QUOTE(Nakita @ 2011 04 04, 12:22)
Labas rytas. Mes dar tik paieškose ,dar nesame tvirtai apsisprendę dėl veislės, nes kiekviena veislė turi savo "pliusų ar minusų" , jeigu galima taip pavadinti jų savybes
Kaip mažylis adaptuojasi pas Jus ? Lauksim foto mažo kamuoliuko
Net nesitikejau kad taip atgis si tema. Cia mano mazuciukas 5-6 savaiciu
Naujesniu nuotrauku dar neperkeleme, bet auga kaip ant mieliu ir kiekviena diena vis po naujiena. Pirmas dvi dienas elgesi gana ramiai, bet va siandien, tai megino mano kantrybe kiekviena minute

katinas ir prisidejo

Bet jau suprato jog, mano draugas jam bosas, tas man zymiai sunkiau tvarkytis tenka.
Papildyta:
QUOTE(Kati_ @ 2011 04 04, 13:43)
Kol toks mažas, tai tuos kandimus nukreipkite į kitą daiktą: pvz. jei kanda, kiškite jam į nasrus žaislą, virvę ir pan. Neleiskite kandžioti jūsų. Atpratinti nuo to reikėtų nuo pat pirmos dienos, bet žaidimo forma
Ir mažiukam tokiems kaulų duoti negalima. Alternatyva - sausgysliniai kaulai.
Sveikinu su nauju gyventoju, labai gražų šuniuką įsigijote
Duodam ta sausgysliu kaula, bet jis jam visai neidomus, matyt per kietas. O va su kramtymu kovoju, tik aisku butu paprasciau jei sveciai nesileistu kandziojami, bet kai toki pukuti isvysta, tai ir leidziasi, kad tik paglostyt gautu. O nuo sveciu jau nebepabegsim, nes lauke reikia buti o pas drauga istisai atvaziuoja klientai
Papildyta:
QUOTE(Nakita @ 2011 04 04, 14:15)
Nors ir stengiames skaityti, domėtis ir rinkti žinias apie šią veislę, bet dar niekur neradau, kad būtų parašyta, kaip Akitos draugauja su vandeniu ( gamtoje) ???
Maniskiui tai lauke nesvarbu purvas, sniegas, bala... per viska persiris, kartais kojos susipina

tad kazkaip nelabai bijo, bet manau kai pirma karta ezera isvys bus kitokia reakcija