Įkraunama...
Įkraunama...

Akita

QUOTE(wsin @ 2011 04 13, 19:45)
Aiko
Akita Inu 1,5 metai

Nu geras, kai kuriose fotkėse tai tikrai kaip pliušinis žaisliukas biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Jetus kokia grazute Aiko

I paroda nors viena buvo nukeliaves? smile.gif Nes musu mamytes seimininkai vis siulo, kad pabandytume i maziuku paroda nuvest smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indre-g.: 13 balandžio 2011 - 18:54
QUOTE(wsin @ 2011 04 13, 20:30)
del demesio, nuvaziuokit i kokia palanga ir pamatysit kiek demesio sulaukia biggrin.gif

Realiai mes kartais eidavom aplinkeliais, kad sutikti maziau zmoniu nes uzknisdavo tie patys klausimai:

Cia haskis, malamutas, laika, samojedas?
Kiek kainavo?

viena karta davem basanaviciaus gatveje ledu savo Aikui, tai zmoniu apstojo daugiau nei gatves muzikantus. Dabar kai pas mus jis jau suaugo, tai demesio maziau, nes daugelis zmoniu, kaip pastebejau bijo dideliu sunu, bet kiti ir toliau vadina meskuciu smile.gif

Prieina, glosto, fotkinasi, buvo zmoniu kurie krito ant zemes ir voliojosi kartu su sunimi. Na ivairiu buna biggrin.gif

Cia zmonems su kantrybe ir megstantiems demesi suniukas biggrin.gif
bet tikiuosi si veisle isplis kaip ir visam pasauly smile.gif cia tik lietuvoje kiek zinau amerikieciu akitu jau registruota 38 (bet is ju apie 10-15 gyvena baltarusijoje, 10 sirvintu rajono akitukai ( gime vasari, bet mus iskart perspejo, kad is tu veiseju nepirkti, jie dar 4 amerikieciu suaugusias akitas augina), 6 jonavos akitukai (gime irgi vasari, seimininkai 1 suaugusia amerikieciu akita augina) redwitch kraujo ir kuriu 2-3 iskeliauja taip pat i uzsieni). Tai galu gale nezinomu dar liko apie 2-5 amerikieciu akitos.
O akita-inu kiek zinau jau yra daugiau registruota nei amerikieciu.
Atsakyti
QUOTE(indre-g. @ 2011 04 13, 19:53)
Jetus kokia grazute Aiko

I paroda nors viena buvo nukeliaves? smile.gif Nes musu mamytes seimininkai vis siulo, kad pabandytume i maziuku paroda nuvest smile.gif

Buvom dvejose.
pirmam gavo labai gerai, buvo mazylis
antrame BOB jaunimo kategorijoj
Bet jam truputi kitas suo ikando (susipese) o vet nuskuto plota kailio, kad plaukai neiaugtu, tai laukiam kol ataugs ir vel vesim. Tik jam reik mokintis kaip ringe elgtis o tai pastoviai atsiseda, kasosis arba atsigula biggrin.gif siaip toks tinginukas jis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(indre-g. @ 2011 04 13, 20:18)
Cia zmonems su kantrybe ir megstantiems demesi suniukas biggrin.gif
bet tikiuosi si veisle isplis kaip ir visam pasauly smile.gif cia tik lietuvoje kiek zinau amerikieciu akitu jau registruota 38 (bet is ju apie 10-15 gyvena baltarusijoje, 10 sirvintu rajono akitukai ( gime vasari, bet mus iskart perspejo, kad is tu veiseju nepirkti, jie dar 4 amerikieciu suaugusias akitas augina), 6 jonavos akitukai (gime irgi vasari, seimininkai 1 suaugusia amerikieciu akita augina) redwitch kraujo ir kuriu 2-3 iskeliauja taip pat i uzsieni). Tai galu gale nezinomu dar liko apie 2-5 amerikieciu akitos.
O akita-inu kiek zinau jau yra daugiau registruota nei amerikieciu.

o as tikiuosi nepaplis, man patinka, kad nesutinku panasiu i saviski smile.gif zinau tik kad Vilniuje naujamiesti balta akita kazkas vedzioja ir va dar viena mergaite cia pamaciau smile.gif
Akita Inu gal apie 90 jau bet nezinau kiek tiksliai LT gyvena. Bet as dazniau matau amerikietiskas ne japoniskas
Atsakyti
QUOTE(indre-g. @ 2011 04 13, 18:55)
Tiek demesio istikruju susilaukia akitos? Nes lengva soka tikrai gavom ).

Taip taip, mes irgi toki soka gavom kai isejom su saviske:) Visi kaip jus sakot alpo ir tebealpsta dar, puola glostyt ir snekint, ir zinoma girt smile.gif
Tik labai nervina , kai kiti mano , kad cia haskis:)
Papildyta:
QUOTE(wsin @ 2011 04 13, 20:34)

o as tikiuosi nepaplis, man patinka, kad nesutinku panasiu i saviski smile.gif zinau tik kad Vilniuje naujamiesti balta akita kazkas vedzioja ir va dar viena mergaite cia pamaciau smile.gif
Akita Inu gal apie 90 jau bet nezinau kiek tiksliai LT gyvena. Bet as dazniau matau amerikietiskas ne japoniskas

Grazuolis jusu:)
Japonisku akitu kai registravome sake 120 dabar Lietuvoje. Beje, man irgi patinka kad situ sunu mazai:)
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2011 04 13, 20:34)
o as tikiuosi nepaplis, man patinka, kad nesutinku panasiu i saviski smile.gif

Ir ne tik dėl to - populiarias veisles iškart puola daugint be dokumentų, kergia belenką su belenkuo, tad geriau, kai jos mėgėjų kiekis yra saikingas. Mano draugė, dirbdama etikos mokytoja, su vaikais Hačiko žiūrėjo, o paskui ilgai ilgai jiems aiškino, kad tik filme juokinga, kai šuo kažką sugraužia (nes realybėje tų sugraužimų būna daugiau) ar kai yra labai užsispyręs. Žodžiu, visa klasė labai norėjo "Hačiko" turėt, tai teko jai atkalbinėti biggrin.gif

QUOTE(Myllia @ 2011 04 13, 21:20)

Aš auginu čekoslovakų vilkšunę, tai irgi tenka daugeliui aiškint, kad ne haskis biggrin.gif Vyresniems vyriškiams labiau į laiką panašu būna (nu čia dar dar, tik kad kūno ilis ir uodega labai skirias biggrin.gif)

Dar viena juokinga akita iš "Sveika" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2011 04 13, 21:34)
Buvom dvejose.
pirmam gavo labai gerai, buvo mazylis
antrame BOB jaunimo kategorijoj
Bet jam truputi kitas suo ikando (susipese) o vet nuskuto plota kailio, kad plaukai neiaugtu, tai laukiam kol ataugs ir vel vesim. Tik jam reik mokintis kaip ringe elgtis o tai pastoviai atsiseda, kasosis arba atsigula biggrin.gif siaip toks tinginukas jis smile.gif

Bet as dazniau matau amerikietiskas ne japoniskas

O tai sveikinu, bet aisku, gaila kad ikando, jusu apylinkese kazkur?
idomu kas dar amerikieciu turi smile.gif

QUOTE(Myllia @ 2011 04 13, 22:20)
Taip taip, mes irgi toki soka gavom kai isejom su saviske:) Visi kaip jus sakot alpo ir tebealpsta dar, puola glostyt ir snekint, ir zinoma girt smile.gif
Papildyta:

Grazuolis jusu:)
Japonisku akitu kai registravome sake 120  dabar Lietuvoje. Beje, man irgi patinka kad situ sunu mazai:)

Va del haskiu, tai tiesa sakant ir as kartais pykteliu, kai paklausia, bet matyt kai isaugs, tada ir pasimatys didesnius skirtumus. Gal ir gerai kad ju mazai ir jie brangus, gal taip daug neatsiras be dokumentu.

Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 04 13, 21:20)

Ale mat kaip - man tai didžioji dauguma aiškina, kad mano haskiai tai laikos. Jau net nebesivarginu aiškinti.
Ech, turėsiu ir aš akitą, ale reik dar persikraustyt į namą ir dar porą haskių įsigyti. smile.gif
Atsakyti
Pas mus ( Airijoj) kažkas košmariško su šunų "dauginimu" doh.gif O rimtų veislynų ne taip ir daug, tad esam nusiteikę laukti ilgai , bet viliames, kad ne per ilgai doh.gif

PVZ :
http://www.donedeal......8breed)=Akita
Atsakyti
Haski vieni draugai turi, tai toks mielas, toks pukas, kad daugiau nieko ir nebereikia biggrin.gif
Atsakyti
Nius mano mergos nei mielos, nei pūkai biggrin.gif. Velnių priėdusios, bambeklės ir dar aršios. Tikros kalės biggrin.gif. Tik kartais atslenka ir terorizuoja - glostyk jas.

Su akita šiaip gyvai dresūroj teko pabendraut. Ir pirma mintis buvo, kad reik stipraus šeimininko. Nes ten moteris vargo su šune - ji nei velnio neklausė. Tik tiek, kad nesicirkino taip kaip mano haskis.
Atsakyti
QUOTE(Gi @ 2011 04 14, 00:33)
Nius mano mergos nei mielos, nei pūkai biggrin.gif. Velnių priėdusios, bambeklės ir dar aršios. Tikros kalės biggrin.gif. Tik kartais atslenka ir terorizuoja - glostyk jas.

Su akita šiaip gyvai dresūroj teko pabendraut. Ir pirma mintis buvo, kad reik stipraus šeimininko. Nes ten moteris vargo su šune - ji nei velnio neklausė. Tik tiek, kad nesicirkino taip kaip mano haskis.

na, nzn ar cia gerai ar cia taip pas dauguma... Musu vyrukui 2menesiai ir kazkaip komandas: sedet, balsa, gulet, duot labas ismokom, dabar tik kad nesusimaisytu, nes buna kad pagudrauja, visas komandas padaro nors tik vienos prasei, ir tada jau duok jam mesytes biggrin.gif bet tokios gudrybes aisku jam nepadeda, turi atlikti graziai... Tik mastau ar kolkas uzteks ir kartot komandas kurias jau mokam, ar dar veliau kokiu ismokyt, kad nebutu veliau per velu mokint. Kaip jus manot?
Atsakyti