Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI (Breketininkių klubas...

man tai sentimentai kai isausdavo rugsejo 1 rytas, seimoj pas mane 4vaikai tai pilnas namas budavo smile.gif visi broliai grazus pasipuose su kostiumais o as su baltais kaspinais.. grazu prisiminti
Atsakyti
Labas rytas! Aš irgi šian jau mačiau gėliuotus moksleivius, tai man jų gaila pasidarė lotuliukas.gif brrrrrr kaip nenorėčiau grįžt į mokyklą biggrin.gif

O aš susikūriau ant greičio liniuotę, bet tikriausiai kada reiks prisėst ir ne ant greičio susikurt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergine: 01 rugsėjo 2009 - 08:43
grazi liniuote o zuikio dantys kodel be breketu ?? biggrin.gif:D:D:D
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 09 01, 09:45)
grazi liniuote o zuikio dantys kodel be breketu ?? biggrin.gif:D:D:D

Pakolkas pas jį tik gumytės sudėtos, kad tarpdančius išplėstų lotuliukas.gif
Atsakyti
Su rugsejo pirmaja smile.gif

Svajaaa na zinai niekada nebuna taip,kad buciau viskuom patenkinta,vistiek randu prie ko prisikabint biggrin.gif
Norisi baltu dantu (kaip pas Cicina biggrin.gif biggrin.gif ) idomu su kuo jis balinuosi,kaip ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 09 01, 09:47)
Pakolkas pas jį tik gumytės sudėtos, kad tarpdančius išplėstų lotuliukas.gif

aaa biggrin.gif o as nepastebejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2009 09 01, 10:00)
Norisi baltu dantu (kaip pas Cicina  biggrin.gif biggrin.gif ) idomu su kuo jis balinuosi,kaip ... smile.gif

Na bent iš nuotraukos, tai tavo dantys baltučiai 4u.gif

QUOTE(vilmosius @ 2009 09 01, 10:15)
aaa biggrin.gif o as nepastebejau biggrin.gif

Tai va... Čia jam dar tik Holivudo pradžia biggrin.gif
Atsakyti
Labs ryts..!!!
Su Rugsejo 1-aja!

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 09 01, 07:14)
Kuku ! O geras ir as inzinerija zubrinu, tik telekomunikaciju VGTU smartass.gif

as ir noriu i vgtu, transporto inzinerija, jei ten nepavyks tai i medicina bandysiu biggrin.gif

sveikos smile.gif dekui uz sveikinimus , as jau namie bigsmile.gif dabar laukiu draugu saikos pas mane ir leksim i miesta baliavot biggrin.gif
Atsakyti
Labas mergaites wink.gif 4u.gif su Rugsejo 1aja visas!!! thumbup.gif Kaip laikotes jus? ir jusu dantukai? As 20d buvau jau pirmam paverzime smile.gif buvau nusiteikusi kad labai skaudes,bet pasirodo,kad nebuvo taip blogai.2dieneles pamaude truputuka ir viskas,gyventi galima cool.gif O va 27d uzdejo apacioje breketukus thumbup.gif bet labai skaudejo,vos galejau valgyti blink.gif dabar jau kaip ir nieko,tik sianakt lupa taip perreze toks atsikises metaliukas,kad nei valgyt nei kalbet blink.gif

Ydejau i foto albuka dantuku foto kaip atrode pries ir kaip atrodo po siokiu tokiu pasikeitimu,mane tai labai dziugina ir ne velnio nesigailiu ,kad truputi reikia pakenteti kai skauda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deitrina: 01 rugsėjo 2009 - 10:47
QUOTE(Deitrina @ 2009 09 01, 11:37)
Labas mergaites  wink.gif  4u.gif  su Rugsejo 1aja visas!!! thumbup.gif  Kaip laikotes jus? ir jusu dantukai? As 20d buvau jau pirmam paverzime  smile.gif  buvau nusiteikusi kad labai skaudes,bet pasirodo,kad nebuvo taip blogai.2dieneles pamaude truputuka ir viskas,gyventi galima  cool.gif  O va 27d uzdejo apacioje breketukus  thumbup.gif  bet labai skaudejo,vos galejau valgyti  blink.gif dabar jau kaip ir nieko,tik sianakt lupa taip perreze toks atsikises metaliukas,kad nei valgyt nei kalbet  blink.gif

Ydejau i foto albuka dantuku foto kaip atrode pries ir kaip atrodo po siokiu tokiu pasikeitimu,mane tai labai dziugina ir ne velnio nesigailiu ,kad truputi reikia pakenteti kai skauda  mirksiukas.gif

Jega!! Kaip matosi pokyciai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 09 01, 11:35)
as ir noriu i vgtu, transporto inzinerija, jei ten nepavyks tai i medicina bandysiu biggrin.gif
sveikos smile.gif dekui uz sveikinimus , as jau namie  bigsmile.gif  dabar laukiu draugu saikos pas mane ir leksim i miesta baliavot  biggrin.gif

Niu tu duodi!!! transporto inzinerija ir medicina juk visiskai skirtingi dalykai smile.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vergine @ 2009 09 01, 09:42)
Labas rytas! Aš irgi šian jau mačiau gėliuotus moksleivius, tai man jų gaila pasidarė lotuliukas.gif brrrrrr kaip nenorėčiau grįžt į mokyklą biggrin.gif

O aš susikūriau ant greičio liniuotę, bet tikriausiai kada reiks prisėst ir ne ant greičio susikurt smile.gif

Vaj vaj vaj kokis zujkis puikis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 09 01, 11:35)
sveikos smile.gif dekui uz sveikinimus , as jau namie  bigsmile.gif  dabar laukiu draugu saikos pas mane ir leksim i miesta baliavot  biggrin.gif

vgtu lengviau jei dar su vadyba, nes ten nesimoko varikliu sandaros ir pns o ktu tai visa masina po kauleli praktiskai isnarstom biggrin.gif
Atsakyti