Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI (Breketininkių klubas...

QUOTE(vampyre @ 2009 08 28, 16:09)
tu tiesiog privalai uzduot visus tau rupimus kls:) geri ortodontai visad turi pvz kaip kurie breketukai atrodo smile.gif vienas dalykas ant maketo, kitas foto smile.gif man parode visus variantus ( as norejau safyriniu labai, bet paziurejau kad jie nesiskiria beveik nuo keramikiniu)...be to , jeigu grasina dantu rovimais ir niekaip kitaip, apsilankyk pas kita ( niekas per gava neduos) rolleyes.gif nes kiek daktaru tiek ir nuomoniu smile.gif  gali spelioti kaip ten kas bus, bet geriausia nuejus apziureti situacija, gauti realius pasiulymus ir tada jau galvoti kas tau geriausia, prieinamiausia...taigi va tiek is mano puses  ax.gif

na dar niekas negrasina su dantu rovimais..as jau cia pati prisigalvoju apie blogiausia lotuliukas.gif manau ,kad pavyktu ir taip istiesint... g.gif
tai vat kad siauliuose tik vienintelis jis ir tetiesina su breketais dantukus.. doh.gif eileje laukiu nuo praitu metu lapkricio doh.gif nera labai is ko rinktis..sakysiu tiesinkit nerove nenoriu ..
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif neao siaip is tikruju gaila man mano dantu..sveiki visi..problemu su jais neturiu sveika danti raut ir nesamone doh.gif doh.gif doh.gif na tikiuos net neuzsimins apie tai biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, šitoje temoje esu naujoke, bet breketukus turiu. Gydymas jau į pabaigą eina. Gal kuri nors galėtų mestelt linką, kur būtų galima jūsų dantukų nuotraukytes pamatyt? Pati nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 08 28, 16:11)
Aš Vilniuje. Breketukus nešioju nelabai ilgai - nuo gegužės mėnesio. Na ne už kalnų bus 4 mėnesiai. Kas dėl breketų, tai aš irgi norėjau safyrinių, bet mane daktarė atkalbėjo, sakė jei pati dėtųsi, tai tik metalinius. O tuo metu ir su pinigėliais ne pyragai buvo, tai džiaugiuosi ir vargo nematau 4u.gif

na o per 4menesiukus kiek nors matosi koks nors jau pagerejimas? ax.gif

QUOTE(kabesita @ 2009 08 28, 16:19)
Tinar tau pats ortodontas pasiulys gydyma ir breketus kurie tau labiau tinka  mirksiukas.gif as irgi norejau kad tik maziau matytusi, butu teke raut 2 dantis, o turiu Damon, dantu neroviau ir tikrai dziaugiuos rezultatu  mirksiukas.gif

va ...jo skaiciau apie ta damon..greita efektyvu g.gif
o netrina jie tau?

kiek laiko jau turi damon breketukus?
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2009 08 28, 15:25)
o netrina jie tau?

kiek laiko jau turi damon breketukus?

Man asmeniskai nieko netrina, nei skauda, jei paverzia 2 dienos ir viskas, kaip kitom ilgiau budavo.
O nesioju jau 10 menesiu bus blink.gif oho parasiau ir pati issigandau kad tiek ilgai jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MissDoll @ 2009 08 28, 15:24)
Laba diena, šitoje temoje esu naujoke, bet breketukus turiu. Gydymas jau į pabaigą eina. Gal kuri nors galėtų mestelt linką, kur būtų galima jūsų dantukų nuotraukytes pamatyt? Pati nerandu  blush2.gif

Labas, deja mūsų fotoalbumas apsaugotas slaptažodžiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 08 28, 15:40)
Labas, deja mūsų fotoalbumas apsaugotas slaptažodžiu.  4u.gif

O kokie reikalavimai yra, kad jau gaučiau teisę sužinoti slaptažodį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MissDoll @ 2009 08 28, 17:13)
O kokie reikalavimai yra, kad jau gaučiau teisę sužinoti slaptažodį?  smile.gif

Na, kažkada buvom nutarę, kad kai jau pateks naujas narys į sąrašiuką, tai galės ir duomenis gauti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 08 28, 16:38)
Man asmeniskai nieko netrina, nei skauda, jei paverzia 2 dienos ir viskas, kaip kitom ilgiau budavo.
O nesioju jau 10 menesiu bus  blink.gif oho parasiau ir pati issigandau kad tiek ilgai jau  biggrin.gif

jo jau ilgai.. biggrin.gif na o kiek laiko galvoja juos tau laikyti uzdetus? ar greit duodasi tiesinimui ar nelabai? ax.gif

QUOTE(Achilles @ 2009 08 28, 18:15)
Na, kažkada buvom nutarę, kad kai jau pateks naujas narys į sąrašiuką, tai galės ir duomenis gauti  rolleyes.gif

na mane temelej naujoje galesit pridet jau biggrin.gif parodysiu iras save..smile.gif)kaip atrodau be breketeu ir kaip su jais atrodysiu aisku nusifotografuosiu ax.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif

QUOTE(kabesita @ 2009 08 28, 13:01)
As skaraidau  ax.gif kiek kainoja priklauso uz kiek bilieta nusiperki, siaip jei cia detis breketus kainuoja nuo £4500, man asmeniskai apsimokiau skraidyt, kadangi su darbu problemu nera, o cia paverzimas tau kainotu nuo £100 priklauso kokius breketus turesi, jei damon tai £150 ir damon nevisos klinikos turi.

Man asmeniskai apsimoka skraidyt, tuo paciu ir tevus pamatau dazniau ir Mb cigareciu parvezu  blush2.gif

thumbup.gif Aisku nera labai pigus bilietai i LT (as su ryanair skraidau),bet tuo paciu juk ir aplankai visus smile.gif Va dar vienas pliusas del cigareciu thumbup.gif

QUOTE(kabesita @ 2009 08 28, 15:19)
Tinar tau pats ortodontas pasiulys gydyma ir breketus kurie tau labiau tinka  mirksiukas.gif as irgi norejau kad tik maziau matytusi, butu teke raut 2 dantis, o turiu Damon, dantu neroviau ir tikrai dziaugiuos rezultatu  mirksiukas.gif

Tai kaip supratau jei desiuos damon breketus,tai nereikes raut dantu? bigsmile.gif
Beje,kiek jie kainuoja (damon) breketai? SUprantu,kad visur skirtingai,na,bet mazdaug... ax.gif

P.S. Man irgi butu labai idomu pamatyt nuotraukytes.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renachiuke: 28 rugpjūčio 2009 - 18:02
QUOTE(renachiuke @ 2009 08 28, 18:59)

Sveikos  4u.gif

thumbup.gif  Aisku nera labai pigus bilietai i LT (as su ryanair skraidau),bet tuo paciu juk ir aplankai visus smile.gif Va dar vienas pliusas  del cigareciu  thumbup.gif

Tai kaip supratau jei desiuos damon breketus,tai nereikes raut dantu?  bigsmile.gif
Beje,kiek jie kainuoja (damon) breketai? SUprantu,kad visur skirtingai,na,bet mazdaug...  ax.gif

P.S. Man irgi butu labai idomu pamatyt nuotraukytes.. 4u.gif

kai prisijunksite i musu saraseli ,pamatysite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 28, 19:09)
kai prisijunksite i musu saraseli ,pamatysite ax.gif

4u.gif

Merginos,ka galvojate apie sia klinika?

http://www.pilene.lt...n...9&Itemid=11

Va ir susiradau kainas ir t.t. Tai nebrangus tie Damon breketukai.. Reikes pasiskambinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2009 08 28, 19:21)
4u.gif 

Merginos,ka galvojate apie sia klinika?

http://www.pilene.lt...n...9&Itemid=11

Va ir susiradau kainas ir t.t. Tai nebrangus tie Damon breketukai.. Reikes pasiskambinti  ax.gif

esu girdejusi geru atsilipiemu,pati cia skambinausi,bet kadangi buvo nezmoniskos eiles,ejau kitur,kur prieme smile.gif
Atsakyti