Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI (Breketininkių klubas...

QUOTE(vilmosius @ 2009 08 31, 22:58)
as ir i universiteta smile.gif bet jau paskutinis kursas jeeeee ir galesiu emigruoti smile.gif

ka studijuoji? oj mano MB grizo i Lietuva ir sake daugiau nenoretu isvaziuot.. jis ten dirbo menesi, tai per men numete 6kg, nors buvo kaip pagaliukas, bet vistiek numete dar... ir sake visur geriau, bet namie geriausia wink.gif ir siaip sake nebevaziuotu.. nors buvo ne vienas su broliu ir dviem draugais, bet nebenori ten jau grist
Atsakyti
as studijuoju elektros inzinerija, kitaip sakant valdymas ir energetika smile.gif visada norejau isvaziuoti pries sukuriant seima tai po bakalauro ir su holivudine sypsena su draugu galvojam susideti daiktus ir isvaziuoti metams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 08 31, 23:07)
as studijuoju elektros inzinerija, kitaip sakant valdymas ir energetika smile.gif visada norejau isvaziuoti pries sukuriant seima tai po bakalauro ir su holivudine sypsena su draugu galvojam susideti daiktus ir isvaziuoti metams smile.gif

na musu planuose irgi buvo, kad jis ten metus isbuna, o as pabaigus 12kl skrendu pas ji, ir ten studijuoju, bet taip gavosi, kad jis grizo cia studijuot, nes net nemanem kad istos i nemokama tai va taip ir gavosi:) gal kai abu baigsim studijas irgi leksim kur, bet po keturiu metu tai jau nemanau ar noresis kur lekti wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 08 31, 22:07)

o kur mokaisi?oho,jus ir drasuoliai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2009 08 31, 21:13)
Nemoku idet foto.  blush2.gif  tai imetu linka
http://coloradosprin...ages/Herbst.gif
cia aisku nepats graziausiais variantas, sake yra grazesniu dabar.Bet principas tas pats.

koks idomus dalykas blink.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 31 rugpjūčio 2009 - 21:12
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 31, 23:12)
Papildyta:

koks idomus dalykas blink.gif  smile.gif

turbut su juo labai nepatogu... ;/ idomu kada man kalnelius nuims g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 31, 22:12)
Papildyta:

koks idomus dalykas blink.gif  smile.gif

mokausi tai KTU ten kur sunkiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 08 31, 23:14)
turbut su juo labai nepatogu... ;/ idomu kada man kalnelius nuims g.gif

as dabar pagalvojau, o ka jei daug kalbesi ir tas aparaciukas prades girgzdet? taip kalbi kalbi ir tokie garsai eina cirks cirks doh.gif buna gi kai metalas nesuteptas tai pradeda girgzdet. lotuliukas.gif del nepatogumu tyliu...kaip ir no coments angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 08 31, 18:21)
sveikos paneles smile.gif  4u.gif  kaip gyvenat? kaip jusu dantukai laikosi? wink.gif
mano dantukai normaliai, tik nusibodo tas kad galinuose dantukuose viela issineria kai valgau, bet ranka jau igudo ir greit isidedu atgal ja, bet vistiek nusibosta, reik visur nesiotis replytes manikiurines ir veidrodeli  smile.gif  thumbup.gif  tai nusibosta biggrin.gif
dantukai aptiniai kazkiek issitiesino, tik vienas dantukas kaip buvo persisukes taip ir liko sad.gif

p.s o elastikai tikrai netrukdo buciuotis? biggrin.gif blush2.gif  thumbup.gif

Man siandien issinere viela,bet kaip ja ideti i ta skylute,jei ji ilgesne,o sulenkti tai niekaip neiseitu tikriausiai g.gif
QUOTE(vilmosius @ 2009 08 31, 21:58)
as ir i universiteta smile.gif bet jau paskutinis kursas jeeeee ir galesiu emigruoti smile.gif

O ko emigruot?Tikriausiai kad darbeli koki susirast daugiau apmokama nei Lietuvoj,ar ne?
Kazkas klause,kodel i Sveicarija?Todel,kad turtingiausia salis Europoje-kaip sakoma,pradesime nuo virsunes ir palengva leisimes i apacia lotuliukas.gif Tikiuosi,neteks grizt i dugna-Lietuva wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2009 08 31, 22:22)
Man siandien issinere viela,bet kaip ja ideti i ta skylute,jei ji ilgesne,o sulenkti tai niekaip neiseitu tikriausiai  g.gif

O ko emigruot?Tikriausiai kad darbeli koki susirast daugiau apmokama nei Lietuvoj,ar ne?
Kazkas klause,kodel i Sveicarija?Todel,kad turtingiausia salis Europoje-kaip sakoma,pradesime nuo virsunes ir palengva leisimes i apacia  lotuliukas.gif Tikiuosi,neteks grizt i dugna-Lietuva  wacko.gif

mes nenusprendem i kuria sali smile.gif bet ten kur kalbama angliskai smile.gif norisi kazkur pagyventi ne tik lietuvoje smile.gif lietuvoje tik kitiems dirbt imanoma savo verslo ispletoti tokiom salygom kaip dbr tai neimanoma tik seslyje dirbt..
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2009 08 31, 23:22)
Man siandien issinere viela,bet kaip ja ideti i ta skylute,jei ji ilgesne,o sulenkti tai niekaip neiseitu tikriausiai  g.gif

Kazkas klause,kodel i Sveicarija?Todel,kad turtingiausia salis Europoje-kaip sakoma,pradesime nuo virsunes ir palengva leisimes i apacia  lotuliukas.gif Tikiuosi,neteks grizt i dugna-Lietuva  wacko.gif

mano ir ilgesne bet sulenkiu, svarbu nenukirpt jos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 08 31, 22:25)
mano ir ilgesne bet sulenkiu, svarbu nenukirpt jos wink.gif

negaliu pakesti tu vielu kai islenda..
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 08 31, 23:28)
negaliu pakesti tu vielu kai islenda..

as irgi, kai pirma karta islindo buvo tokia tragedija biggrin.gif kad nezinojau kur detis, bet jau ranka igudo biggrin.gif pirma kart islindo po sudejimo breketu keleta valandu praejus biggrin.gif
Atsakyti