Įkraunama...
Įkraunama...

Taupi taupuolė

QUOTE(Daiva R. @ 2009 08 28, 09:33)
oi neparašiau keliese mes  doh.gif  aš ir vyras

Daiva, siulau i miskeli grybu, is ju galima ir kotletukus pasigaminti ir sriuba, ir nieko nekainuos. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2009 08 28, 09:54)
Turguje visai neblogas paukštienos faršas, ir nėra labai brangu. O maksėje vis būna akcijos ir kiaulienos, ir naminiam.

Kiek kainuoja pauks. farsas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 28 rugpjūčio 2009 - 09:02
QUOTE(fuksė @ 2009 08 28, 11:00)
Daiva, siulau i miskeli grybu, is ju galima ir kotletukus pasigaminti ir sriuba, ir nieko nekainuos. mirksiukas.gif

Geras patarimas thumbup.gif Reik susiorganizuot, bet MB laiko neturi, nes namą įrenginėja, o aš nestuke.gif viena bijau.
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2009 08 28, 10:02)
Geras patarimas  thumbup.gif  Reik susiorganizuot, bet MB laiko neturi, nes namą įrenginėja, o aš  nestuke.gif  viena bijau.

draugam pasiūlyk gal kas važiuotų kartu
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2009 08 28, 10:02)
Geras patarimas  thumbup.gif  Reik susiorganizuot, bet MB laiko neturi, nes namą įrenginėja, o aš  nestuke.gif  viena bijau.

Viena nea, nepamirskite pasirupinti apsauga nuo erkiu. 4u.gif
Kazin, ar auga dar rugstines? Gal pievoje kur rastum - na sriubai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 28 rugpjūčio 2009 - 09:06
QUOTE(ulyja @ 2009 08 28, 11:04)
draugam pasiūlyk gal kas važiuotų kartu

Tokių neturiu kurie važiuotų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 28, 10:01)

Kiek kainuoja pauks. farsas?

Oi kaip norėčiau pagrybaut! thumbup.gif

Pažiūrėsiu rytoj tiksliai, nes skirtingi jie: kalakutienos, vištienos iš filė, vištienos iš blauzdelių...
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2009 08 28, 10:05)
Tokių neturiu kurie važiuotų  blush2.gif

ai tiu geriau nestuke.gif ir nevažinėk,ką tu ten prisilankstysi jei jau didelis nestuke.gif biggrin.gif ir erkės brr..
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2009 08 28, 10:05)
Tokių neturiu kurie važiuotų  blush2.gif

reiskia arba su MB, juk turite tiksla pragyventi uz 50 lt., arba intensyviai ieskai kompanijos, tu is kur?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 28, 06:45)
Ar vyrui pasirode keistas Jusu prasymas?  mirksiukas.gif

fukse, pabandyk kada vidurį nakties beto aš vienam kambario gale, o jis trečiam ir dar tv žiūri, riktelt jam, nupirk ryt jelapenų, pažiūrėsim ką tavo vyras išgirs lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 08 28, 08:10)
Nemokėjai padaryti, reikėjo faršu ir prieskoniais baklažano puseles įdaryti, sūtį užtarkuoti,o kai iškepi, baklažano skonis, kaip grybų thumbup.gif

žinau, kad nemokėjau, todel ir nekyla ranka daugiau pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 08 28, 10:06)

Pažiūrėsiu rytoj tiksliai, nes skirtingi jie: kalakutienos, vištienos iš filė, vištienos iš blauzdelių...

o širdelės po kiek?lb senai dariau anksčiau patikdavo.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 08 28, 10:06)
Oi kaip norėčiau pagrybaut! thumbup.gif

dekuj, lauksiu, o mes ryt Lenkijon varom su MB - maistelio atsargas papildyt.
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 08 28, 09:08)
nupirk ryt  jelapenų

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
viena juokiausi lotuliukas.gif
Atsakyti