Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI (Breketininkių klubas...

QUOTE(Achilles @ 2009 08 31, 19:55)
spausk atsakyti ir tiesiog rašyk žemiau visų žodžių, bet nieko netrink

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 08 31, 20:03)
malonu  smile.gif

sveikos, na as jau po laidotuviu ,dekui uz uzuojauta  4u.gif  na ka,o ryt i mokykla  ax.gif  biggrin.gif

kaip as nenoriu i mokykla, kad kas zinotu g.gif g.gif blink.gif net negera darosi pagalvojus lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=natale,2009 08 31, 18:45]
[quote=Vergine,2009 08 31, 12:36]
Mano va į tokį panašus: VORIUKAS Tik čia du žiedukai, o pas mane keturi žiedukai buvo (tvirtinosi ant keturių dantų, per gomūrį)
Na tikiuosi žmonės nesigąsdins doh.gif
Neee,cia ne toks,kur man rode.cia toks kur pas tave manau reikalingas gomuri plesti ar kazka panasaus. Man kur rode foto tai i masinu amortizatori panasus (jei kas mate blush2.gif )
Papildyta:
As pati ziuriu ziuriu,kad as kazkaip ne kaip visos rasau.Gal as cituot nemoku? blush2.gif
[/quote]
Spausk prie zinutes ,kuria nori atsakyti zodeli ATSAKYTi smile.gif
Papildyta:
Paciai cia kazkas blogai gavosi g.gif
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2009 08 31, 19:08)
kaip as nenoriu i mokykla, kad kas zinotu  g.gif  g.gif  blink.gif  net negera darosi pagalvojus  lotuliukas.gif

uzuojauta,as ir nenoreciau lotuliukas.gif bet stenkis,kad mes tavim didziuotumemes lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 31, 19:12)
Spausk prie zinutes ,kuria nori atsakyti zodeli ATSAKYTi  smile.gif
Papildyta:
Paciai cia kazkas blogai gavosi  g.gif

ten blogai gavos, nes prieš tai kažkas sumakaliojęs buvo.. reikia žiūrėti, kad žinutės pradžioje būtų užrašas quote ir cituojamos žinutės gale užrašas /quote tik jie turi būti laužtiniuose sklaisutuose,tada viskas bus gerai.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 08 31, 19:49)
oho.. nebijai?

Jei cia man skirta zinute buvo, tai bijau ne tas zodis. blink.gif Bet laaabai noriu breketu.Taip ilgai ruosiaus,kad dabar kiekviena diena kaip menuo.Dabar jau viskam pasiruosus.Tik va operacijos,atsisakiau.Brangiai bliambocki,sake apie 10 000lt, kazkaip nesimeto tokie pinigai.Tai kito kelio man nera, tik herbsto aparatas.Kazkaip paskaiciau,niekam dar neteko tokio nesiot,tai kas as cia pirma tokia busiu? unsure.gif hah.gif Reikes klaust gal vistik man ir su elastikais galima bus stumti zandikauli. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmosius @ 2009 08 31, 17:46)
Aga labai simpatiska smile.gif sveika atvykus smile.gif
as gryzau is vilniaus visa pavargus valgau arbuza smile.gif
gal kuri galite padeti su skelbimu pakabinimais universitetuose?smile.gif

Gal as galiu padet? Kaune LZUU,jei tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 08 31, 19:24)
Jei cia man skirta zinute buvo, tai bijau ne tas zodis.  blink.gif Bet laaabai noriu breketu.Taip ilgai ruosiaus,kad dabar kiekviena diena kaip menuo.Dabar jau viskam pasiruosus.Tik va operacijos,atsisakiau.Brangiai bliambocki,sake apie 10 000lt, kazkaip nesimeto tokie pinigai.Tai kito kelio man nera, tik herbsto aparatas.Kazkaip paskaiciau,niekam dar neteko tokio nesiot,tai kas as cia pirma tokia busiu? unsure.gif  hah.gif Reikes klaust gal vistik man ir su elastikais galima bus stumti zandikauli.   ax.gif
Papildyta:

Gal as galiu padet? Kaune LZUU,jei tinka  ax.gif

elastikai nestumia zandikaulio,jie dantis stumdo,man per gomuri lankas zandikauliui detas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 31 rugpjūčio 2009 - 18:27
to Svajaaa, tada man amen user.Nu ka, tada kai turesiu ta "grozi" jums parodysiu.Kazkas gi turi but pirmas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 08 31, 19:29)
to Svajaaa, tada man amen user.Nu ka, tada kai turesiu ta "grozi" jums parodysiu.Kazkas gi turi but pirmas  lotuliukas.gif

grozis reikalauja auku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 08 31, 19:29)
to Svajaaa, tada man amen user.Nu ka, tada kai turesiu ta "grozi" jums parodysiu.Kazkas gi turi but pirmas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 08 31, 18:08)
kaip as nenoriu i mokykla, kad kas zinotu  g.gif  g.gif  blink.gif  net negera darosi pagalvojus  lotuliukas.gif

as ir noriu ir nenoriu biggrin.gif bet teks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 08 31, 19:16)
ten blogai gavos, nes prieš tai kažkas sumakaliojęs buvo.. reikia žiūrėti, kad žinutės pradžioje būtų užrašas quote ir cituojamos žinutės gale užrašas /quote tik jie turi būti laužtiniuose sklaisutuose,tada viskas bus gerai.
4u.gif

viskas aisku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 08 31, 19:45)
as ir noriu ir nenoriu biggrin.gif bet teks  smile.gif

ar jau nusipirkot gelyciu? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(daivasta @ 2009 08 29, 14:15)
Na ka mergaites o dabar zadetos mano dantuku foto, dar ir kaip plokstele atrodo  rolleyes.gif

thumbup.gif
Super,kazi kada mano tokie bus biggrin.gif

QUOTE(Vergine @ 2009 08 31, 11:36)

Pagaliau man išeiginė assa.gif

Ir man drinks_cheers.gif Tik liudniausia,kad as visa diena turiu laisva,o MB dirba nu o9 ryto iki 23h siandien doh.gif

QUOTE(tavolaime @ 2009 08 31, 13:08)
Kaip,mergaites,jums dienele?ar neaplanko rudeniska nuotaika? smile.gif

Pas mus siandien labaaai silta ir sauleta,vejas stiprokas,bet ir tas dar toks vasariskas irnesakyk.gif

QUOTE(tavolaime @ 2009 08 31, 14:27)
Pradziai trauksim i Sveicarija,o paskui bus matyt  biggrin.gif

Kodel Sveicarija? ax.gif

Panos,as jau netveriu savo kailyje,beveik kiekviena nakti sapnuoju breketus doh.gif Tokia laiminga sapnuos bunu,o atsikeliu ir nera biggrin.gif Ah,daug dar laiko iki sausio,bet pastaruoju metu laikas taaaip greit lekia,tai zinau,kad greit ateis smile.gif

Beje,visoms linkiu smagios rugsejo 1mos. Brrr,kaip nenoreciau sugrizt i mokykla...
Atsakyti