Įkraunama...
Įkraunama...

Taupi taupuolė

QUOTE(kastonele @ 2009 08 28, 00:26)
aš katik norėjau mandra pasirodyt ir vyrui sakau ryt nupirk jelapenų, o jis sako kokių dar penių lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

įvarysi vyrui paranoją su tokiais pageidavimais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 08 27, 23:28)
įvarysi vyrui paranoją su tokiais pageidavimais  lotuliukas.gif

šiaip tai aš tokia iš kaimo, mėgstu kas paprasta nusipirkau baklažaną, neskanu išmetėm, nusipirkau avokada, neskanu išmetėm. va tau ir taupumas blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastonele: 27 rugpjūčio 2009 - 23:32
na man irgi tie egzotiniai vaisiai ne prie širdies. Tokių dalykų geriausia svečiuose paragaut, tai išmest nereikia jeigu nepatinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 08 27, 23:34)
na man irgi tie egzotiniai vaisiai ne prie širdies. Tokių dalykų geriausia svečiuose paragaut, tai išmest nereikia jeigu nepatinka  blush2.gif

tikrai gerai pasakei, na labanakt nešvankus bučinį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labanakt kastonele 4u.gif
Atsakyti
Labai megstu baklazanus i r daznai naudoju. Man jis visai neatrodo egzotiskas g.gif
Atsakyti
Labas rytas, a lia cia Jus ir pavaret.....damuset ,,vejus". mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(kastonele @ 2009 08 28, 00:26)
aš katik norėjau mandra pasirodyt ir vyrui sakau ryt nupirk jelapenų, o jis sako kokių dar penių lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif thumbup.gif oi kaip krizenau, net zandus skauda.
Ar vyrui pasirode keistas Jusu prasymas? mirksiukas.gif
Atsakyti
AR JUS MATETE KAS CIA DAROS..... blink.gif KIEK TEMU.....KA DAROME, KUR RENKAMES? SPRENDZIAME, TUOMET KITAS TEMAS NUKREIPSIU I SUTARTA VIETA, vaje pavargsime damusinet. blink.gif doh.gif
Atsakyti
Pilna tenų apie tą patį per tą patį blink.gif Nereikėjo manau šios atidaryt...
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2009 08 28, 08:40)
Pilna tenų apie tą patį per tą patį  blink.gif  Nereikėjo manau šios atidaryt...

Nereikejo.....MEGER gi netverianti kailyje, jau ne pirma karta......

Ka siulai? Ar plepam toliau cia?
Atsakyti
nežinau g.gif galim ir čia plepėt jei jau pradėjom smile.gif
Papildyta:
Gal kas duos genealų patarimą kaip su 50lt 2 savaites pragyventi? doh.gif
Tiek liko iki algos bigsmile.gif Iš santaupų nesinori imti, reik kažkaip taip išsisukt.
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2009 08 28, 08:45)
nežinau  g.gif  galim ir čia plepėt jei jau pradėjom  smile.gif

Supratau, taciau siulau nuspresti absoliucia balsu dauguma, tad tavo balsas irgi labai svarus bendram kvorumui. mirksiukas.gif
Atsakyti