Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI (Breketininkių klubas...

QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 27, 15:32)
Man tai kazkokia paranoja doh.gif vis galvoju ar sutvarkys graziai dantis breketai,tiek esu prisisavojus,o dabar galvoju,kad jie pas mane bus negrazus,forma ir.t.t fear.gif

Tai kad jau dabar jie grazus ir baltuciai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
Del vielutes tai as irgi pati uzsilenkiu ir man tada nebetrina,nu bent anskciau taip darydavau jei budavo problemu smile.gif daivasta tai pakankamai mazai reiks nesiot dienom,o kapu tau nedare? g.gif
Papildyta:
QUOTE(tavolaime @ 2009 08 28, 11:35)
Tai kad jau dabar jie grazus ir baltuciai  mirksiukas.gif

aciu blush2.gif bet foto nesimato dar,kad atrpai kur 4 istraukti,ir itliniai dar nevisai graziai,zodziu dar yra darbelio doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 08 28, 10:42)
Sveikos  4u.gif

Kodėl yra 2 breketininkių temos??  blink.gif Kas čia per dvi atskiros grupuotės??  biggrin.gif

jau senokai tos dvi temos,jos turi savo mes savo biggrin.gif ten maciau maziau paneles aktyvios ax.gif
Atsakyti
Keletas is jusu gyvenate Londone,ar ne?Tai jus skraidote kas pora menesiu i paverzimus? g.gif Kiek tada jums kainuoja paverzimas(su kelione)?Nes musu seima tikriausiai rudeni isvykstam is Lietuvos rudeniop-ir vis svarstau apie galimybe ieskotis "ten"gydytojo,nes kitu atveju-man tie breketai nezinia,kiek kainuotu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2009 08 28, 11:38)
Keletas is jusu gyvenate Londone,ar ne?

As skaraidau ax.gif kiek kainoja priklauso uz kiek bilieta nusiperki, siaip jei cia detis breketus kainuoja nuo £4500, man asmeniskai apsimokiau skraidyt, kadangi su darbu problemu nera, o cia paverzimas tau kainotu nuo £100 priklauso kokius breketus turesi, jei damon tai £150 ir damon nevisos klinikos turi.

Man asmeniskai apsimoka skraidyt, tuo paciu ir tevus pamatau dazniau ir Mb cigareciu parvezu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 08 28, 10:42)
Kodėl yra 2 breketininkių temos??  blink.gif Kas čia per dvi atskiros grupuotės??  biggrin.gif

As irgi norejau pasidometi, kas cia per bardakas? g.gif biggrin.gif Manau butu fainiau, jei butu bendra tema... Ups! Sekta cool.gif

Merginos, kaip jus sugebat nusifotkint dantis? As kai fotkinu, tai man issilieja vaizdas! Turbut fotikai geri pas jus? g.gif
Atsakyti
as is 5kartu kol nufotkinau dantukus smile.gif) nemegstu tokiu foto daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 08 28, 13:22)
As irgi norejau pasidometi, kas cia per bardakas? g.gif  biggrin.gif Manau butu fainiau, jei butu bendra tema... Ups! Sekta  cool.gif

Merginos, kaip jus sugebat nusifotkint dantis? As kai fotkinu, tai man issilieja vaizdas! Turbut fotikai geri pas jus? g.gif

man tai nusifotkina gerai g.gif ax.gif
Atsakyti
Gal mano dantu fotikas issigasta
biggrin.gif
Atsakyti
gal biggrin.gif as uz val busiu kedej pas ortodonta, tai parasysiu kai grysiu vakare kaip man sekesi
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 08 28, 13:22)
As irgi norejau pasidometi, kas cia per bardakas? g.gif 

Jokio cia bardako, man atrodo, jei paskaitytum tema, tai suprastum, kad ten kalba mergaites kurios jau be breketu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 08 28, 13:43)
Jokio cia bardako, man atrodo, jei paskaitytum tema, tai suprastum, kad ten kalba mergaites kurios jau be breketu  ax.gif

butent wink.gif pagaliau viskas aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 08 28, 13:41)
gal biggrin.gif as uz val busiu kedej pas ortodonta, tai parasysiu kai grysiu vakare kaip man sekesi

lauksim ziniu ax.gif
Atsakyti