo baldakimas, kai dukra jau miegodavo, o mes dar norėdavom pavakaroti..
Antrai ir trečiam net nepirkau tokio daikto, visiškai nereikalingas, nei dėl grožio, nei dėl kitokios paskirties.. schmoll.gif
Atsakyti
Is pradziu nenorejau as jokiu baldakimu ir visu kitu minkstu detaliu kurios kaupia dulkes, bet nusipirkom komplektuka tai ir uzdejau, vaikui jau virs metu ir vis dar naudoju.. nei pleso nei drasko.. kartas nuo karto isplaunu, dulkes nupurtau ar nusiurbiu ir gerai.. vakarais labai spigina saule i kambari, todel sviesa truputi sulaiko, bet siaip ir po siaip dienai nezinau kodel as ji laikau biggrin.gif
Atsakyti
Man baldakimas labai grazu ir suteikia jaukumo. Sunui jis pasiteidino, mego prietema, o dukrai nepatiko
Atsakyti
ne tai, kad reikalingas, bet jaukiau leliukui:)
Atsakyti

Ne tik gražiau, bet ir jaukiau, mieliau. Sumažina erdvę, juk mažylis dar tokia kruopelė didžiulėj kambario erdvėj.
Atsakyti
naudojom ir naudosim- sukuria uzdarumo ispudi vaikui, juk tiek laiko prabuvo tamsioj nedidelej erdvej, taip pat apsaugo nuo sviesos kazkiek, ir siaip, man toks mielas kudikiskas atributas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voriukai @ 2012 06 20, 14:42)

Nusipirkom tokį 13d. rinkinuką, prieš tai turėjau galimybę pačiupinti. Na ir paėmėm. Sakiau netiks ar kas, tai ir nuimsiu tą baldakimą ne amžiams jis, bet man gal visai nieko, jauku taip wub.gif Suprantu, kad kaups dulkes, bet viskas išskalbiama, tarsi sunku nukabinti ir išskalbti irnesakyk.gif
Atsakyti
Man buvo labai grazu!!! Bet atsistojes vaikutis laikydavosi uz ju, svyruodavo ir pasirode nebesaugu. Tai gal reikia p[astebeti, kada jo atsisakyti.
Atsakyti