Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir antidepresantai, raminamieji vaistai

QUOTE(elingosmamyte @ 2014 01 31, 11:05)
Sveiki gal kas nestumo metu yra vartoje antidepresanta zoloft ,man nestumo 7 savaites geriu po puse tabletes kas antra diena .Zinau kad tai nedidele doze ,bet vistiek labai bijau kad kenkiu savo leliukui .

Sveikute. as esu gerusi Zolofta,bet vos pradejome planuoti šeimos pagausejima, nutraukiau(laipsniskai). Dabar man eina 28 savaitele,buna momentu,kai atrodo,kad viskas,be AD nebeistversiu,bet bandau suimti save i rankas,pasakau sau,kad nestumas netruks kazinkiek laiko,gal kaip nors prakentesiu,ir pan.
mano gydytojas labai grieztai nepatare vartoti Zoloft,ir ypatingai-pirmam nestumo trecdaly.sake,jog,esant butinybei,nuo antro/trecio nestumo trimestro gal ir galima butu apie tai galvoti,bet pradzioj-jokiu budu. schmoll.gif .nepataria jis ir xanaxo. (vartodavau nuo nerimo ir panikos ataku). tad labai nuosirdziai rekomenduoju kol kas padeti Zolofta i sali. 4u.gif sekmes ir stiprybes!
Atsakyti
QUOTE(elingosmamyte @ 2014 01 31, 12:05)
Sveiki gal kas nestumo metu yra vartoje antidepresanta zoloft ,man nestumo 7 savaites geriu po puse tabletes kas antra diena .Zinau kad tai nedidele doze ,bet vistiek labai bijau kad kenkiu savo leliukui .

Sveiki 4u.gif norejau pasidometi kaip dabar jums sekasi? 4u.gif ar nebevartojate vaistuku ar vistiek dar geriate? 4u.gif
Atsakyti
Sveika,na dabar man jau 20 savaiciu nestumas ,tik nesenai nustojau gert Ad is pradziu geriau po puse kas antra diena po to kas trecia ir nustojau visai gert .Kolkas jauciuosi gana normaliai tik baisiai bijau ,kad vel nepablogetu nes vel prie ju gryst dabar nenoreciau .Buvo man paskyre genetinius tyrimus del tu vaistu ,viskas lyg ir gerai jokiu bedu nemate tai labai tikiuosi ,kad AD tikrai nepakenke.
Atsakyti
QUOTE(elingosmamyte @ 2014 05 05, 20:30)
Sveika,na dabar man jau 20 savaiciu nestumas ,tik nesenai nustojau gert Ad is pradziu geriau po puse kas antra diena po to kas trecia ir nustojau visai gert .Kolkas jauciuosi gana normaliai tik baisiai bijau ,kad vel nepablogetu nes vel prie ju gryst dabar nenoreciau .Buvo man paskyre genetinius tyrimus del tu vaistu ,viskas lyg ir gerai jokiu bedu nemate tai labai tikiuosi ,kad AD tikrai nepakenke.

manau tikrai viskas bus labai gerai 4u.gif
Atsakyti
Merginos kaip tvarkotės su panikos atakomis nėštumo metu? P.S mums 20sav. prasidejo o galas dar taip toli atrodo. Taip sunku atrodo be AD nebegaliu sad.gif
Atsakyti
nuo nerimo laukiantis vaikelio labiausiai man padedavo melisos arbata, rimtu antidepresantu neprireike
Papildyta:
geros dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritule1977 @ 2014 05 23, 08:56)
nuo nerimo laukiantis vaikelio labiausiai man padedavo melisos arbata, rimtu  antidepresantu neprireike
Papildyta:
geros dienos smile.gif

Melisos arbatos nėštumo metu negalima, nes nėščiosioms gali sukelti persileidimą.
Gal būt retsykiais galima išgerti, bet iš tokių gėrimų manau mažai naudos, nebent psichologiškai įtiki, kad 1 puodelis per kokią savaitę gali padėti.
Apskritai su žolelėm nėštumo metu reikia labai atsargiai, nes daugelis netinka dėl galimo persileidimo grėsmės, jei jas gerti/naudoti dažnai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 23 gegužės 2014 - 08:29
Kad melisos arbata galetu padidinti persileidimo rizika, josreiketu isgerti po 2 kibirus per diena, nes taip gali veikti tik l. stiprus jos istraukos ekstraktas,
atvirksciai melisa gali sukelti pastojima, net vartojant kontraceptines tabletes, placiau aprasyti atvejai, iskaitant melisos vartojima kai virs 17 000 moteru pastojo vartojant kontraceptikus:
http://www.ehealthme...aceptive device

QUOTE(*Liepa18* @ 2014 05 23, 09:26)
Melisos arbatos nėštumo metu negalima, nes nėščiosioms gali sukelti  persileidimą.
Gal būt retsykiais galima išgerti, bet iš tokių gėrimų manau mažai naudos, nebent psichologiškai įtiki, kad 1 puodelis per kokią savaitę gali padėti.
Apskritai su žolelėm nėštumo metu reikia labai atsargiai, nes daugelis netinka dėl galimo persileidimo grėsmės, jei jas gerti/naudoti dažnai

Atsakyti
o gal kuri nors nestumo metu vartojot Cipralex? ir kokios isvados? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
Man jau visai negerai pasidarė, sunku išbūti diena, nemanau, kad issiversiu be ad... reiketu jusu supratimo ir palaikymo 4u.gif
Kas nors gal kokius nors kitus ad nestumo metu vartojot, ne zolofta? O gal kurios nors jau labai norėjo ad, bet ištvėrė ta periodą ir praėjo visos tos depresinės būsenos?
Ir kaip i visa tai jusu vyrai, vaikai reaguoja?
Atsakyti