Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI (Breketininkių klubas...

Sveikos, mergytės smile.gif
šio mėn pabaigoje aš irgi būsiu breketuota smile.gif jau po kelių savaitėlių norėjau rašytis, bet šiek tiek nusikėliau savo noru į 28 dieną smile.gif
dantusiką tik vieną traukt reikės, o daugiau tik tiesinimas belieka.
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 08 31, 22:32)
as irgi, kai pirma karta islindo buvo tokia tragedija biggrin.gif kad nezinojau kur detis, bet jau ranka igudo biggrin.gif pirma kart islindo po sudejimo breketu keleta valandu praejus biggrin.gif

man tai taip greit neislindo viena karta buvo tik labai ziauriai tai daugiau nebenoriu.. schmoll.gif
Atsakyti
Oi kaip as nenoriu i mokykla schmoll.gif Zudo mane tas zinojimas kad jau paskutiniai metai,egzai,stojimai doh.gif Nu blyn net i dvyliktoke nepanasi,o jau po metu studente busiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 08 31, 22:44)
Oi kaip as nenoriu i mokykla schmoll.gif  Zudo mane tas zinojimas kad jau paskutiniai metai,egzai,stojimai  doh.gif  Nu blyn net i dvyliktoke nepanasi,o jau po metu studente busiu  blush2.gif

patys geriausi metai wink.gif o studente kai busi bus dar geresni smile.gif

niu mergaites opa i lovas greitai smile.gif
Saldziu sapneliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 08 31, 23:44)
Oi kaip as nenoriu i mokykla schmoll.gif  Zudo mane tas zinojimas kad jau paskutiniai metai,egzai,stojimai  doh.gif  Nu blyn net i dvyliktoke nepanasi,o jau po metu studente busiu  blush2.gif

taip pat ir as biggrin.gif net neatrodau pagal savo metus biggrin.gif man niekas nera dave tiek kiek man yra, visada maziau biggrin.gif nors tuom nesiskundziu, bet kad jau greit studente busiu net nesitiki...
Papildyta:
QUOTE(vilmosius @ 2009 08 31, 23:46)
patys geriausi metai wink.gif o studente kai busi bus dar geresni smile.gif
niu mergaites opa i lovas greitai smile.gif
Saldziu sapneliu smile.gif

labanakt smile.gif geros ryt tau dienos wink.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katyte* @ 2009 08 31, 23:39)
šio mėn pabaigoje aš irgi būsiu breketuota smile.gif jau po kelių savaitėlių norėjau rašytis, bet šiek tiek nusikėliau savo noru į 28 dieną smile.gif
dantusiką tik vieną traukt reikės, o daugiau tik tiesinimas belieka.

Sveika prisijungus prie musu wink.gif kokius breketus desies? ant abieju zandikauliu? kokia pas tave situacija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 08 31, 22:48)
Sveika prisijungus prie musu wink.gif kokius breketus desies? ant abieju zandikauliu? kokia pas tave situacija?  smile.gif

aš jau ne sykį su jumis bendravau, tik dėl laiko stokos retokai prisijungiu. dės paprastus breketukus. o mano situacija fotki.com sad.gif noriu gražių dantusikų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte* @ 2009 08 31, 23:51)
aš jau ne sykį su jumis bendravau, tik dėl laiko stokos retokai prisijungiu. dės paprastus breketukus. o mano situacija fotki.com sad.gif noriu gražių dantusikų...  ax.gif

taip, prisiminiau dbr nika tavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 08 31, 22:55)
taip, prisiminiau dbr nika tavo smile.gif

bet šiaip seku visas jūsų temas, džiaugiuos kiekvienos dantukų pasiekimais, jei taip galima pasakyti, ir laukiu nesulaukiu, kada ir aš galėsiu kentėt skausmus po paveržimų ir džiaugtis rezultatais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte* @ 2009 08 31, 23:57)
bet šiaip seku visas jūsų temas, džiaugiuos kiekvienos dantukų pasiekimais, jei taip galima pasakyti, ir laukiu nesulaukiu, kada ir aš galėsiu kentėt skausmus po paveržimų ir džiaugtis rezultatais  ax.gif

man kai uzdejo i apacia vel pradejo patikt stebet kaip dantukai juda wink.gif nes virsus jau susitvarkes ir nemaciau jau kokius 4men jokiu pokyciu ir neskaudejo po paverzimu, tai kazkaip neidomu buvo biggrin.gif o dbr kai i apacia sudejo tai vel idomu pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 08 31, 18:45)
Neee,cia ne toks,kur man rode.cia toks kur pas tave manau reikalingas gomuri plesti ar kazka panasaus. Man kur rode foto tai i masinu amortizatori panasus (jei kas mate  blush2.gif )

Tai taip, man plėtė viršutinį žandikaulį.

QUOTE(justyte** @ 2009 08 31, 19:08)
kaip as nenoriu i mokykla, kad kas zinotu  g.gif  g.gif  blink.gif  net negera darosi pagalvojus  lotuliukas.gif

Iš daug ko anksčiau girdėdavau: "Oi, kad man sugrąžint tuos laikus, kai į mokyklą reikėjo eit..." Nu aš tai gyvenime nenorėčiau grįžt bijau.gif

QUOTE(natale @ 2009 08 31, 22:20)
as dabar pagalvojau, o ka jei daug kalbesi ir tas aparaciukas prades girgzdet?

Tai užsipirk iš anksto alyvos lotuliukas.gif

Beja, vakar nusipirkau Natūralų skalavimo skystį Aloe vera, ar kažkas tokio.... Tai skalaujant ir išskalavus, skonis toks gana stiprus, yra ir mėtos, bet po kelių sekundžių, koks šlykštus skonis burnoj pasidaro blink.gif Toks kaip sugižusios grietinės ar sviesto... ar dar blogiau wacko.gif Bet po kokių 10 min. jis dingsta... Tai nežinau kaip pabaigsiu tą bonkutę...
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 09 01, 00:08)
Tai taip, man plėtė viršutinį žandikaulį.
Iš daug ko anksčiau girdėdavau: "Oi, kad man sugrąžint tuos laikus, kai į mokyklą reikėjo eit..."  Nu aš tai gyvenime nenorėčiau grįžt  bijau.gif
Tai užsipirk iš anksto alyvos lotuliukas.gif

Beja, vakar nusipirkau Natūralų skalavimo skystį Aloe vera, ar kažkas tokio.... Tai skalaujant ir išskalavus, skonis toks gana stiprus, yra ir mėtos, bet po kelių sekundžių, koks šlykštus skonis burnoj pasidaro blink.gif Toks kaip sugižusios grietinės ar sviesto... ar dar blogiau wacko.gif Bet po kokių 10 min. jis dingsta... Tai nežinau kaip pabaigsiu tą bonkutę...

as ir girdejau is daug ko tokio fraze biggrin.gif man rodos ir as nenoresiu grist biggrin.gif o gal biggrin.gif g.gif

na gerai begu as jau miegelio smile.gif labanaktis visoms wink.gif geros ryt dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte**: 31 rugpjūčio 2009 - 22:23
[quote=Gitusia,2009 08 31, 15:48]
Susipažinkime:
GITUSIA
user posted image
[/quote]

malonu susipazinti 4u.gif

[quote=natale,2009 08 31, 19:18]
[quote=Tinar,2009 08 31, 11:17]
sveika prisijungus..na ka mes panasiu metu pradesim ta kelia.. bigsmile.gif as spalio 26 pirma k.apsilankysiu blush2.gif 4u.gif

Mano pirmas vizitas buvo rugpjucio pradzioj.o traukimo dar nebijau.
Tiesa, tu pas kokia gydytoja uzsirasius ir kur tvarkysiu dantusikus? rolleyes.gif
[/quote]

as Siauliuose pas KIrkuti..wink.gif

[quote=Svajaaa,2009 08 31, 19:20]

Natale nebijok,netrugdo buciuotis lotuliukas.gif

[/quote]

na ir as manau kad neturetu trukdyti buciuotis..juk ne su dantimis buciuojames biggrin.gif
oj as cia juokiuos.. lotuliukas.gif pasijuoksiu kai turesiu pati..o tada papasakosiu ar lengva buciuotis blush2.gif lotuliukas.gif

[quote=katyte*,2009 08 31, 23:39]
šio mėn pabaigoje aš irgi būsiu breketuotajau po kelių savaitėlių norėjau rašytis, bet šiek tiek nusikėliau savo noru į 28 dieną dantusiką tik vieną traukt reikės, o daugiau tik tiesinimas belieka.
[/quote]
sveika sveika... 4u.gif na va tai nieko taip jau baisaus nenusimato...wink.gif 4u.gif
kokius galvoji breketus detis?
Papildyta:
kazka pridirbau su citavimu.. doh.gif dartaip ner buve.. lotuliukas.gif

na ka mielosios..saldziu sapniuku...geros rytoj dieneles , kas i moksliukus iseina..! bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti