Įkraunama...
Įkraunama...

Akita

Sveiki 4u.gif
O kaip kazi jie sutartu su mazos veisles sunimis g.gif jei tektu gyventi kartu?Gal kas turite kokiu pavyzdziu?
Atsakyti
tai japoniškos akitos pačios nėra didelės. Ir šiaip dėl sutarimo koks skirtumas didelės veislės šuo ar mažos ? smile.gif
Atsakyti
Nerealiai jie cia lotuliukas.gif apie amerikietiskas kazkaip teko maziau dometis, gal jos ne tokios bjaurios kitu sunu atzvilgiu smile.gif as ir dievinu didelius sunis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2011 01 20, 13:34)
tai japoniškos akitos pačios nėra didelės. Ir šiaip dėl sutarimo koks skirtumas didelės veislės šuo ar mažos ? smile.gif

bet pries isigydamas turi buti tikras viskuom mirksiukas.gif
Atsakyti
šunų sutarimas tarpusavyje daugiausia priklauso nuo jūsų, nuo to kaip jūs užimate lyderio pozicijas ir ar tikrai juo esate. Tai klausimai kuriuos visų pirma turite sau užduoti įsigydami kitą veislę. Šunys šiaip gaujos gyvūnai-jiems gerai augti ir gyventi kai jų daug
Atsakyti
Amerikietiškom akitom domėjau labai abstrakčiai, bet susidariau nuomone, kad jos yra dominuojančios labiau nei Japoniškos smile.gif
Realiai, am. akitos man tai kažkas nerealaus wub.gif

Linulyte, buvau pas vieną jorkų veisėją fotografuoti mažylių ir pas ją buvo palikta jos sūnaus akita, tai toli gražu ne kiekvienas šuo moka TAIP bendraut su šuniukais wub.gif Buvau nustebus nerealiai, tokia atsargi, bet tuo pačiu ir žaisminga, tie jorkai kaip skėriai ją apsipitę ir pešioja lotuliukas.gif
Atsakyti
O idomu kaip tada elgtusi su haskiu, nes haskis irgi neeilinio charakterio vyriokas pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(red_cerry @ 2011 01 20, 14:56)
O idomu kaip tada elgtusi su haskiu, nes haskis irgi neeilinio charakterio vyriokas pas mane  biggrin.gif

išsiaiškintų hierarchiją tarpusavyje ir gyventų biggrin.gif , akita turėtų būti viršesnė.
Atsakyti
QUOTE(Nikodema @ 2011 01 20, 13:48)

Linulyte, buvau pas vieną jorkų veisėją fotografuoti mažylių ir pas ją buvo palikta jos sūnaus akita, tai toli gražu ne kiekvienas šuo moka TAIP bendraut su šuniukais  wub.gif  Buvau nustebus nerealiai, tokia atsargi, bet tuo pačiu ir žaisminga, tie jorkai kaip skėriai ją apsipitę ir pešioja  lotuliukas.gif

Oi,kaip saunu thumbup.gif
Atsakyti
baisoka, kad vienas kito neuzpjautu smile.gif
Atsakyti
Mes tai turime katina ir pirksim greit akita. Kiek domejausi, su kitais gyvunais jie sutaria arba ignoruoja. Del kitu sunu gal kiek sunkiau, bet jei akita bus antras suo seimoje,tai labiau reiktu pergyventi kaip pirmasis suo reaguos i akita, juk jei su juo uzaugs akita tai tikrai nemanau, kad uzaugus ims pulti kita suni smile.gif tuo labiau sava.
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 01 21, 14:20)
Mes tai turime katina ir pirksim greit akita.

per atostogas buvau palikus savo akitą draugei, kuri turėjo -niolika (net nežinau kiek tiksliai) kačių. draugė paaiškino, kad negalima lįst ir jokių problemų biggrin.gif
Atsakyti